99bitcoin и Coinbase | Bulgarian.lamareschale.org

99bitcoin и Coinbase

99bitcoin и Coinbase

Въпрос:

Здравейте, може би ще може да ми даде някакво обяснение: Първо, защо се обадите на вашия сайт \ "99 \" Bitcoin? На второ място, това, което \ "и става Coinbase? Един мой приятел е помолен да провери continiously и процесът неотворено т \ 'ходя никъде. Имате ли реална алтернатива на Coinbase? Поздрави, Дитмар

Отговор:

Здравейте Дитмар,
Що се отнася до проверката Coinbase, аз наистина не може да се каже. Въпреки това, след последните новини около скандала с Coinbase търговия с вътрешна информация, както и липсата на подкрепа SegWit (след натискане за мащабиране чрез глупави начини) Аз съм предполага, че хора, които намират алтернативи на Coinbase. Близнаци или Kraken или Bitstamp са всички добри обмен с други подобни услуги.

Без коментариЗапитване от ИндияВъпрос:

Аз \ "съм от Индия... Как може да си купя bitcoins от съответната & поверителен източник....?

Отговор:

Ей Raghvendra,
Ако сте съгласни с някои фирми (и в по-широк, по Govt.), Знаейки, че сте купили Bitcoin, а след това можете да използвате индийски обмен. Unocoin.com и Zebpay.com и Coinsecure.in са 3 добри възможности.

Без коментари


За трансцесияВъпрос:

Някой ми изпрати някои Bitcoin на моя blockchain портфейла адрес. За първи път намерих отразено Bitcoin като предстоящо, но след известно време те изчезнаха. Каква беше причината?

Отговор:

Ей Донесете
Ето една статия обяснява thisin подробности.

Без коментари


За BGF и McapВъпрос:

Каква е твоята позиция на BGF т.е. Фонд Bitcoin растеж и свързаните с изплащане логика във формата на МСАР? (Company. Gainbitcoin.com)
Благодаря за вашия сайт и отдаденост. Намерих сайта ви наистина полезни при освобождаването си понятия за Cryptocurrency. С най-добри пожелания. Neerav. Индия "

Отговор:

Здравейте Neereav, Ние нямаме опит с фонд Bitcoin растеж. Просто погледнете в сайта им изглежда малко по-сенчесто, поради липсата на данни за фирмата, въпреки че белезите Mcap са изброени на монети Пазарна капитализация и да имат активен борсов пазар. Но, разбира се, че не може да знае със сигурност дали това е измама или легален бизнес. Ако се съмнявате, предлагам ви да използвате Bitcoin измама Testtool и се опитват да рисувате своя собствена заключение.

Без коментари


Всичко за Bitcoin катастрофата безплатноВъпрос:

Скъпи
благодарение

Отговор:

Хей, съжалявам да чуя за това.
Можете ли да моля използвайте формата за контакт pageand пишете ми подробности за това, включително имейла, който сте се регистрирали? Аз ще се погрижа.

Без коментари


Всичко за bitcoinВъпрос:

Опитвам се да разбера какво Bitcoin е точно и аз видях в предишния си отговор, че имате имейл Разбира се, че може да помогне на хората, така че аз се шляеше може ли да ми изпрати този имейл, благодаря ви :)

Отговор:

Хей, приятно ми е да се запознаем.
Късмет!

Без коментари

Свързани новини


Post Litecoin

Bitcoin парични и Bitcoin златни монети

Post Litecoin

Как да вляза, за да използвам кранчето? Няма къде да влизате в страницата

Post Litecoin

Как да съхранявам altcoins сигурно?

Post Litecoin

Златен съюз монета

Post Litecoin

Исторически търговски данни

Post Litecoin

Изплащането на алтернативи

Post Litecoin

Как мога да спечеля bitcoin

Post Litecoin

КУПУВАЧА

Post Litecoin

Не мога да изпращам пари от блокова информация

Post Litecoin

Bitcoin ATM 1

Post Litecoin

Въпрос с Bitcore

Post Litecoin

Dragonmint