Най-добрият хардуер за Litecoin за минната промишленост - преглед на Antminer L3 Scrypt Miner | Bulgarian.lamareschale.org

Най-добрият хардуер за Litecoin за минната промишленост - преглед на Antminer L3 Scrypt Miner

Най-добрият хардуер за Litecoin за минната промишленост - преглед на Antminer L3 Scrypt Miner

Bitmain са (в) известен в Bitcoin свят, не само за производството на най-бързите налични ASIC миньорите, но и за техните AsicBoostand Antbleedscandals. С мощния L3 Scrypt миньор, Bitmain са разширили в минната Litecoin. За пореден път своите продукти доставят най-хеша за парите си... Но като L3 бързо бе продаден на магазин Bitmain му, трябва да се опитате да го купя друго място или да се откажат, а не за по-добро модел Bitmain му, на L3 +?


Рядък L3, които се продават на иБей. Имайте предвид, дизайн за един фен и изложени дъските. Той тежи 2,5 кг.

И двата вида L3 използват едни и същи BM1485 чипове; само броят им се различава. В Antminer L3 + е по същество L3 с два пъти скоростта на хеш и два пъти тегленето на енергия. Независимо от това, да вземе решение за десния модел и закупуване от десния продавачът все още е доста труден разговор!

Ако сте заинтересувани от сериозен добив Scrypt, този преглед има за цел да ви даде достатъчно информация, за да се стигне до информирано решение между различните L3 (+) опции.


на двойна вентилатора L3 + изглежда наистина подобен на S9 на SHA256 минно дело, но е около 1 кг по-тежък.

5 Важни неща, които трябва да знаете преди Избор на L3

В Antminer L3 има конкурентно Hashrate

Hashrate на L3 е впечатляващ ~ 255 МН / сек. Този процент е надминат от ~ 504 МН / и на L3 + и ~ 280 МН / и на А4 Dominator от Innosilicon.

Raw hashrate не казва цялата история обаче. Независимо дали отивате за L3 или L3 +, ще имате голяма ефективност в сравнение с други миньори, като А4, KNC Титан или всички останали GPU миньори. В резултат на това трябва да се направи значителни печалби - най-малко до L3 модели стават широко разпространени... Разбира се, рентабилността също зависи от получаване на L3 на добра цена!

Според калкулатора на минното дело, при сегашната цена и трудност Litecoin и ако приемем, че изходните 10в на киловатчас за разходи за електричество, един L3 ще произвежда: 3,5 LTC, на стойност $ 165, за една седмица!

След една година, на L3 може да направи толкова, колкото 183 LTC, или $ 8641 - въпреки че постигането на тези декларации е малко вероятно, тъй като трудност Litecoin му със сигурност ще се увеличи, тъй като повече от тези продукти се появи на пазара.

В Antminer L3 Консумира Little Електричество

Работа от горните изчисления, 400W потреблението на енергия Antminer L3'smodest трябва да възлиза на само 10% от печалбата си - $ 16,80 повече от седмица и $ 876 повече от година.

Сравнявайки L3 до A4 Dominator, това е ясно, че L3 е почти два пъти по-ефективен. Като има предвид, А4 изгаря около ~ 1000W за постигане 280MH / сек, на L3 успява да стане почти същия hashrate от само ~ 400W. С течение на времето по-голяма ефективност на L3 е (1.6 J / МЗ) ще доведе до все по-голям диференциал печалба.

Според Litecoin създател, Чарли Лий, на L3 е 2,5 пъти пъти по-ефективни от А4:

В L3 + консумира около 800W, за да ~ 500 МН / и; удвои силата на двойно по-hashrate. Това означава, че по отношение на чистата ефективност, има много малко възможност да избира между L3 и L3 +.

Забележка: L3 прави notcome с PSU. Препоръчително е да използвате добре, електрически ефективно захранване единица (PSU) за провеждане на L3. Захранването трябва да има и пет 6-пинови конектори и трябва да има много свободен капацитет; между 600W до 750W се препоръчва. Ефективност също зависи от изпълнението PSU.

