2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoiners получават изключителен достъп до билети за предварителна продажба | Bulgarian.lamareschale.org

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoiners получават изключителен достъп до билети за предварителна продажба

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoiners получават изключителен достъп до билети за предварителна продажба

Това е Bitcoin история: не само най-известният cryptocurrency в света в момента спонсорира специална спортно събитие - от 2014 Bitcoin Санкт Петербург Bowl-, но Bitcoiners сега са първата група, за да имате достъп до предварително продажбата на билети за участие в конкурса.

load...

Купата, плейофите колеж футболен мач на съвпадение Coast конференция на Атлантическия срещу американския Атлетик конференция, е насрочено за 26-ти декември. Билетите могат да бъдат закупени чрез официалния сайт на събитието, което също съдържа информация за феновете, които пътуват до Санкт Петербург, както и новини за играта и отборите, които ще участват.

load...

Процесорът плащане BitPay обяви тази сряда (15), че билет предварителна продажба е "изключително за Bitcoin покупки, давайки на Bitcoin общност двуседмичен главата старт за да получите най-добрите места в билети housebefore са достъпни чрез други начини на плащане". Според компанията, големи групи, състоящи се от 16 или повече души да резервирате апартамента които са на разположение в рамките на стадиона с пълно кетъринг обслужване в момента.

load...

"Очакваме с нетърпение да си опаковка стои на Bitcoin Bowl с Bitcoiners, които са повдигнати цифров информираността валута и задвижвани приемане Bitcoin е", компанията, пише в изявление, публикувано на официалния си блог.

BitPay партнира с дъщерното дружество ESPN Събития през юни, кацане основен спонсорство за Bitcoin и поради промяна на заглавието на годишния колежа по футбол плейофите игра играе в Санкт Петербург. Сделката е валидна до края на сезона 2016.

Но това не е всичко. BitPay се развива партньорство с туристическа агенция Пътуване монети, за да обяви старта на BitcoinBowlPackages.com ", единственият официален Bitcoin Bowl пътуване сайт, където всички пакети могат да бъдат закупени с Bitcoin".

Футболни и цифрова валута фенове, присъстващи на Купата могат да избират от широка гама от хотели площ, игрови билети, транспорт и събития чрез сайта, който ще се приемат кредитни карти, заедно с плащанията Bitcoin. Потребителите могат да избират от готови пакети за пътуване или могат да създават и да плащат за техните собствени маршрути в минута.

Също така, Bitcoin Санкт Петербург Купата на ще включва фен зона напълно посветен на Bitcoin. "Фенове на играта могат да използват Bitcoin да играят игри и покупка на стоки, обменни долара за виртуална валута с Bitcoin банкомати, както и да научат за нови иновативни продукти и технологии се строят от BitPay, нашите спонсори, както и нашите партньори в рамките на пространството Bitcoin", на компанията също така обяви. Новите феновете, които искат да научат повече за Bitcoin да говорите с един от доставчиците на портфейла Bitcoin, че ще присъства на събитието.

В същото време, BitPay е установила още един гол, свързани с спортното събитие: да се регистрирате 100 местни фирми в Санкт Петербург (Флорида) преди деня игра.

Източник Снимки: 2014 уебсайт Bitcoin Санкт Петербург Купата на 

load...

Свързани новини


Post ICO

Bitcoin 2015 Price - Предсказване на Bitcoins Value Through Crowd мъдрост

Post ICO

Пощенските портфейли Bitcoin, базирани на Android, бяха обновени след проблеми с криптографията и сигурността

Post ICO

100 000 духове за раздаване на верига радио

Post ICO

Друга машина на Bitcoin ATM се появи, но това наистина ли е?

Post ICO

BFL bitcoins да бъдат преместени в съд контролиран портфейл и продадени

Post ICO

BIPS канавки Mt. Gox и избира Bitstamp

Post ICO

10 малко известни функции скрити вътре в Blockchain.info

Post ICO

9 Игри, вдъхновени от крипто на пари, които трябва да играете

Post ICO

Австралийската данъчна служба забави решението - все още иска Minimal TX Records

Post ICO

Андерсън хвърля друго предложение за увеличаване на ограничението на размера на блока

Post ICO

Основни моменти от Конвенцията Bitcoin 2014

Post ICO

Bitcoin и ролята, която може да играе в общността на B2B