Какво ново за Bitcoin 0.8.6? Грешки и ограничения за размера на блока | Bulgarian.lamareschale.org

Какво ново за Bitcoin 0.8.6? Грешки и ограничения за размера на блока

Какво ново за Bitcoin 0.8.6? Грешки и ограничения за размера на блока

Актуализацията на Bitcoin 0.8.6was официално стартира тази седмица, с което приветства новина за обществото. Това не е само за да бъдат засегнати от по-малко грешки, това е също и за промените, направени в размера на блока.

Вече е възможно да се направи най-много 27 безплатни транзакции на блок, Coindesk съобщава, голямо подобрение в сравнение с версия 0.8.5. Друг приветства промяната се отнася до минималното изискване изход, който вече не е на 0.01 БТК. Със стойност се увеличава, изискването се превръща остарели и беше елиминиран.

Въпреки това, може да има някои потребители се сблъскват с проблеми, свързани с актуализацията. Има съобщения за хора, работещи извън виртуалната памет на 32-битови машини по време на първоначалния процес на синхронизация. Това означава, че най-добре да се използва 64-битова изпълним една, която не е на разположение в този момент, въпреки че 0.9.0 е трябвало да разполагат с вградена поддръжка на 64-битови. Според актуализацията, това са указанията, които да бъдат следвани:

Ако използвате по-стара версия, затворете го. Изчакайте, докато го изключи напълно (което може да отнеме няколко минути, за по-стари версии), след това стартирайте инсталационната програма (на Windows) или просто да копирате / Applications / Bitcoin-Qt (на Mac) или bitcoind / Bitcoin-квартет (на Linux ).

Ако надграждате от версия 0.7.2 или по-рано, първият път, когато стартирате 0.8.6 blockchain вашите файлове ще бъдат повторно индексирани, което ще отнеме от 30 минути до няколко часа, в зависимост от скоростта на вашата машина.

Проверете двете основни новости на версия 0.8.6 по-долу:

1. По-малко грешки

Актуализацията коригира няколко грешки, намерени в предишната версия, особено в потребители, работещи Mac OSX. В този случай, проблеми blockchain корупция са фиксирани, има бяха направени алтернативни методи fsync и други екстри за подобряване на надеждността. Тази нова версия също трябва да изчистите всички проблеми по отношение на излъчването на сделката, както и актуализация на ефективността мрежа код и стабилност, също въведе нов дневник клеймото отстраняване на грешки за откриване и диагностициране на проблеми с мрежата.

2. Възходът на размера на блока миньор подразбиране

Размерът на блока миньор подразбиране е увеличен от 300 000 до 350 000 байта, като пространството по подразбиране за висок приоритет сделките е нараснал до 30,000 байта за настаняване на по-голям обем на сделките и се измери колко хеширане власт върви заедно с настройки по подразбиране.

Всички снимки от Wikimedia

Свързани новини


Post ICO

Bitcoin отива над $ 1,000, докато се отправя към космоса и побеждава PayPal

Post ICO

Coinbase пуска Multisig Vault и сега позволява на клиентите да контролират частен ключ

Post ICO

Блокчайн ООД Готов за Нов Портфейл

Post ICO

Mt. Gox официално подаде жалба за фалит в Съединените щати

Post ICO

Bitcoin е валута в Австралия, но не е достойна за правна защита в Япония и още

Post ICO

Първите банкомати на Bitcoin се очаква да пристигнат в Ню Йорк и Южна Америка през следващите няколко седмици

Post ICO

BitPay захранва нов хардуер за продажба

Post ICO

Expedia да приеме Bitcoin, Цените падат, тъй като FBI обявява Bitcoin продажба

Post ICO

BNP Paribas: Технологията Bitcoin може да направи компаниите за ценни книжа остарели

Post ICO

Присъединете се към нас: Mt. Gox публикува реклама на цяла страница за Bitcoin на списание G8

Post ICO

Bitmain въвежда DDoS за смекчаване на AntMiner S4 & S5

Post ICO

Coupa Café продава кафе на професионалистите от Силиконовата долина в замяна на Bitcoins