Antminer L3s са Light

Тегло от само 2.5 кг (или 3 кг включително неговата опаковка), на L3 е много по-лек от А4 Dominator, който тежи як 9,2 кг. В L3 + е също доста буци, с тегло 6,5 кг (опаковка включени).

Най-L3 определено печели тук, тъй като неговата лека конструкция държи разходите за доставка надолу, а също така дава възможност за по-безопасно складиране / стелажа от няколко миньори.

Antminer L3s са сравнително тиха

Един вентилатор дизайн L3 се произвежда минимум 60db, докато двойна вентилатор L3 + излъчва от 75 db до 95 db, в зависимост от температурата на околната среда.

Най-L3 не е достатъчно шепнещ да тичам в спалнята си, но това не трябва да се запази на съседите будни двамата.

В Antminer L3 е много компактен

Размерите на L3 са скромните 23 см на 13,5 см на 16 см. Сравнението с малко по-голям A4 Dominator, което е 28 см до 26 см на 13 см. Най-L3 + е най-голямата досега, с размери 35 см от 13 см от 19 см.

Antminer L3sare оскъдна и затова често Скъпо

За тези, които не го предварителна поръчка за Antminer L3from Bitmain в навечерието на излизането си по екраните, той е вече на разположение само на вторичните пазари, като иБей, Amazon, AliExpress или посветени сайтове крипто минни дистрибутор.

Няколко предложения, по-специално от онлайн пазари, абсолютно ще ви извадят от цената, зареждането е доста над първоначалната цена Bitmain върху L3. Особено, ако купуват от нов, неизвестен крипто сайт миньор, се гарантира, че само поръчка от реномиран доставчик Няколко измама сайтове са създадени в миналото, обещавайки - но никога не доставят - Scrypt ASICs.

Като следваща партида от L3 + помия продава за малко под $ 2000, то не би имало смисъл да плащат много повече от $ 1000 за L3, имайки предвид тяхната относителна мощност. Въпреки това, тъй като L3 може да се забави и вероятно ще отнеме седмици, за да превозва, тя може да има смисъл да плащат по-висока от $ 1500... Това е особено вярно, ако сте уверени в бърза доставка и може да получи гаранция, сравнима с Bitmain на оригинални 180 дни (това ще важи и за предстоящите L3 + единици).

Що се отнася до предварително поръчване на L3 +, то трябва да бъде сравнително безопасно. Докато крипто добив хардуерни предварителни поръчки са изключително завързан, Bitmain винаги вдигна своята част от сделката, до този момент.

Изпълнете цифрите и оценява рисковете, преди да вземе решение за покупка!

Дали Antminer L3 си струва инвестицията?

В Antminer L3is много твърд всестранно изпълнител, с някои определени размери, тегло и шума предимства пред L3 +. От гледна точка на ефективност, е почти идентичен с L3 +. Както на стареене A4 Dominator е надигра на повечето фронтове, вашият избор на миньор ASIC Scrypt ще слезе или до L3 или L3 +. Цена и наличност вероятно ще бъдат най-добрите детерминанти.

Свързани новини


Post Tacocoin

Най-добрите минни басейни Bitcoin (Топ 5 прегледани)

Post Tacocoin

Моят BTCJam Инвестиция просто отиде бюст

Post Tacocoin

Bittrex преглед - един критичен проблем, който трябва да знаете за

Post Tacocoin

Най-добър портфейл Етереум (2018 актуализации) - 5 опции, прегледани

Post Tacocoin

Bithumb преглед - закупуване на Bitcoins в Корея

Post Tacocoin

Bitcoin милионер App преглед (хакове, кодове и Mod apk)

Post Tacocoin

Ето Winners за най-добрия Bitcoin хардуер за портфейл от 2018 година

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot review - Безпристрастен, 100% истински данни

Post Tacocoin

Преглед на Indacoin - Това е лигите на Exchange Bitcoin?

Post Tacocoin

CryptoSteel преглед (Изгори го, изтича над него и го разби на земята)

Post Tacocoin

MinerGate преглед: Е Legit минната операция?

Post Tacocoin

Декември анализ на ICO - преглед на NAGA