Любителите на Aussie Bitcoin работят за създаването на австралийската фондация Bitcoin и за повишаване на информираността в страната | Bulgarian.lamareschale.org

Любителите на Aussie Bitcoin работят за създаването на австралийската фондация Bitcoin и за повишаване на информираността в страната

Любителите на Aussie Bitcoin работят за създаването на австралийската фондация Bitcoin и за повишаване на информираността в страната

Както Bitcoin расте в целия свят, дори и в най-малко очаквани страни, ние решихме да се фокусираме върху Австралия този път и се опитайте да разберете как е cryptocurrency сцена се развива в земята, под. Ние говорихме с Джейсън Уилямс, който е един от спонсорите на Сидни Bitcoin Потребители група (BitcoinSYD) и един от най Bitcoiners който работят, за да създават фондацията австралийски Bitcoin.

load...

Тази "обидчив вид човек, който обича Bitcoins", както самият той описва, е един от първите лица да прокара формирането на група cryptocurrency свързани в Австралия. "Това беше един вид смешно като са налице две от нас по същото време, който реши да направи същото нещо", Джейсън Уилямс обяснява, позовавайки се на Макс Кайе, създател на Marketcoin. "Аз съм имал преминаване интерес Bitcoin за няколко години, но едва през последните няколко месеца, че съм започнали да харчите много време за четене и проучване, а сега организиране Bitcoin", добавя той.

load...

Следващият голям проект за групата е развитието на австралийски Фондация Bitcoin: "Това са най-ранните дни на фондацията и търсим начини, по който ние ще структурират организацията ни и как ние ще се позиционираме в страната, тъй като както и в международен план ".

Институция, като това би могло да допринесе за повишаване на още по информираност за Bitcoin в Австралия. Ние също така постави под въпрос Джейсън Уилямс по този въпрос, но той призна, че според него може да са пристрастни, тъй като той най-вече виси с "хора обидчив тип". Работата в администрацията системи и автоматизация полето за компания, която прави системите за управление на телекомуникациите, той се занимава с "съмишленици хора, които са също в Bitcoin". Освен това, той е и един миньор, но просто за забавление. "Аз правя моя! Имам две блокови erupters който нетната ми за AUD $ 1 на ден. Аз не съм в добива на парите очевидно, си просто нещо готино да се направи", казва той.

load...

Говорейки за репутация Bitcoin в Австралия, Уилямс обяснява тя е постепенен процес. "Когато бяхме на балона през тази година, е имало много покритие на Bitcoin (както положителни, така и отрицателни, а някои просто фактически неточни) и така общата информираност се е увеличил, както добре. Част от това, което искаме да направим с BitcoinSYD е да се насърчи общ информираност и използването сред населението като цяло ", заяви той.

"Не е много сигурен за броя на потребителите Bitcoin цялата страна, но за да отгатна бих казал, че е в хиляди, тъй като има фирми подкрепят от Bitcoin в Австралия", добавя той, твърдейки, че "като Bitcoin натрупан повече информираност, на редица компании го приемат се е увеличил. В Австралия ние имаме най-вече интернет страници, свързани с пазара. Въпреки това, вие също може да се купи пържола с вашите Bitcoins! ".

Нов софтуер (и кафе) за австралийците

За да помогне да се промени това, Джейсън Уилямс разработи нов софтуер, за да помогне на заинтересованите предприятия да приемат Bitcoin. Създаването се нарича BitPOS. "Аз също бях започнал bitcoffee.me, сайт, където можете да си купите кафе с Bitcoin, нещо, което можете да използвате в ежедневието си", вентилатор cryptocurrency добавя.

Е, поне има вече кафе за БТК в Австралия, но какво да кажем за оцелял само с Bitcoin в страната? "Аз не мисля, че ние сме доста там все още има две неща, които ни спъват. Няма достатъчно търговци, които приемат Bitcoin, а аз се стремят да променят това, като осигурява начин всеки магазин може да приеме Bitcoin с помощта BitPOS.me и икономическата кръга не е затворен. Това означава, че няма достатъчно неща, които можете да купите в ежедневието си в Австралия ".

За сега, екосистемата Bitcoin спира да расте. Що се отнася до BitcoinSYD, групата има около 35 активни членове в момента и на срещите се случват всяка седмица в централния Сидни бизнес. "Всичко започна, когато и двете Max [Кайе] и аз предложи meetupat по същото време в Reddit Всяка седмица получаваме нови лица се обръщат нагоре, а един седмица ние дори имаше един човек от Лос Анджелис -., Който е бил на медения си месец - се появи, за да излизаш, чат и търговията Bitcoins за австралийски долари ".

Какво ще кажете за някои Beers за Bitcoin?

Срещите се случват всяка сряда в бара GPO. "Има едно ядро ​​от нас, който отговаря на малко по-рано да се говори за структура и организация, а по-голямата част от хората идват в около 18:00 часа. Настоящият проект ние имаме по е Beers за Bitcoin събитие в старата Фицрой hotel.We've писмено софтуер, за да приемат Bitcoin и се среща с кръчмаря да обучават персонала бар - и самите нас - за условията и реда за това как да се интегрират продажби Bitcoin при настоящия си POS инфраструктура ", Джейсън Уилямс разкрива.

Събитието има някои спонсори, подредени като BTC.sx, Bitinnovate.com и Bitscan.co, който ще предостави рекламни материали и някои късметлии награди на вратите. Скоро организационния екип ще се доставя от пресата да обяви първата по рода си "Beers4Bitcoins" събитие в Сидни.

А какво да кажем за близкото бъдеще на Bitcoin в Австралия? "Следващата стъпка за общността като цяло е да се повиши информираността и да предостави ресурси, така че хората могат да се плаща в Bitcoin. Ние сме в самото начало на вълна от технология, която ще промени начина, по който парите работи завинаги. Това е много вълнуващо време, за да бъде жив ".

load...

Свързани новини


Post ICO

Северноамериканските власти сънуват ли свят без Bitcoin?

Post ICO

Bitstamp подобрява проверката на самоличността и сигурността с технологията на GBGroup

Post ICO

Bitcoin може да е причина за смъртта на онлайн пиратството, прогнозира основателят на Isohunt

Post ICO

Анонимен администратор разказва как използва училищни компютри, за да печели пари с Bitcoins

Post ICO

Cloudminr.io се срина: загуби БТК, данни за клиента за продажба и слухове за измами

Post ICO

Европейският съюз казва, че Bitcoin е освободен от ДДС

Post ICO

Bitcoin се издига, когато Гриксит се страхува от планината

Post ICO

БТК-е позволява на потребителите да изтеглят Bitcoin средства чрез карти MasterCard и Visa

Post ICO

CheapAir.com изчиства 1.5 млн. Долара от продажбите чрез Bitcoin

Post ICO

4 най - популярни публикации в BitcoinTalk

Post ICO

Coinbase прави Bitcoin транзакциите по-безопасни с новата сейф услуга

Post ICO

Би ли могло да се превърне в следващата официална валута на Гърция? Вероятно не