Antminer S9 преглед - 6 неща, които трябва да знаете Преди да купите | Bulgarian.lamareschale.org

Antminer S9 преглед - 6 неща, които трябва да знаете Преди да купите

Antminer S9 преглед - 6 неща, които трябва да знаете Преди да купите

С все по-нарастващата трудност да мина Bitcoins става все по-трудно да се действително да се реализира печалба като миньор Bitcoin. Е въведена Въпреки това не много отдавна най-мощния и ефективен миньор към днешна дата - на S9 Antminer.

В Antminer S9 изглежда е само Bitcoin миньор все още в състояние да създаде известно положително ROI в днешната среда. Много мнения хвалят продукта, докато други имат своите съмнения. Затова реших да обобщим всички плюсове и минуси на един прост преглед - ето го, преди да...

6 неща, които трябва да знаете преди да закупят Antminer S9

1. Antminer S9 най-мощният миньор, предлагани на пазара

В Antminer S9 има скорост на хеш 12.93TH / и - + 7% (а не 14 / и като рекламиран понякога), което означава, че може да генерира около 0.5 Bitcoins всеки месец. Това разбира се е само приходи, а не като се има предвид разпределението на електрическа и такси добив басейн, или разходи за хардуер. Тичах цифрите срещу 3 различни минни Bitcoin calculatorsand всички те показват един и същ резултат. Около $ 330 на месец от чист приход (в обменния курс за деня това се равнява на около 0.5 БТК).

В Antminer S9 е и най-ефикасният миньорът на пазара. Това означава, че губи най-малко количество енергия, отколкото всички останали миньори там. Ако добавите се има предвид цената на електроенергия, както и ще се генерират по-малко от това - около 0.33BTC.

2. Antminer S9 е най-скъпият миньорът на пазара

Цената на Antmier S9 варира много. На място Bitmain можете да го закупите за $ 2400. На Amazon можете да го намерите за по-малко $ 2700 и по eBayyou да го получите за по-малко $ 2000 г. (така че това е може би най-доброто място да се търси).

Това е най-скъпият миньорът на пазара днес, защото отличните минни способности. С цел да се прекъсне дори и с инвестициите си, ще трябва да мина за около десет месеца като се има предвид, че средната стойност на електроенергия от $ 0.1 / KW. 10 месеца са много време в Bitcoin вселената и всичко може да се промени - добив трудност може да се издигне, валутния курс ще се колебаят и всички от тях да е трудно да се предскаже колко време ще вземе реално да се прекъсне дори и в тази инвестиция.

3. Вие се нуждаете от допълнителна PSU да стартирате Antminer S9

На S9 Antminer не може просто да бъде включена в стената, тя се нуждае от захранване (захранващ блок). Така че всеки път, когато закупи Antminer имайте предвид, че ще трябва да се харчат и допълнително $ 150 на PSU. Bitmain (производител Antminer е) препоръчва да се използва APW3-12-1600-B2, който може да бъде намерен на уебсайта си, за Amazon или на eBayat различни точки на цените, както добре.

Ето как можете да зададете миньорът с електрозахранването (забележете как силен миньорът стане, след като го оперират):

Ако сте собственик на PSU на стара Bitcoin миньор може да сте в състояние да използват това, както добре. Например EVGA свръхнова 1300 Watt GPU захранването на също трябва да се работи с този миньор. Въпреки това, ако не вече притежавате съвместим PSU тя вероятно ще бъде най-добре да се купуват просто APW3-12-1600 В2 и го добавете към първоначалната си инвестиция цена. Това вероятно няма да струва много повече, отколкото всеки друг стар PSU можете да намерите.

4. Може да искате да се помисли за получаване куп S7s вместо един Antminer S9

Виждайки, тъй като повечето хора вероятно ще се втурват да купуват новия Antminer S9 може да искате да се помисли за получаване на по-стар модел (Antminer S7) на намалената цена се дължи на по-слабото търсене. В Antminer S7 има около 33% от мощността на хеширане на S9 (тя работи на 4.73 TH / сек), но ако си купите 3 употребявани тя вероятно ще струва по-малко. Ето какво един опитен миньор трябваше да се каже за S9 Antminer:

Моят общ рейтинг е 3,5, тъй като те не заслужават 4. Това са страхотни миньори, които могат да заместят около 3 s7s. Въпреки това, миньорът стане твърде горещо през s7s. Аз лесно ще може да работи с моите 5 s7s в моя гараж във Флорида на 55% (което аз трябва да се, защото всеки по-висок и те правят силен цвилене шум), докато те се съхраняват при 100% и все още да стане твърде горещо. Лесно мога да се запази това на 100%, без цвилене въпрос шум и са по-тих от S7. Ако все пак искате да използвате s9s след това те ще трябва да бъде в много по-добра контролирана среда (което аз ще трябва да излезе с), ако искате да запазите тези с продължителност повече.

