Най-добрият минен хардуер - Антимини D3 преглед | Bulgarian.lamareschale.org

Най-добрият минен хардуер - Антимини D3 преглед

Най-добрият минен хардуер - Антимини D3 преглед

Евън Duffield, създател на Dash (известен преди като Darkcoin и XCoin преди това) X11 алгоритъм statedthat Даш доказване на работа е предназначено да възпроизвежда крива развитие минна Bitcoin е. Неговата противоречива 32% premine scamaside и добив Dash наистина напредва чрез познатите фази, установени от Bitcoin: CPU Минно-добивно GPU, а сега ASIC минни.

В Antminer D3 от Bitmainis в момента най-ефикасният ASIC миньори за Dash. Първата производствена серия на D3 започва корабоплаването в средата на 2017 г. И бързо разпродадени, тъй като тя се предлага голямо предимство представяне през конкурентни ASIC и GPU миньорите.

Както и с Bitcoin и Litecoin ASICs, Bitmain не е първият на пазара с Dash миньор; тази чест принадлежи на iBeLink DM384M, който бе представен през 1Q16. Въпреки това, както с Bitcoin и Litecoin ASICs, продукт Bitmain предлага върхова енергийна ефективност. Намерение Дъфилд да отразяват добив прогресия Bitcoin бе определено изпълнено!

Hashrate на Antminer D3 в сравнение

Най-D3 постига впечатляваща hashrate от 15 GH / сек, докато консумират 1200W на електроенергия. Извършва степен на ефективност от 1.6 J / МЗ. Това контрастира много благоприятно с iBeLink DM384M, която произвежда само 384 МН / сек. За да поставите това в перспектива, D3 се получава почти 40 пъти по-hashrate само за около 1,7 пъти потреблението на енергия.

За по-справедливо сравнение, разгледа Байкал Giant-A900 X11 ASIC. Великанът, бившият лидер на полето за X11 минното дело, хешове на 900 MH / секунда само 216W. Въпреки това, D3 получава над 15 пъти тази hashrate за по-малко от шест пъти потреблението на енергия. Най-A900, обаче, имат предимството, че са в състояние да мина още пет алгоритми, в допълнение към Даш X11.

И накрая, последното предложение iBeLink си, за DM11G, постига 11 GH / сек и привлича 810W. Това означава, че той получава 73% от hashrate на D3 за 67,5% от енергията! Единственият недостатък е, стръмен предварително на DM11G за цена два пъти повече от D3-те години. Ако сте в състояние да получи една по-добра цена, със сигурност трябва да го разгледа като силен претендент за D3.

D3 и PSU Разходи

Bitmain продава D3 за около $ 2700, минус разходите за транспорт и доставка на енергия. Въпреки това, партида от септември бързо разпродадени, а на следващия възможен Порцията на разположение през ноември за $ 1450. Препоръчва APW3 ++ мощност Bitmain на supplyadds друг $ 105. Можете обаче да използвате който и да е ATX PSU с правилната мощност и конектори.

Дори и при 2700 $, на D3 е безспорен лидер по отношение на стойността. Най-близкия й съперник, на DM11G, струва зашеметяващите $ 6000 за iBeLink. Гигантски Байкал в момента не е на разположение, освен от дистрибутори и втора употреба, където тя обикновено се продава за около $ 2200. Въпреки това, най-високо изпълнение на D3 означава, че той ще се изплати много по-рано (ако приемем, минното дело Dash остава печеливша).

D3, размери и тегло

За да можете да знаете какво да очаквате по отношение на таксите за доставка, за D3 тежи 5,5 кг, а захранването тежи 3 кг. В D3 измерва 320 х 130 х 190 мм. Ниското му тегло и малки размери са в благоприятно съотношение с други миньори X11; на DM11G, например, тежи 21 кг и измерва 490 х 350 х 180 mm.

X11 Mining Съображенията

USD цена Даш се увеличава напоследък, като се гарантира, че монетата остава изгодно да мина. Въпреки това, последните Поскъпване Bitcoin е значително надмина Даш:

Dash се справя добре в щатски долари, но изпълнението му е посредствен, когато стойността им е в bitcoins.

Според Coinwarz.com, че е 128 процента по-изгодно да Dash мина, отколкото беше да мина Bitcoin през август 2017 г. Все пак, това е само половината от средната стойност на 227 процента от две седмици. Това намаляваща доходност се дължи на два фактора:

1) по-високата оценка Bitcoin е:

От над хиляда altcoins, 15-то място е дяволски добър.

