Преглед на антроура R1 - Безжичен миньор на Antminer | Bulgarian.lamareschale.org

Преглед на антроура R1 - Безжичен миньор на Antminer

Преглед на антроура R1 - Безжичен миньор на Antminer

Един от най-интересните устройства, произведени от Bitmain (водещ Bitcoin добив hardwaresupplier днес) е Antrouter R1. Продуктът има 2 основни функции:

  1. Това е просто вашия всекидневен интернет рутер - превръщането на кабелен интернет достъп в безжичен достъп.
  2. Това е един миньор Bitcoin, която ви позволява да се състезават за шанса на минни Bitcoins.

Устройството може да се използва като USB зарядно устройство за високоскоростен - С помощта на USB кабел, свържете вашето мобилно устройство с R1, за да го заредите. Android телефони, Iphones и таблети се поддържат.

Но преди да вилица над $ 39 до Bitmain (доставка не са включени) и да започне добив Bitcoins, важно е да се разбере точно колко тънък шансовете ви са действително ми Bitcoins с Antrouter. Нека да започнем с техническите спецификации:

Лицев панел Connect Ethernet кабел и да влезете в системата за управление.
Bitcoin Mining Mode AntPool Solo Mode (Forced)

Както можете да видите на Antrouter има скорост на хеш на 5.5GH / сек. Само за сравнение, най-ефикасният Миньор днес, че най-вероятно ще се прекъсне дори в рамките на 12 месеца, Antminer S9, има скорост на хашиш от 14 TH / сек. Това е повече от 2500 пъти повече от Antrouter R1.

Освен това, когато сте добив с Antrouter правиш това, което се нарича "Соло Майнинг" - това означава, че вие ​​не сте част от група от миньор и да се възнаградени за своя дял от работата. Ако случаят е такъв, че да се направи около 10 цента за всеки месец, тъй като не сте допринася толкова много (изчислен чрез нашия Bitcoin добив изчислено).

Вместо това, вие се опитвате да мина на собствения си, опитвайки се да реши ултра сложна математика проблем с много слаб компютър. Има малък шанс, че ще успеете да направите това и получават награда, 12.5 Bitcoins, но това е още по-малък шанс за спечелване на лотарията.

След като казах това, аз все още вярвам, че концепцията е привлекателен. Имам предвид, че не струва много, за да си купите това устройство, то все още има своя основна функция като рутер, а само си представете каква история ще имате, ако действително успяват да ми Bitcoins с него от чист късмет.

Настройване на Antrouter R1 отнема малко конфигурация първия път. Въпреки това ръководство е доста thouroughand ще се справиш лесно. В Antrouter R1 не е нов продукт, той за първи път е въведена на пазара в края на 2015 г. (виж оригиналната Bitcointalk нишката тук). Докато разглеждах потребителски мнения открих, че двете основни потребителите подадените жалби са са:

  • Разходите за доставка правят този продукт много по-скъпо от обявената цена. Когато контактува, Bitmain са заявили, че имат нов начин на доставка (4PX), която намалява разходите за доставка с повече от 70% в някои страни, в сравнение с редовните експресни услуги за морски превози. В Antrouter R1 също се продава на Newegg.com за цена от $ 49 и да го доставя от САЩ. Тази цена е само $ 10 по-горе цената на интернет страницата, която не включва международен разходите за доставка.
  • Някои потребители, закупили продукта на Amazon твърдят, че са получили дефектен продукт. Въпреки това повечето мнения са положителни.

Присъдата - струва Antrouter R1 парите си?

Ако търсите да получите парите си на стойност стоят настрана от това устройство. Тя просто ще струва повече от обикновен мрежов маршрутизатор и шансовете са, че никога няма да донесе никаква печалба. Въпреки това, ако се чувствате късметлия и искате да си купите евтин живот лотариен билет за добив томбола Bitcoin това изглежда като добра сделка. Лично аз мисля, че идеята е много готино, дори и да не се окажете минна всички монети...

Свързани новини


Post Tacocoin

MinerGate преглед: Е Legit минната операция?

Post Tacocoin

Монета срещу Btc-e срещу BitStamp - Къде трябва да купите Bitcoins?

Post Tacocoin

Bitcoin милионер App преглед (хакове, кодове и Mod apk)

Post Tacocoin

Antminer T9 срещу Antminer S9 - Кой е най-добрият Bitcoin Bitcoin миньор?

Post Tacocoin

Близнаци за обмен на Близнаци

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 преглед - не е сигурен, че си заслужава парите

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining преглед - не е толкова печеливш, колкото си мислил

Post Tacocoin

Преглед на CEX.IO 2017 - Защо потребителите на Reddit се оплакват от този Exchange Bitcoin?

Post Tacocoin

Преглед на Coinomi - мобилен портфейл за множество криптокомпютри

Post Tacocoin

Bitcoin Miner преглед: The AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Заслужава ли си?

Post Tacocoin

Bittrex преглед - един критичен проблем, който трябва да знаете за

Post Tacocoin

Преглед на Indacoin - Това е лигите на Exchange Bitcoin?