Bitstamp подобрява проверката на самоличността и сигурността с технологията на GBGroup | Bulgarian.lamareschale.org

Bitstamp подобрява проверката на самоличността и сигурността с технологията на GBGroup

Bitstamp подобрява проверката на самоличността и сигурността с технологията на GBGroup

От сега нататък, нарастващия обмен Bitstamp ще бъде в състояние да се провери стотици нови клиенти на ден, подобряване на техните функции за сигурност в същото време. Всичко това благодарение toGBGroup, който сега отговаря за поле за проверка на самоличността на дружеството.

load...

GBGroup е световен лидер в областта на идентичност интелигентност и затова Bitstamp е избрал своя ID3global решение за изпълнение на пълни услуги потвърждаване на самоличността на своите клиенти.

С почти 11 милиона Bitcoins в обращение и пазарна стойност около $ 1.4 милиарда (според действащите ставки), безопасността е проблем, който расте ежедневно. И това е защо борси се чувстват необходимостта да се защитят потребителите от евентуални измами. "Избор GBGroup предостави на надеждна инфраструктура ние трябваше да помогне на изпращане на тези разрушителни нов участник на валутния пазар с пълния си потенциал. Ние не може да работи на пазара, което правим, без да знае кои са нашите клиенти са, така че ние се чувстваме тази сделка представлява голяма мач -. Като една от водещите Bitcoin търговци ние почувствахме, че е редно ние наеме водещ бизнес удостоверяване на самоличността на пазара, за да защитим нашите клиенти, където и да са по света Занапред Bitstamp се стреми да води по пътя чрез прилагане на най-добрите практики която ще се оформи и да се гарантира дългосрочното бъдеще на нашия пазар ", обяснява Нейч Kodric, изпълнителен директор на Bitstamp.

load...

С помощта на услуги GBGroup е, Bitstamp ще бъде в състояние да работи на по-безопасна пазар. "Bitstamp ще използва технологията единствено за проверка на клиентите в момента на регистрация, за да се гарантира, че всички действия на потребителите на Bitstamp се извършва по прозрачен начин, като същевременно се запази поверителността на потребителите в същото време. Ключови фактори в процеса на подбор са ширината и дълбочината на международно покритие на системата и нейното положение GBGroup като най-модерната глобална идентичност доставчик проверка ", обяснява GBGroup на техния уебсайт.

load...

Според изпълнителният директор GBGroup си ", тъй като пазарът Bitcoin, която е само една част от по-широката cryptocurrency индустрия, продължава да расте, това е все по-важно да се докаже, че едни и същи най-добрите практики се наблюдават като тези, използвани в традиционните финансови пазари. Клиентите се нуждаят от да бъдат уверени, че търговията с Bitcoins е безопасно, или те ще отидат на друго място ".

Джон Лорд добавя, че "GBGroup има богат опит в удостоверяване на самоличността и е развълнуван да помогне на иновативни нови пазари, за да се установят и да се осигури безопасно бизнес среда за своите клиенти нас това е само първата стъпка. - тъй като все повече търговци приемаме високите удостоверяване на самоличността, те ще се полагат основите, необходими за поддържане Bitcoin жив, може би дори го метателни в позиция, в която той може да претендира, че е един от световните валути, избор на ".

Via finextra.com

load...

Свързани новини


Post ICO

Bitcoiners могат да купят БТК на 3000 предприятия за търговия на дребно в Испания

Post ICO

Андерсън хвърля друго предложение за увеличаване на ограничението на размера на блока

Post ICO

5 Забележителни Bitcoin Видео, които трябва да гледате

Post ICO

Bitcoin банкомат, конфискуван от австралийските власти в милионен бюст за наркотици

Post ICO

Bit4coin обяви новини за 2014 г., след като продаде над 1000 карти за подаръци на БТК

Post ICO

BitKonan е новата Bitcoin платформа за търговия от Хърватия

Post ICO

Бари Силбърт отива ВСИЧКО в Bitcoin

Post ICO

Bitcoin в Афганистан: двама предприемачи правят първата крипто-сделка в страната

Post ICO

Bitcoin в движение: Ето портфейл за устройството си с Android

Post ICO

Bitcoin банкомати, произведени от Robocoin и PayMaq, удариха Южна Корея и Испания

Post ICO

Bitcoin е под атака! седмично актуализиране на новини

Post ICO

5 Причините, поради които интернет пари ще смаже централизираното финансиране