Bitcoin може да е причина за смъртта на онлайн пиратството, прогнозира основателят на Isohunt | Bulgarian.lamareschale.org

Bitcoin може да е причина за смъртта на онлайн пиратството, прогнозира основателят на Isohunt

Bitcoin може да е причина за смъртта на онлайн пиратството, прогнозира основателят на Isohunt

Гари Фунг, основател на популярния торент сайт Isohunt на това счита, че Bitcoin ще сложи край на онлайн пиратството в бъдеще. Или поне пращам този процес до дъното на списъка на предпочитаните методи за онлайн медии за гледане.

load...

С стрийминг бързо се превръща в любим начин да гледате филми и сериали onlineusing платформи като Amazon или Netflix, то не е чудно, че процесът на сваляне на торенти става все по-малко и по-малко популярни.

"Технологично Представям студия и други медийни компании, създаващи отворени APIs и платформи, така че нови иновативни услуги за поточно предаване може да се развива на върха. [...] Това ще реши страх от единични играчи като Netflix доминира медии разпределение и в крайна сметка да диктува условията в индустрията "на студиото, Фунг каза TorrentFreak.

load...

И все пак, основател на Isohunt вярва, че Bitcoin ще бъде отговорен за най-голямата трансформация в тази област. Според Фунг, cryptocurrency вероятно ще стане универсален метод за плащане, която ще доведе до общност на партньорска към партньорската споделяне на мултимедия, запазвайки разходите изключително ниско.

"Представете си, когато всеки може да гледате и слушате всичко по всяко време, навсякъде, с едва цента, автоматично и непрекъснато ще се приспадат от Bitcoin портфейла", се казва в онлайн гуру.

load...

Въпреки това, такава промяна ще доведе до пълната трансформация на системата, тъй като ние вече го знаем и е вероятно да се направи много мощни компании ядосан.

Тук е моят съвет към индустриални асоциации като MPAA и RIAA за актуалност в тази интернет възраст, вероятно и за обезщетения на всички. Станете органи по стандартизация за програмни интерфейси над медийни права, метаданни и детайли микро транзакции. Звукозаписните компании и филм / телевизионни студия могат да използват тези стандарти, за да направят свои собствени произведения на разположение за стрийминг и да приемат плащания от трети лица.

Гари Фунг е умът зад оригиналния Isohunt онлайн платформа, която вече не съществува, тъй като ние веднъж го знаеше. След създаването на сайта, Фунг се бори в съда в продължение на много години, за да запази мястото отворен, но в крайна сметка губи битката и спиране Isohunt.

Свързани новини


Post ICO

Одобрените жилища в Юта позволяват на учениците да плащат наем с Bitcoin

Post ICO

Barclays тества технологията bitcoin

Post ICO

Бъди братя: млади предприемачи криптограми продължават да процъфтяват и вече са добили първия си Bitcoin

Post ICO

Австралийската данъчна служба забави решението - все още иска Minimal TX Records

Post ICO

10 малко известни функции скрити вътре в Blockchain.info

Post ICO

Авалон възстановява клиентите си поради закъснели поръчки

Post ICO

Bitcoin ATM регистрира 140 транзакции в Campus Party, преди да бъде инсталирана в Сао Пауло

Post ICO

Северноамериканските власти сънуват ли свят без Bitcoin?

Post ICO

Австралийската адвокатска кантора приема BitPOS, за да приеме плащанията Bitcoin

Post ICO

Бил иска да направи криптокомбинатите напълно законни в Калифорния

Post ICO

Bitcoin ATM машини: как се виждат от властите?

Post ICO

Активистите искат да създадат нов модел Bitcoin, който да осигури анонимност и да избегне регулирането