Какво казваш това? още Crypto Radio? BitFM в маршрута | Bulgarian.lamareschale.org

Какво казваш това? още Crypto Radio? BitFM в маршрута

Какво казваш това? още Crypto Radio? BitFM в маршрута

Верига Radiohad много успешен старт през последния месец и е излъчването почти 24/7, тъй като (минус някои досадни DDOS атаки) и се радва на непрекъснато развитие и сега се оказва, че още две cryptocurrency радиостанции са на хоризонта.

Днес ние бихме искали да представим на втория cryptocurrency радиостанция на три сума ще бъде интервюиране.

BitFM (няма място в момента) е проект, радио, че първоначално са били обявени преди около шест месеца, но са спящи. Едно скорошно вихрушка на дейност обаче е показала, че екипът зад гарата се отнасяме сериозно към това да пуснат на пазара и седнахме с Дейвид от BitFM да говори с него за плановете си за станцията и какво можем да очакваме от тях в близко бъдеще,

Майк: Видяхме няколко други станции, които пълзят из и подготовка за стартиране в пространството на cryptocurrency. Това, което прави Bit-FM-различно от други сайтове?

BitFM: BitFM е незначителен човек станция от екип от хора, които имат богат опит в сектора на радио станция Интернет. Тичах няколко онлайн станции в рамките на годината, че наистина не разполагат с голяма целева аудитория като BitFM. Те са само на обществени станции, които са били взети под внимание от местните хора. Екипът на Bit-FM всички имат интерес с CryptoCurrencies и повечето от нас притежават някои монети. По-голямата част от нас идват от фон минното дело и затова знам, че е важно всеотдайност. Там много неща, по мое мнение, това ще създаде Bit-FM настрана от другите основни радио- и телевизионните оператори. Bit-FM ще има някои много готини функции, като се съчетава с други медии, насочени към CryptoCurrencies. Предпочитам да не развали всичко от изненадите, така че ще трябва да дойде и да ни види, когато пуснахме! Надяваме се да се превърне в доминираща CryptoCurrency станция в средата на 2015.

Майк: Можете ли да ни даде предварителен преглед на някои от програмирането възнамерявате върху управлението на станцията?

BitFM: За разлика от останалата част от доминиращата станции онлайн в момента, няма да сме с помощта на синдикирани радиопредавания. Синдикиран радио предавания са предварително записани предавания от други компании, които могат да бъдат излъчени за запълване на празните графици. BitFM никога няма да използва тази форма на радио и ние ще се гарантира, че 80% от нашите програми се излъчват на живо. Няколко закачки за вас, ние се стремим да планирате различни жанрови предавания. Така например, са били в момента изготвяне на реге слот, който ще се излъчва всеки понеделник вечер. Отделно от нашите музикални шоу, ние също ще се стреми да се въвеждат някои интервюта по въздуха директно през VoIP. Въпреки това, всеки водещ все още решава какъв тип шоу за излъчване, независимо дали това е свързано Жанр шоу, или ток шоу, това ще бъде посочено в графика преди покажи мръсния въздух.

Майк: Какво е лицензионен ситуацията изглежда като с Bit-FM за? Ние знаем, че веригата за Радио е в състояние да осигури някои лицензии за действие и тези, които са се доказали като доста скъпо от това, което сме научили тук, в монети Fire.

BitFM: Изискванията за лицензиране се различават от страна в страна. За съжаление на веригата за Радио, лицензиране в САЩ е много строг и скъпо в сравнение с този на Великобритания. Както ще започне да се излъчва от Европейския съюз (главно в Обединеното кралство) ние само трябва да си осигури лиценз за Интернет Радио Станции от ЗОП. ЗОП ще плащат възнаграждения на артисти от наше име и ние само трябва да плащат фиксирана сума за всяка година. BitFM момента са в дискусии с ЗОП за определяне на нашите ограничения и техните изисквания, с оглед на осигуряването на лиценза преди да се излъчват.

Майк: Какви са вашите планове да се поддържа и да държат на радиостанцията интернет онлайн? Виждали сме преминаването на БТК-радио почти веднага и така много от тях са нервни, за да се прекалено прикрепен към станцията.

