Първият в света бриджър базиран Bitcoin Marketplace от Coinfloor | Bulgarian.lamareschale.org

Първият в света бриджър базиран Bitcoin Marketplace от Coinfloor

Първият в света бриджър базиран Bitcoin Marketplace от Coinfloor

Когато става въпрос за физически валути, повечето инвеститори ще ви кажат, че две неща са от изключителна важност за тях: опитен брокер и гаранция за сигурни транзакции с минимални шансове за загуба чрез измама или кражба. Тя може да се очаква, че инвеститорите в виртуални валути също се нуждаят от същото равнище на експертен опит и сигурност, защото в края на краищата, всичко е пари.

В отговор на по-горе необходимост, Coinfloor, Лондон най-голямата борса Bitcoin, стартира революционна замяна ценни пазар за Bitcoin. Тя се нарича Coinfloor пазар, се основава на Coinfloor Exchange и ще предостави на инвеститорите във Великобритания с сигурна, партньорска към партньорската среда, в която да се купи Bitcoin. Според MarketWatch, Coinfloor наскоро назначени някои от най-добрите Bitcoin брокери в Великобритания, за да се установи това пазар, както и да ускори приемането на валутата Bitcoin в масовите инвестиционни фирми. Според Марк Агнешко, Coinfloor главен изпълнителен директор, "Coinfloor е първата институция в индустрията Bitcoin да отразява децентрализирана мрежа от брокери, подкрепени от централизиран обмен." През последните няколко години, Coinfloor бързо се превърна в един от най-ликвидните лира в света Sterling да Bitcoin пазари.

Какво ще предложи Coinfloor?

Това е било потвърдено, че Coinfloor ще предостави на инвеститорите с първия важният компонент важно да инвеститор, но какво да кажем за втория - опитен брокер, който ще направи инвестиции в Bitcoin струва неговото / нейното време? Coinfloor се грижи за това, както добре. Компанията си партнира с естонската банка ДТС, за да могат да обработват инвестиции. Освен това, се осигурява директен интерфейс с знаещи брокери Coinfloor пазар. Инвеститорите могат да бъдете сигурни, че всички брокери, които участват в този пробив предприятие са лично проверени, за да се гарантира, че те спазват и търговията в съответствие с безупречни стандарти, които Coinfloor е известен. Този процес проверка е рафинирана на постоянна основа. Coinfloor също разследва частния бизнес брокери и установява лична връзка с всеки брокер. Един от професионални брокери Coinfloor Пазарните Питър Ууд или, по-известен като онлайн y3peto, потвърди, сигурността и лекота на използване Coinfloor пазар, както и факта, че той е много запален по установяване на стопанската му дейност в сътрудничество с Coinfloor. Той също е развълнуван от избора му, като посочва, че тя стои като признание за работата си като брокер Bitcoin. Избраните брокерите са станали 21 учредителите на Coinfloor пазар. Те също така са подписали споразумение за брокер Bitcoin, в които те се ангажират с разгледаните по-горе стандарти. Това споразумение е много подобен на Споразумението за Buttonwood, която е в основата на борсата в Ню Йорк е построена на. Това е от значение, тъй като борсата изправени пред сходни предизвикателства за тези, преживявани от Bitcoin пазари днес.

Bitcoin инвеститори ще се гарантира от следните, когато се използва Coinfloor на пазара:

  • Използването на обмена Coinfloor за поточно Bitcoin да Sterling преобразуване Цени директно, както и обратното
  • Сейф за съхранение на тяхната Bitcoin, използване на няколко нива на сигурност и криптирана подземни хранилища
  • Справедливи цени за обмен
  • Инвеститор лесен, брокер-базирана среда
  • Високо персонализирани услуги

Стъпките са лесни

Въпреки, че може да се очаква този процес да се включат в тази нова система като инвеститор ще бъде сложен и продължителен, че не е така изобщо. Само няколко основни стъпки, които трябва да се следват и Боб ти чичо! Стъпките могат да бъдат настроени за кратко по следния начин:

  • Регистрирайте се като нов инвеститор, като използвате вашия е-мейл адрес и изберете парола
  • Изберете Bitcoin брокер, който смятате, че ще бъде в състояние да изгради силна и доверчив финансови взаимоотношения с, особено ако планирате да направите този начин на инвестиране на текуща част от вашите бизнес отношения
  • Адресът на електронната поща, която сте предоставили ще трябва да бъде потвърдена
  • След потвърждението горе е направено, трябва да се създаде за удостоверяване на два фактора; качване на валиден документ за самоличност със снимка и доказателство за пребиваване

Вече сте готови да инвестират в Bitcoin!

Процесът на покупка е също толкова просто. Можете основно преведе сумата от брутния Bitcoin Каталог на банковата си сметка брокер - 20 лири е минималната необходима сума. Има съответно няма нужда да се депозират чрез международен банков превод. След като прехвърлите парите, обмяна Coinfloor на източниците на Bitcoin директно на вашия акаунт Coinfloor. Въпреки това, той се провежда в ескроу, докато не брокер потвърди, че е получил си депозит и е установено, че има настъпили никакви други проблеми по време на сделката. Тя не може да се получи по-лесно от това.

Свързани новини


Post ICO

Kuno Goda: Искам да запозная света на изкуството с Bitcoin и предимствата, които предлага на художниците

Post ICO

Bitcoin е твърде нестабилен - да бъде постоянно решение за големите престъпници

Post ICO

Австралийски илюстратор стартира The Idiots Guide to Bitcoin, електронна книга за начинаещи

Post ICO

Козметична хирургия за Bitcoins: Елитната скулптура на тялото приема cryptocurrency

Post ICO

Bitcoin екосистемата губи два банкомат, за които се твърди, че са откраднати в Амстердам

Post ICO

Bitcoin Evangelist Джейсън Кинг работи 3,237 мили, за да популяризира криптопосочността

Post ICO

Някои от най-добрите уроци Bitcoin, осигурени от близнаците Уинкълвос

Post ICO

Пълната услуга btcVacations ви позволява да платите за пътуването си само с Bitcoins

Post ICO

Coinbase има нови Bitcoin лимити, докато Microsoft позволява на приложението Kraken да включва функция за търговия

Post ICO

Bitcoin Mining - общ преглед

Post ICO

Финландският проект планира да използва телевизионната мрежа за излъчване на Bitcoin данни

Post ICO

Mt. Gox отново е онлайн с актуализирана инфраструктура и почти готов да инициира Midas