BitGold стартира нова платформа за търговия със злато, вдъхновена от Bitcoin | Bulgarian.lamareschale.org

BitGold стартира нова платформа за търговия със злато, вдъхновена от Bitcoin

BitGold стартира нова платформа за търговия със злато, вдъхновена от Bitcoin

След изключителен бета тест, BitGoldhas стартира новата си платформа: софтуерна услуга, която свързва безплатно съхранение свод с разплащателни мрежи, което позволява a'banking "като платформа за злато, вдъхновен от Bitcoin.

load...

По време на бета теста на частния, поканените потребители са в състояние да откриват сметки, да изпращате и да прекарат злато по имейл или текстово съобщение, купуват злато от една от десетте BitGold трезори по света и изкупи физически златни кубчета.

load...

BitGold сметки са безплатни и могат да бъдат openedin рамките на няколко минути, пише на сайта на компанията. Стартирането, с офиси в Канада и Италия, позволява на потребителите да купуват физическо злато се използват традиционни възможности за плащане като кредитна карта, но и Bitcoin.

Според съосновател и главен изпълнителен директор Рой Sebag, екипът зад нова платформа BitGold се работи по този проект в продължение на години, разработване на услуги, който "сега позволява на потребителите да безпроблемно да използват златото отново като средство за съхраняване на стойността и средство за плащане."

load...

Като глобален актив, злато се признава в почти всяка култура като дългосрочна защитник на стойност, но е беден разменно средство в сравнение с напредъка в областта на пари технология. Чувствахме, че златото се нуждае от модернизация и мобилизация, която е в момента се случва в световната революция плащания.

Ние сме изградили финансови услуги платформа, която е толкова близо да бъде контрагент без това е възможно, които позволяват на икономическите транзакции в рамките на съществуващата световната финансова система, за да се реши изцяло резервиран злато. "

Въпреки платформа BitGold получи вдъхновение от Bitcoin, потребителите няма да вземат каквито и да било рискове. Услугата софтуер действа като "голямо доверие, ограничен от трета страна", която дава възможност за "бързо уреждане на независима-физически златни сделки, така че златото на потребители, е лесно да се придобиват и достъпни в различни мрежи за разплащане".

След закупуване на злато, потребителите могат да избират къде искат златото им физически съхранени и BitGold ще се свърже златото на международните платежни системи като Visa, MasterCard и UnionPay, между другото. Компанията има десет трезори, намиращи се в Торонто, Ню Йорк, Лондон, Цюрих, Хонконг и Сингапур, между другото.

"В BitGold имаме мисия да демократизира глобалния достъп до злато за стабилни спестявания, и да направят злато полезни в микро-сделки с използване на интернет или мобилни телефони", каза Джош парченца, компанията съосновател и главен директор по стратегията на.

Трохи добавя, че "независимо от това къде живеете в света, златото е заемал стойност с течение на времето по отношение на разходите, като храна и енергия, която ние изискваме като хора, което го прави един от най-важните инструменти за спестяване-голямата част от човешката популация. Ние вярваме, че чрез разширяване на достъпа до дадена стока-пари, които притежава стойност можем да подпомогне борбата с повишаването на неравенството богатство и недалновидност. "

load...

Свързани новини


Post ICO

Bitcoin Worldwide Правни и осиновителни статус

Post ICO

Bitcoiners могат да купят БТК на 3000 предприятия за търговия на дребно в Испания

Post ICO

Bitcoiners разбиват своите iPhones, след като Apple казва не на приложението на Blockchain

Post ICO

11 Хотели и общежития, които приемат Bitcoin

Post ICO

Bitcoin гейминг сайт бе scammed за почти $ 1 милион долара

Post ICO

BitGo предлага програма за проверка на платежоспособността на бизнеса

Post ICO

Адвокат от Тексас приема Bitcoins като плащане за законови сметки

Post ICO

Bitboard помага на всички барове и кръчми да приемат Bitcoin лесно

Post ICO

Bitcoin Startup цели да помогне на мюсюлманите да сключат заеми

Post ICO

Bitcoiners са песимистични за цената на Bitcoin през 2015 година

Post ICO

Екипът на BetCoin Casino стартира нов уебсайт за игри BetCoin Circle и подготвя нови новини

Post ICO

BFL bitcoins да бъдат преместени в съд контролиран портфейл и продадени