Fintech и Bitcoin: Нова ера на финансите | Bulgarian.lamareschale.org

Fintech и Bitcoin: Нова ера на финансите

Fintech и Bitcoin: Нова ера на финансите

Fintech, съкратено от "финансови technology'is новата модерна дума онлайн. Идеята обхваща много операции в областта на финансите и го слива заедно с технологичния напредък. Въпросните движения в паричния търговия сега са определящи в нова ера на предприемачите. От партньорска към партньорската кредитиране, Bitcoin и онлайн парични преводи, новата икономика е нетиране мнозинството от потребителите.

В световен мащаб инвестиции в fintech арена са се събрали $ 4 милиарда през 2013 г. Броят утрои през 2014 г. До над $ 12 милиарда в рисков капитал инжекции. Тази нова икономика се случва по целия свят и доста яростно в Европа и Съединените щати.

Докато Европа е изправена пред най-висок темп на растеж в тази индустрия, САЩ все още държи по-голямата част от fintech стартиращи компании в своята област. Bitcoin и инвестиции blockchain свързани само са близки до обща стойност $ 400 милиона в рисков капитал за финансиране. 2015 се очертава като годината, когато технологичните революции финансови започват удвояване от 2014 г. Инвестиции за $ 19,7 милиарда.

[Tweet_box дизайн = ""] box_02 Bitcoin и blockchain свързани единствено инвестиции са на обща стойност близо до $ 400 милиона в рисков капитал за финансиране. [/ Tweet_box]

Европейски страни като Германия изпитват най-разпространените разширения. Банкери и инвеститори напускат своите дни работни места в световен мащаб за нови кариери в тек с много бързи темпове. Много от тези фирми вземат традиционните финансови приложения и да ги разделят, за да се концентрира върху тях по-лесно с помощта на технологиите. Други стартиращи компании са като тези финансови модели и да ги предлагат в пакет заедно за лекота на използване, както добре. В крайна сметка ще бъде по-бърз и по-добър опит за клиента.  

Един немски бизнес, със седалище в Берлин стартиране номер 26, планира за решаване на проблемите на банковия сектор с неговите инициативи. Компанията вече има 25000 потребители и все още не е дори на пазара бизнеса.

Стартирането наскоро мобилното приложение, което "rebundles" традиционните финансови приложения заедно. Управител Валентин Stalf toldBusiness Insider, че вижда много fintech фирмите се разделят, като на отделни цели. Именно "разделяне" на спестявания, заеми и за обработка на плащанията, които често се срещат като отделни приложения или бизнес. Stalf искаше стартиране си, за да rebundle тези прегради, като ги включите заедно. С понятия се прилагат и решени по този начин, компанията се надява да разрешите проблеми на банковия сектор като куб на Рубик: Името номер 26 в действителност се отнася до solutionof класическата игра решен от учените през 2007 година.

"Мисля, че няма да има масивна промяна в пазарните дялове. Това няма да се случи утре, но аз мисля, че ще се случи много по-бързо, че повечето банки очакват. "

Валентин Stalf, главен изпълнителен директор Брой 26

Досега пускът повдигнати $ 13,7 милиона в инвестиции. Компанията предлага услуги като цифрова банка, докато потребителските акаунти са вързани към дебитна или кредитна карта. Номер 26 предлага различни приложения, които ви позволяват да харчат средства на местните пазари и ресторанти. Процесът на регистрация отнема около четири минути и трябва да потвърди самоличността си чрез видео разговор. Приложението след това отнема всичките си разходи, данни и предлага решения за ежедневните операции.

Средства сметки са в състояние на неопределеност като германска банка Wirecard, тъй като бизнесът не е лицензиран с банковия сектор в региона. В момента фирмата е увеличаване на сметките си за заплати първоначално и ще се съсредоточи енергията си към икономии в бъдеще. "Идеята е да бъде конектора за финансови начинания", добави Stalf.

