Всичко за проверката (използвайки Coinmama) | Bulgarian.lamareschale.org

Всичко за проверката (използвайки Coinmama)

Всичко за проверката (използвайки Coinmama)

Въпрос:

В глава 4, което каза: "Можете да закупите до $ 500, без да прави процеса на проверка." (. С кредитна карта) означава ли, че аз, който живее в Норвегия, се разрешава да платите с кредитна карта, без да се налага да мине през процеса на проверка - или това е само за хората в САЩ?
(Говоря за "Coinmama" тук.)

Отговор:

Ей Nitah,
 

Без коментариПриемайте Bitcoins без трета странаВъпрос:

Последна актуализация на 23 януари, 2018 г. 14:36

Здравейте, аз тичам пълен възел (Bitcoin ядро) и да имат опит в PHP, csharp и MySQL. Бих искал да приемам bitcoins чрез сайта си, но без помощта на трета страна. Моля, може ли да ми насочи към информация, която ще ми позволи да се създадат нови Bitcoin адреси, проверете за получените bitcoins и валидиране на броя на потвържденията, използващи технологиите по-горе? Наздраве, Антъни

Отговор:

Ей Антъни,
вярвам, че вече сте отговорили на вашия въпрос в предишна тема. Нека да знаят, ако не сте го придобили.

Коментари:

& Construcao де Tubos де Alta qualidade. Http://www.hitthefloor.com/reviews/50-cent-aminal-ambtition-album-review/

& Construcao де Tubos де Alta qualidade. Http://www.hitthefloor.com/reviews/50-cent-aminal-ambtition-album-review/


Приемане bitcoin на моя малък личен уебсайт bizВъпрос:

Искам да започна малък облекло базирани уеб бизнеса. Искате ли да го приема Bitcoin. Всички услуги, които ми позволяват да се направи това?

Отговор:

Ей Джена,
https://gocoin.com/

Без коментари


Профилът не е финансиранВъпрос:

Любезно да ми помогне с тази сделка, тъй като 4 дни сега това не е било потвърдено https://blockchain.info/tx/6be0f396a5dd33a7356f60daffa530ad832abb5a6a35c74293ad9b417232f466

Отговор:

Здравейте,
на добър час!

Без коментари


Натрупано сатошиВъпрос:

Господине, аз не разбирам какво искаш да кажеш с Сатоши натрупаните във вашия Bitcoin адрес. На второ място, аз всъщност мисля, че каквото и да се направи от вашия сайт ще бъде депозиран в моя bitcon адрес. Да проверя сметката ми и аз не виждам никаква от вас. Какво се случи, моля?

Отговор:

Здравейте LibertyKingdom,
Моля обърнете се към чешмата FAQfor всички принципни въпроси. В случай, че имате някакви конкретни въпроси, свързани с профила ви, вероятно е най-добре да ни изпратите съобщение, използвайки контакта formwith имейла на профила си и БТК адреса, който използвате, и ние ще разгледаме.

Без коментари


Натрупване на блоковеВъпрос:

Моето разбиране след като са гледали видеоклипове е, че всяка сделка е групирана в един блок и се добавя към веригата след проверка. Тъй като веригата нараства с течение на времето, не би миньор изискват все по-мощни супер компютри за добив? Няма ли системата достигне до точката, където дросел минна става невъзможно? Това е изключително объркваща система за всеки човек като мен и мога да видя, че сложността на това ще бъде неговото ограничаване в бъдеще за обикновените хора. Тя ще се окажете институционализирана, където институциите ще "се грижат за нас". Само още голям брат на ММО. Аз съм може би греша за този анализ. Моля, поправете ме.

Отговор:

Hi Ед,
това се нарича добив трудност и заради това, че е по-трудно да ми нови монети след определен период на блокове миниран. Тук можете да

Свързани новини


Post Litecoin

Можем ли да купим бикове от вас

Post Litecoin

Bitcoins непотвърден Ръчно настройване такси (Blockchain)

Post Litecoin

Най-добър хардуерен портфейл за съхранение на нови албуми за издаване?

Post Litecoin

Bitcoin измама

Post Litecoin

Bitcoin портфейл 6

Post Litecoin

Сравнение на борсата

Post Litecoin

Дамски портфейли

Post Litecoin

Има ли смисъл да се очаква ефективно да се търгува в рамките на деня между щатския долар и крипто валута при ниски обеми?

Post Litecoin

Мога ли да използвам домашния си компютър, за да мина, без да причинявам проблеми с моята операционна система или други програми

Post Litecoin

Помогне

Post Litecoin

Имам проблеми с опита да създам своя собствена кранче

Post Litecoin

Миньорите в крайна сметка притежават всички циркулиращи бикове