Най-добрите Bitcoin портфейли за 2017 г. за мобилното ви устройство с Android | Bulgarian.lamareschale.org

Най-добрите Bitcoin портфейли за 2017 г. за мобилното ви устройство с Android

Най-добрите Bitcoin портфейли за 2017 г. за мобилното ви устройство с Android

Ако търсите да се съхранява първите Bitcoins и притежавате Android мобилно устройство този пост е за вас. Въпреки това, преди да се направи преглед на най-добрите Android Bitcoin портфейлите там Искам само да ви дам едно предупреждение.

Мобилни портфейли (Android или IOS) са най-малко сигурна форма на Bitcoin портфейли. Това се дължи главно на факта, че мобилните устройства са склонни да се откраднат, изгубен и се съборят. Ако държите вашите Bitcoins в мобилен портфейл, това означава, че частният ключ се съхранява на устройството, както и за това, ако устройството е разрушен или откраднат нямате достъп до вашите монети.

Като каза, че винаги можете да създадете резервно копие на портфейла си, като се използва фразата семена на 12-24 дума показан за вас, когато за първи път инсталирате портфейла. Ето защо е важно да се запази тази фраза семена на сигурно място и извън обсега на някой друг, а ваша.

Ако сте напълно нови за Bitcoin гледате това видео връзка Bitcoin портфейли, то вероятно ще отговори на много въпроси, че вече имате:

И сега за прегледите на портфейла...

# 1 - Coinbase- Coinbase НЕ Е портфейл Bitcoin

Обикновено, когато хората мислят за Bitcoin портфейли мислят за Coinbase. Coinbase обаче не е портфейла Bitcoin. Това всъщност размяна която ви позволява да държите Bitcoins. В блога postwritten от главния изпълнителен директор Coinbase Брайън Армстронг, той заявява,

Ще видите чисто смяна Coinbase от това да бъде хибрид портфейла / замяна да се фокусира върху чисто в търговията на дребно и институционална обмяна на

Така че, докато Coinbase все още е евтино място, за да получите Bitcoins, моля, не го смятам за мобилен портфейл. Coinbase не ви даде достъп до своите лични ключове, нито личен живот, тъй като ние сме обхванати в нашия преглед.

Недвижими # 1 - мицел Android Bitcoin портфейла

MyCeliumis популярна портфейла на мобилни приложения, който разполага с изобилие от съвременни поверителността и сигурността функции. Да, портфейл, може да е малко сложно за потребителите начинаещ, но тя все още е един от най-безопасните и най-бързо на пазара. Като отворена софтуерна програма източник, мицел, която непрекъснато се обновява.

Портфейлът не разполага с уеб или десктоп интерфейс означава, монети могат да бъдат достъпни само чрез мобилния си портфейл. Добрата новина е, че можете да използвате Мицел заедно с портфейла на хардуер, за да получите максимална сигурност за вашите монети.

# 2 - BreadWallet Android Bitcoin портфейл

BreadWalletis може би една от най-простият Bitcoin Android портмонета наоколо. Изходния код на Breadwallet е отворен и има само много основен "изпрати" и "приемане" опции, включени в рамките на портфейла.

Това ще бъде много лесно за хората да свикнат, от една страна, а от друга страна, не оставя портфейла изложена без каквато и напреднали защита на мястото си. BreadWallet има мобилна версия само за Android и за IOS.

# 3 - Copay Android Bitcoin портфейл

Copayis с отворен код multisig портфейл, създаден от Bitpay. Multisig, щандове за multisignature, и това означава, че портфейла изисква определено количество хора да одобри сделката, преди да бъде екзекутиран. Нещо като общ портфейл (можете да

Свързани новини


Post Tacocoin

Кой е най-добрият портфейл на Bitcoin за настолни компютри?

Post Tacocoin

Преглед на Coinomi - мобилен портфейл за множество криптокомпютри

Post Tacocoin

Промяна срещу ShapeShift - Instant Cryptocurrency обмен

Post Tacocoin

AvaTrade Преглед на Bitcoin търговия

Post Tacocoin

Coinmama срещу Coinbase - купувайки Bitcoin на стойност $ 150 с моята кредитна карта

Post Tacocoin

Luno (бивш BitX) Bitcoin Exchange и Wallet бяха прегледани

Post Tacocoin

Bittrex преглед - един критичен проблем, който трябва да знаете за

Post Tacocoin

Най-добрият минен хардуер - Антимини D3 преглед

Post Tacocoin

Моят нов най - добър Bitcoin и altcoin Портфейл - Exodus Портфейл преглед

Post Tacocoin

CryptoSteel преглед (Изгори го, изтича над него и го разби на земята)

Post Tacocoin

Преглед: Срещу местните Bitcoins

Post Tacocoin

EToro Bitcoin търговия преглед