финансов технологии и разпределени ledgerinitiatives се движат в света на финансите с голяма скорост. С стартиращи компании като номер 26, FinTech Sandbox и търговията Blockspearheading финансовия свят с решения на банките трябва да се притесняват.

Бизнесът като тези вече са прекъснати финансовия сектор, създаване на разделяне на много различни и индивидуални услуги, насочени от технологиите. FinTech услуги се търсят в много пъзели, подобни решения в помощ разбирам опита на клиенти чрез техните приложения.

В blockchain Bitcoin е един от тези пъзели решения, предлагащи екстремни технически напредък в глобалната среда. Tradeblock с помощта на Sandbox създаде начин за потребителите да преглеждат търговските индекси, данни минни и blockchain изследвания, например. Клиентите ще могат да се регистрират и да използват програмни интерфейси на компанията и персонализирани данни, за да направят свой собствен бизнес по-успешни. С достъп до визуални Анализ, прозрения и сделки, те имат повече предимства от разбирането на тези нови технологии.

А surveyfrom Greenwich Associates, изследователски център финансова, казва, че 47 процента от финансовите институции бяха проучване blockchain технология. Разпределени системи счетоводна книга може да са швейцарски армейски нож от инструменти за грешки на банковата индустрия. "Извънборсовите деривати, частен склад, репо сделка, както и кредитни пазари", се казва в изследването, за да бъде най-добрите пазари, засегнати от този протокол.

Номер 26 се казва, че компании като Atom Bankwill да му пряк конкурент, когато те започнат. С фирмите пакетни подобни услуги, можете да имате сметка с тях, но и да използва имена като Заеми Cluband Transferwise, които обикновено предлагат по-добри цени през тях, отколкото на банките.

Новият формирането на fintech и blockchain технология изглежда е нов дом за потребителите, за разлика от традиционните финанси, създаване на нови методи и концепции, които променят света и добавяне на финансовото приобщаване. Това на практика означава всеки може да се присъедини към тази нова икономика, тъй като е включено за всички.

Разпределени книга технология показва огромни количества стартиращи се концентрира върху реформиране на традиционния финансов сектор. Стартиращите фирми като Ethereumare проправят пътя, създаване на протокол интелигентни договори "и пълен език турнета. Екипът Auguris производство пазарна прогноза с blockchain технологии, които ще трансформират търговия и вземането на решения. С fintech и blockchains експлодиращи в интерес, това е трудно да се справи със скоростта на тези подобрения. Поддържане на вече стандартните позиции на основните фундаменти тези фирми граници се появяват никога да свърши. Използването на понятия като децентрализация, партньорска към партньорската приложения и технологии с отворен код в света е в продължение на невероятно преживяване.

Свързани новини


Post ICO

Екипът на BetCoin Casino стартира нов уебсайт за игри BetCoin Circle и подготвя нови новини

Post ICO

Край на пълната анонимност на Mt. Gox може да е добро нещо за Bitcoin

Post ICO

БТК Китай се превръща в номер едно в света Bitcoin обмен

Post ICO

Bitcoin като валута срещу Bitcoin като технология

Post ICO

BitLicense причинява обмен на услуги в Ню Йорк

Post ICO

Адам Б. Левин: трудно е да се съобразявате, когато правилата се променят във всеки един момент

Post ICO

Bitcoin плащането процесор Egopay замразява фонд сред слухове за фал игра

Post ICO

Coinbase прави Bitcoin транзакциите по-безопасни с новата сейф услуга

Post ICO

Bitcoin Investment Trust да стане първият публично търгуван фонд за криптираща валута

Post ICO

Банки, готови! Блокхайла е на път да разтърси света ти

Post ICO

Bitcoin гейминг сайт бе scammed за почти $ 1 милион долара

Post ICO

Нова криптокюрмония Скокоин планира да стане основен в Шотландия