Как да изградим по-добър и по-сигурен портфейл Bitcoin | Bulgarian.lamareschale.org

Как да изградим по-добър и по-сигурен портфейл Bitcoin

Как да изградим по-добър и по-сигурен портфейл Bitcoin

Едно от нещата, че много собственици на Bitcoin се питат днес е което портфейла сред ги има, те са най-доброто за тях.

Истината на въпроса обаче е, че никой не може да портфейла задоволят всички нужди и затова е важно да се създадат и поддържат този, който ще ви пасва най-добре. За да направите това, има някои съображения, които трябва да бъдат направени.

Сигурността е ключът

За повечето потребители портфейл, първостепенното въпрос е сигурността. Онлайн портфейлите като Blockchain.info имат контрол над вашите частни ключове, така че те не са най-сигурният вариант. Това е така, защото те често са жертва на хакери, които ви излага на риск от кражба. По-добра алтернатива е използването на сваляне портфейли и appsin независимо от факта, че те може да се наложи редовни актуализации. Също така е важно да се установи дали портфейла криптира данните и някаква форма на проверка, като с искане за пароли.

Приоритет на съхранението на ключовете за защита

Долната линия е, че трябва да се държат по всяко време собствените си ключове за сигурност. Това се основава на факта, че всеки, който държи ключовете е, всъщност, на собственика на Bitcoins. Въпреки удобството, което може да бъде придобит от отдаване под наем на някой друг да ги държат, е неразумен ход. Независимо колко надежден някой или някоя компания може да изглежда, че не е безопасно да се предадат ключовете за защита, за да ги.

Помислете за мулти-подпис

Това е един от най-новите и наистина ефективни мерки за сигурност Bitcoin. Тя позволява Bitcoiners за осигуряване на техните монети, като се изисква разрешение от повече от една страна да извърши някакво сделка. Тези различни ключове могат да бъдат притежавани от различни лица и на различни места. И все пак, този метод е най-ефективен за портфейла, които не се влиза редовно.

  • Прочетете още: Какво е Wallet MultiSig Bitcoin, и защо трябва да ви се използва от един?

Бъдете любознателен

Точно като на портфейла компанията може да изиска за вашата информация, трябва да направят същото и с тях. Това ще помогне да се установи дали те са с отворен код и как те работят. При това, вие ще бъдете в състояние да преговарям с пълно познаване на техните операции.

Възползвайте се от HD портфейли

Един от най-добрите начини да обезопасим Bitcoin е чрез използването на портфейлите Йерархично детерминистични, която разпределя един с нов път публично addresseach на Bitcoiner получава средства. Това ви държи анонимно и ефективно защитава вашите Bitcoins.

Регулира количеството информация давате

Поради регулиране съответствие доставчиците на портфейла искат все повече и повече на личната информация на клиентите си. Недостатъкът е, че това излага самоличността на потребителя и ви поставя в риск. Ето защо е важно да се намери точният баланс чрез регулиране на количеството на информацията, която дават.

Запознайте се с местните разпоредби

Най-правни и финансови определенията на Bitcoin варират от едно място на друго. Важно е да се определи това, което те води за определено място или държава. Важно е също да се отбележи, дали фирмата портфейл, който използвате е позволено да работят в даденото място, така че да се избегне конфискация и проблеми с властите.

Удобство за потребителя

Вие трябва да отидете за доставчик, който ви предлага портфейл, който е не само сигурен, но това също е лесен за употреба. Това означава, че ще бъде в състояние да се движите по-лесно и ефективно през него при извършване на транзакциите.

Осигуряване на резервно копие

Функция за архивиране е necessityif търсите добър портфейл Bitcoin. Тази функция е особено важно в случай на извънредни ситуации или загуба на данни. Всяко резервно копие на пътни такси трябва да се персонализира по начин, който отговаря на вашите специфични нужди и изисквания.

Тяхната репутация

Важно е да се определи доставчикът портфейла с най-добрата репутация като попитате от други потребители и по форуми. Въпреки това, трябва да се отбележи, че и двете по-големи портфейли са по-податливи на хакерски тъй като те имат повече потребители, както и по-новите системи. Така че продължавайте за тези, които са одобрени от доверени лица.

  • За да получите подробен анализ на различните портфейли, прочетете нашите мнения портфейла.

В заключение трябва да се отбележи, че едно неотдавнашно проучване класира най-добрите доставчици Bitcoin портфейла. По-малко известни имена като Armoryand Open Bitcointook челните места за сметка на най-популярните такива като Coinbase.

Свързани новини


Post ICO

Bitcoin е новата необходимост за стартиращите фирми

Post ICO

Банки, готови! Блокхайла е на път да разтърси света ти

Post ICO

Кипърската полиция разследва Neo & Bee: Главният изпълнителен директор Дани Брустър все още липсва

Post ICO

Придобиването на портфейла Lemon от LifeLock изтрива всички очаквания за поддръжка на Bitcoin

Post ICO

Bitcoin побеждава PayPal благодарение на мащабната транзакция от 194,993 БТК

Post ICO

Чарли Шрем е осъден на две години затвор за сделки, свързани с коприна

Post ICO

Bitcoin е новото злато: защо Bitcoin ще се превърне в сигурна валута

Post ICO

Bitcoin е агористният праймер

Post ICO

BitcoinTalk Server компрометиран

Post ICO

Белгийският финансов министър не прогнозира проблеми между националната банка и Bitcoin

Post ICO

EGifter в iOS Позволява отново на Bitcoin Checkout в приложението

Post ICO

Foodler: поръчките, платени с Bitcoin, се увеличават с 30% на месец