BitFM: Самата станция е доказано много голям интерес от страна на членовете на общността. Аз самият съм инвестирал голяма сума пари в станцията, за да получите всичко, което в състояние на Tip Top преди пускането на пазара. За разлика от другите станции, които са изчезнали за съжаление, ние няма да се разчита единствено на дарения за да запази станция повърхността. Първоначалната идея на станцията е да се гарантира, че разходите за станции могат да бъдат 100% запълнени от слушателя дарения. Този аспект се промени и ние имаме няколко планове за да се гарантира, че станцията ще остане работи по-дълго, отколкото който и да е от нашите конкуренти. По-голямата част от други станции също трябва доброволци, които да излъчват и администриране на сайта, за да се гарантира, че той остава жив. Търсим най-опции, които може да означава, водещи на станцията може да бъде платена на шоу в бъдеще, за да се гарантира качеството на шоу излъчване и по-важното е, че устойчивостта на услугата и талант.

Майк: Ние знаем, никой не обича да се даде дата за стартирането но всеки бегла представа, когато нещата могат да се въртят и ще живеят?

BitFM: Оригиналният Начална дата е трябвало да бъде в някакъв момент през декември, но с други станции появяват навсякъде в Общността, трябва да сме сигурни, че сме Вземете нашите крака във вратата "много преди повече станции започват да се излъчват. Очаквайте да видим в ефир-рано от ноември 2014 г. Официалното стартиране Дата ще бъдат пуснати в бъдеще прессъобщение.

Майк: Какво накара вас и вашия екип да погледнете това пространство?

BitFM: Отново, просто така се случва, че групата от хора, които участват в тази операция всички идват от Mining Background. Бихме седя и слушам други не криптографски станции, докато създаването на нашата ASIC и GPU и случайно, един от нас в групата попита "Чудя се дали има някакви радиостанции CryptoCurrency". Това ни накара да потърсите станция, че можем да станем лоялни слушатели. Той завърши без успех. Ето защо сега ние търсим да запълни тази празнота - Знаем, че би слушал и бил лоялни поддръжници на този сайт, ако той беше наоколо в първите дни.

Майк: Какво най-много вие и вашият екип за cryptocurrency вълнува?

BitFM: Едно от основните неща, които вълнуват екипа за CryptoCurrency е развитието на технологиите. Ние всички идват от минното дело и IT Предистория и всички сме запалени по тази причина развитието и успехите, които CryptoCurrencys предоставят. Ние всички искали разнообразието на CryptoCurrency и първоначалната идея стои зад тях. Аз съм всичко, за неприкосновеността на личния живот и срещу цензурата и вярвам, че Bitcoin е една от водещите инструменти се използват в момента, за да се гарантира неприкосновеността на личния живот се запазва и че тези, които се опитват да цензурират интернет се спря.

Майк: Възможно ли е да се фокусира върху чисто Bitcoin или други cryptocurrencies, както и?

BitFM: Самата станция ще бъде винаги BitFM. Вие няма да ни види като се започне дож-FM. Въпреки това самата станция ще говорим за други монети, както и че няма да бъде 100% фокусиран върху просто Bitcoin. Всички монети заслужават да се споменат и ние ще се стремим да се погрижат за всички валути.

Оказва се, че BitFM е вероятно ще се стартира в следващите няколко седмици. Coin Fire ще следи очите ни върху него, Chain радио и третата спирка ще бъде на интервю по-късно тази седмица. Целият ни екип е развълнуван да видя толкова много предложения, изградени около това място, тъй като просто увеличава шансовете за тези, които не са запознати с тунинг cryptocurrency пространство в един от тези станции и да се интересувам в cryptocurrencies.

Свързани новини


Post ICO

Русия смята, че е регламентирала Bitcoin да избягва крипто-престъплението в страната

Post ICO

Какво Google Тенденции може да ни кажете за интереса на уеб сърфистите към Bitcoin

Post ICO

Португалия обхваща Bitcoin: от производството на машини Lamassu до инсталирането на първия банкомат

Post ICO

Станфорд професор твърди, че е измислил по-безопасен и по-бърз нов Bitcoin

Post ICO

Освен това Amazon отказва PayBase. GAW Включване на миньорите

Post ICO

Всеки може да се успокои: Mt. Gox възобнови изтеглянията в щатски долари

Post ICO

Какво представлява Capital One Labs? Какво искат с Bitcoin?

Post ICO

Уебсайт Coindesk стартира своя собствен Index Bitcoin Price Index

Post ICO

Финансовите органи на Калифорния казват, че тепърва предупреждават фондацията Bitcoin

Post ICO

Придобиването на портфейла Lemon от LifeLock изтрива всички очаквания за поддръжка на Bitcoin

Post ICO

Сатоши Накамото може да бъде избран за лице на годината на Гардиън за 2013 г

Post ICO

Михаел Хедърхан: BitcoinShop.us изследва плащанията по Litecoin и подрежда изненади за празниците