Анонимен администратор разказва как използва училищни компютри, за да печели пари с Bitcoins | Bulgarian.lamareschale.org

Анонимен администратор разказва как използва училищни компютри, за да печели пари с Bitcoins

Анонимен администратор разказва как използва училищни компютри, за да печели пари с Bitcoins

Въпреки, че това не е ново история, ние решихме да го пренесат и да разбере как някои хора правят пари с Bitcoin преди известно време. Чухте ли за училище системния администратор, който използва компютри на институцията да се правят пари с виртуална валута? Това се случи в действителност, в района на Ню Йорк (САЩ).

load...

Това анонимен администратор обърна компютри му школа в сървъра ферма, но направи историята си публично, така или иначе. Мъжът разкри, че 15-те компютрите той е използвал имали "демонът, който работи при стартиране, че в общи линии призовава специализиран скрипт". Всеки един от компютрите "има свой уникален потребителско име и парола, влиза в сървъра, получава парче от математически работа за вършене, а тези, обратно, когато тя има решение", каза той пред по това време.

load...

На въпрос за законността на тази ситуация, той каза, че това: "добре, Bitcoins са юридически Използването на компютрите, за да направите това аз съм сигурен, че това е сива area.I'd бъде трудно да ви кой закон аз бях кажа.? счупване. Аз съм сигурен, че моите работодатели не биха били очаровани, ако те го намерили все пак ".

А какво да кажем мнението му за Bitcoin и бъдещето на cryptocurrency? "Това е наистина подли. Тъй като не може да се спре и защото това е напълно анонимен. Наистина, това е или да отида някъде, или то се случва никъде".

load...

"Хората може да се окаже твърде непрактичен и че няма достатъчно хора го изпълняват, или никой не ги приема и то просто се превръща в погрешна валута, която не наистина имат никаква стойност. Проблемът е, че е на стойност е колко хора го искат", той каза. Администраторът на анонимен училище също заяви, че "ако никой не иска Bitcoins, защо вие приемате Bitcoins? Или той отива някъде и тя се превръща в конкурентни валута на световния пазар. Третият вариант е, че той е направил много незаконно с много твърди глоби".

След цялото това време, ние все още чакаме да видим какво ще стане. Засега изглежда, че Bitcoin, става все по-силен. Но, хей, това може да бъде само един ефект от нашите привързаност Googles.

Свързани новини


Post ICO

1-800-Цветя ще приемат Bitcoin

Post ICO

Bitcoin пристига в Турция: BTCTurk е първият Bitcoin обмен в страната

Post ICO

Новата машина на Bitcoin ATM удари стена от стари проблеми

Post ICO

4 най - популярни публикации в BitcoinTalk

Post ICO

60 Втори видео новини Резюме - 22 Януари, 2018

Post ICO

Австралийското стартиране стартира платформата за маржин търговия с марката Bitcoin

Post ICO

5 страхотни истории на Bitcoin, споделени от Redditors

Post ICO

Алън Силбърт, главен изпълнителен директор на BitPremier: това е преходен период точно в света Bitcoin

Post ICO

Bitcoin и Китай: любовна история?

Post ICO

Авалон възстановява клиентите си поради закъснели поръчки

Post ICO

Алекс Бърк, Black Arrow: веднага щом има 14nm, ще пуснем нова ASIC, която ще надминава всеки друг 14nm дизайн

Post ICO

Почти 150 БТК, откраднати от канадската борса, благодарение на забравения помощник