Приемане на bitcoin за консултантски услуги | Bulgarian.lamareschale.org

Приемане на bitcoin за консултантски услуги

Приемане на bitcoin за консултантски услуги

Въпрос:

Здравейте момчета... Обичащи информацията на сайта си и видеоклипове. Im на средна възраст и начинаещ да Bitcoin. Изглежда, че аз трябва да се научат на изцяло ново language.My въпрос. Дали аз съм малък консултант бизнес. Имам един сайт. Искам да се възползвам плащане за моите консултантски услуги. Аз не съм търговец на дребно, може да се каже, 5-10 плащания в седмицата. Как ще мога да отида за а) насърчаване, че приемат плащания Bitcoin и 2) какво bicoin портфейла адрес мога да им даде. Всяка помощ / съвети ще бъде страхотно. PS. Просто ти даде хубав накрайник в Twitter.

Отговор:

Здравейте Марк,
След като сте по-запознати с Bitcoin, можете да добавите подходяща съобщение на вашия сайт и / или си фактури. Можете дори да изпрати известие по имейл за своите клиенти, като им кажете за най-новата опция за плащане. Препоръчвам ви да се запознаете с Bitcoin първите, тъй като клиентите ви може да ви задават въпроси за него. Също така ще трябва да се разберат основите да приеме и магазин плащанията по безопасен начин.

Без коментариДобавете, ако размяната изисква двупосочно удостоверяванеВъпрос:

Вие трябва да добавите към вашите мнения за обмен и т.н., ако те изискват 2 начин за удостоверяване.
За някой като мен, без мобилно устройство и който не вярва Google толкова много, че той няма да инсталирате браузъра Chrome, coinbase е изключено например, защото трябва да е от двамата да ги използвате. Същото е и с много други услуги, така че това ще бъде много ценна информация за

Отговор:

Ей Франк,
аз съм напълно съгласен, аз се опитвам да се избегне Google, доколкото е възможно себе си. Имам Trezor вместо Ledger по същата причина. Въпреки това, аз предполагам, че това е просто приема, че всеки има мобилно устройство тези дни. Със сигурност има и борси, където само с имейл ще са достатъчни. Единственият Fiat-крипто обмен мога да се сетя в момента като че е Bitfinex, но те вече не обслужва клиенти от САЩ. Не си спомням Kraken се изисква номер на мобилен телефон, така че аз бих препоръчал да ги пробвате.

Без коментари


Добавете Сатоши към щатски долари към моята Флаш и вие добавите моя банер?Въпрос:

Здравейте Офир, Бихте ли ми с помощта на връзката към Simple Сатоши да USD конвертор на моя кранче Bustedfaucet.com и вие може да хвърли моя банер някъде на вашия сайт?

Отговор:

Ей Логан,
не се колебайте да се свържете с Сатоши да USD конвертор на сайта си, но аз няма да бъде в състояние да рекламния си банер на сайта безплатно, това е как се държи управлението сайт. Ако искате да закупите рекламите тук са ставките:

Рекламиране на 99 Bitcoins


Офир

Без коментари

Свързани новини


Post Litecoin

Ethereum

Post Litecoin

Забавени транзакции

Post Litecoin

Най-добрият актуален източник на новини

Post Litecoin

Друга монета

Post Litecoin

Цена за проста Bitcoin App

Post Litecoin

Купува и продава Bitcoins в Кения

Post Litecoin

Свържете моя съществуващ адрес на MEW към Ledger Nano S

Post Litecoin

КУПУВАЧА

Post Litecoin

Coinexchanger.io legit или не

Post Litecoin

Cointherum

Post Litecoin

Bitcoin портфейл 3

Post Litecoin

Crystafox миньори измама или легитимни?