1200 търговци, готови да направят тазгодишния Bitcoin Black Friday най-големият | Bulgarian.lamareschale.org

1200 търговци, готови да направят тазгодишния Bitcoin Black Friday най-големият

1200 търговци, готови да направят тазгодишния Bitcoin Black Friday най-големият

Ако си мислите, Bitcoin Черен петък е голям през 2013 г., онлайн събитие тази година най-вероятно ще ви оставят без дъх. Около 1200 търговци ще бъдат част от следващия Bitcoin черния петък, организиран от сайта BitcoinBlackFriday.com, където всички продажби ще бъдат изброени.

Въпреки че събитието е създаден само преди две години, той бързо излезе от само 50 до 1200 търговци. И, според основателя на събитието, има изненади очакват купувачите на 28 месец ноември. "Имаме две неща, планирани На първо място е възможността за незабавно закупуване Bitcoin с вашата кредитна карта.. Малко количество, като $ 25 струва За повечето хора, това не е твърде много на риск, като ние ще имаме секция. [на сайта], където можете да закупите нещо за малка сума пари ", Джон Холмкуист заяви пред CNBC.

Освен това, тази година Холмкуист няма да бъде сам. Основателят обяви, че през 2014 г. Събитието ще се управлява от един малък екип, поради невероятно увеличение на купувачите.

процесор плащане BitPay разкри, че миналата година Bitcoin Черен петък събра над 100 000 посетители, които прекараха близо до $ 6 милиона в БТК. Като се има предвид постоянното увеличаване през последните две години, прогнозата за 2014 събитието е значително по-висока, особено сега, когато по-основните търговци на дребно като Newegg и излишък от запаси са се присъединили към Bitcoin екосистема.

Всъщност, Newegg е един от търговците, които ще бъдат част от тази година Bitcoin Черен петък, заедно с други добре познати имена като Amagi Metails, Gyft или NameCheap.

И, според Холмкуист, реалният брой на търговците може да надвишава прогнозната 1200. Тъй като списъкът е безплатен за всяка компания, която приема Bitcoin като опция за плащане, броят може да нарасне до петък.

Големият проблем за нас е, че повечето търговци не искат да планират бъдещето си. Това е много по-малки търговци, така че те го отложи до деня на или в деня преди.

Излишък от запаси е една от компаниите, които няма да се присъединят към събитието. Е, поне не чрез BitcoinBlackFriday.com. Говорител на компанията заяви, Черен петък сделки излишък ще бъдат на разположение на собствения си сайт на търговец на дребно. Добрата новина е, че все още можете да платите с виртуална валута.

Представен на изображението: BitcoinBlackFriday.com

Свързани новини


Post ICO

20 експерти на Bitcoin, които трябва да следвате в Twitter

Post ICO

38-ият директор на монета от САЩ на Keynote в Raleigh

Post ICO

5 Bitcoin Plugins, за да се възползвате максимално от Вашия WordPress сайт

Post ICO

Crypto Printing: най-доброто от два свята

Post ICO

Алидиан е домакин на Терахаш, за да завладее големите миньори

Post ICO

7 причини Вашият Bitcoin бизнес губи клиенти

Post ICO

Най-голямото Bitcoin Expo все още - и можете да получите безплатно!

Post ICO

Властите затвориха Silk Road 2.0 и други сайтове - арестуват трима мъже в САЩ и Ирландия

Post ICO

Avalon обяви доставката на 800 000 Bitcoin минни ASICs през следващия месец

Post ICO

Търговците с 3Dcart могат да приемат Bitcoin в светкавица благодарение на партньорството с BitPay

Post ICO

60 Втори видео новини Резюме - 22 Януари, 2018

Post ICO

Agora Commodities ви позволява да купувате паладий с Bitcoin