2) бързо скорост на повишаване на трудност Dash като мощни ASICs широко разпространение:

Bitinfocharts.comshows Dash трудност импулсния тъй X11 ASICs станаха достъпни в началото на 2016.

Дали D3 печеливш?

Ако искате да получите представа за потенциалните си връща от D3, минното дело Dash CoinWarz calculatoris полезен. Имайте предвид обаче, че проблем е почти сигурно, да продължи да нараства и цената Даш може да падне. Въпреки това, въз основа на фиксирана цена и трудност, картината рентабилността е както следва:

Според калкулатора, с сближи САЩ средната цена на електроенергията от $ 0.10 / кВтч, на D3 може да се изплати за по-малко от три седмици! (Забележка: Това е вярно за времето на писане на този пост Моля, проверете за актуализирани статистики на уебсайта Coinwarz е.).

Това е невероятно бързо най-новите Bitcoin миньорите от Bitmain може да отнеме година или повече. Прогнозираните годишни печалби на близо $ 50k са вероятно много нереалистични. Независимо от това, D3 изглежда е една добра инвестиция на хартия.

Как да се купува D3

Като всеки друг миньор от Bitmain, The Antminer D3 продава в партиди. На всеки няколко месеца, нова партида излиза. Той е на стойност като погледнете D3page Bitmain, за да видите, когато следващата партида ще кораб. Също така, Twitter Bitmain на profilehas полезна информация за предстоящите издания.

Имайте предвид, че D3 също е на разположение втора ръка или чрез предварителна поръчка от различни търговци. Докато някои специализирани ASIC доставчици могат да предлагат справедливи сделки, повечето търговци на иБей или Amazon ще по-висока цена за получаване на тази "пари печат машина" в навечерието на следващата партида.

Предварителна поръчка с Bitmain е може би най-сигурният начин за закупуване на D3. Докато местните търговци на дребно ще го доставя до вас по-бързо и да ви позволи да избягвате вносни мита, трябва да сте наясно, че съществуват много измама дистрибутори и могат да се възползват от търсенето на ново минно оборудване. Ако купите чрез дистрибутора, се гарантира, че те са с добра репутация на първо място. Ние лично се изгарят от такъв негодник на Amazon, както добре.

Разходите за доставка и часове от Китай също трябва да бъдат взети под внимание. Някои търговци обещават бързи срокове на доставка и евтина доставка в рамките на Съединените щати (и някои други региони). Long корабоплаването закъснения ядат в очакваните печалби; както другите получават своите D3s и да започнат добив и добив трудност се увеличава съответно. Имайте предвид, че за разлика от забавяне двуседмичен Bitcoin е, затруднено Даш retargets приблизително на всеки две минути и четиридесет секунди, или с всеки нов блок намерен.

Заключение: Дали Antminer D3 струва?

Въпреки че други производители работят върху нови Dash ASICs, точно сега на Antminer D3is най-добрата налична X11 миньор. Вариантите са да гледат и да чака по-добър миньор или за закупуване на D3 възможно най-скоро.

Свързани новини


Post Tacocoin

Web Mining - Осигуряване на приходи от уебсайта Ви чрез браузъри на потребители

Post Tacocoin

Декември анализ на ICO - преглед на NAGA

Post Tacocoin

Bitcoin срещу Ethereum: Cryptocurrency Сравнение

Post Tacocoin

Най-добрият хардуер за Litecoin за минната промишленост - преглед на Antminer L3 Scrypt Miner

Post Tacocoin

Преглед на Bitconnect: Легитимен ли е?

Post Tacocoin

EToro Bitcoin търговия преглед

Post Tacocoin

Antminer T9 срещу Antminer S9 - Кой е най-добрият Bitcoin Bitcoin миньор?

Post Tacocoin

Bitclub Мрежа преглед и анализ

Post Tacocoin

Преглед на Coinbase: 6 спорен въпрос, който трябва да сте наясно

Post Tacocoin

Ръководство за начинаещи за най-добрите услуги за VPN през 2016 г

Post Tacocoin

Преглед на портфейла на Jaxx - Портфейл Всичко в бизнеса

Post Tacocoin

Електронен портфейл, прегледан: Лични и Reddit отзиви