Ако все пак тръгнем по този път, въпреки че това е важно да се преизчисли рентабилността като S7 Antminer е по-малко енергия, отколкото ефективен на S9. Ето един пълен сравнение на минното дело хардуера Bitcoin разположение.

5. Не всички Antminer s9s са създадени равни

Bitmain доставя своите Bitcoin миньори в партиди. Всяка партида е различен от другия, а също така има различна скорост хашиш. Така че това е изключително възможно, че ще се окажете закупуване на Antminer S9, който има скорост на хашиш от само 11,85 TH / сек, а не 12.93 TH / сек. Ето защо е важно да се знае спецификациите на точното миньори, които търсите в преди да го купуват.

Например, сегашната партида от Antminer s9s разположение от Bitmain са само 11.85TH / с, по-мощните модели са разпродадени. Въпреки това, на eBayyou все още могат да се намерят хора, които продават по-старите по-мощен модел. Имайте предвид, че 11.85TH / и модели също са с цени по-ниски от по-голям брат им, така че не е като сте излъган или нещо чрез закупуване на този модел.

В крайна сметка - не забравяйте да се знае точното спецификациите на миньора, който купувате. По този начин ще знаете, за да се изчисли точният ROI и кога ще достигне равновесие.

6. Можете да получите 90-дневен гаранция за вашата миньор (ако е купил от Bitmain)

Bitmain предоставят на своите клиенти с гаранция от 90 дни, обаче, че гаранция идва с ограничения. Например, гаранцията няма да бъде валиден, ако овърклок миньорът (тя работи при по-висока скорост, отколкото тя е проектирана да работи). Също така, ако използвате неподходящ захранване или генериране на вредите за околната среда, за да си миньор няма да отговаря на условията за гаранция (например мълния, корозия поради влажна среда). Някои иБей продавача също ще ви снабди с гаранция, така че не забравяйте да прочетете подробности за всяка обява внимателни.

В крайна сметка - е Antminer S9 си заслужава?

Ако сте заинтересувани от класирането им на добив Bitcoin след това на S9 Antminer е може би единственото логично решение. Но отговорът на въпроса "е Antminer S9 си струва?" е напълно лично. Това зависи от много фактори, като например:

  • Колко пари имате на разположение за харчене за добив Bitcoin
  • Къде живеете (т.е. Разходи за електричество, разходите за охлаждане)
  • Колко ти вярвам стойност Bitcoin ще се увеличи в бъдеще

Също така винаги има на въпроса за увеличаване на трудността и колко време ще мине, докато на S9 Antminer остарява (обикновено това се случва в рамките на 8-12 месеца). Ако имате повече въпроси относно Antminer винаги може да привлече на помощ на други Bitcoiners на официалния нишката на Bitcointalk. Честит добив!

Кликнете тук, за да намерите най-добрите оферти за Antminer S9

Свързани новини


Post Tacocoin

Xcoins преглед - това е начин на закупуване на Legit Bitcoins?

Post Tacocoin

2017s Best Bitcoin Desktop Wallets - 4 портфейла за преглед (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Binance преглед: Има ли Legit Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

Най-добър портфейл Етереум (2018 актуализации) - 5 опции, прегледани

Post Tacocoin

Най-добрите Bitcoin портфейли за iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Virwox преглед: Легитимен ли е или измама?

Post Tacocoin

Ръководство за начинаещи за най-добрите услуги за VPN през 2016 г

Post Tacocoin

Преглед на GreenAddress.it

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining преглед - не е толкова печеливш, колкото си мислил

Post Tacocoin

GDAX преглед - Разширен обмен на Coinbase, колко е добър?

Post Tacocoin

BTCJam прегледа - Моят личен опит и потребителски ревюта на Reddit

Post Tacocoin

Монета срещу Btc-e срещу BitStamp - Къде трябва да купите Bitcoins?