10 малко известни функции скрити вътре в Blockchain.info | Bulgarian.lamareschale.org

10 малко известни функции скрити вътре в Blockchain.info

10 малко известни функции скрити вътре в Blockchain.info

Наскоро взех по-задълбочен поглед в това, което се характеризира с blockchain.info сайт предоставя и установих някои prettty готини неща.

Дали Bitcoin икономика Всъщност Отглеждане или това е един балон?

Blockchain.info доставя много chartsand statisticsabout мрежата Bitcoin. Но понякога тези диаграма са трудно да се разбере. Един от най-интересните графики можете да намерите е Vs. Търговския обем Транзакциите том диаграма. Тази графика е резултат от приема на реалния обем на Bitcoin сделка и да го раздели с обем на Bitcoin търговия. Колкото по-ниска броят се провежда по търговия.

Когато повече търговия се извършва от действителните сделки това може да означава един балон. Ако погледнем по-отблизо, ще можете да видите, че когато тенденциите в съотношение низходящата ценова шиповете Bitcoin, тъй има повече спекулации.

Supercool Visualisaztion на Bitcoin възли и миньори

Въпреки че не е наистина полезно това следващата опция е много готино. Това показва разпределението на Bitcoin възли и миньори от целия свят. Можете да си поиграете с 3D модел на Земята, за да разберете къде са компютрите, които отговарят за улесняване на Bitcoin transactionsare намира.

100-те най-популярни адреси

Blockchain.info ви позволява да видите на Bitcoin адресите, които са получили най-paymentsup до днес. Не е изненадващо лидерите са адреси от SatoshiDice и Betcoin - двете големи сайтове за хазарт Bitcoin.

Hashrate Разпределение Сред Mining Басейни

Едно от основните притеснения за сигурността на мрежата Bitcoin е как decentrilized са miningefforts Bitcoin. Ако миньорски басейн контролира голяма част от hashrate тя може теоретично да доведе до 51% атака. Тази графика от Blockchain.info ви позволява да видите разпределението на hashrate между различните минно басейна.

Най-големите сделки Bitcoin

Питали ли сте се кои са най-големите сделки, които се извършват с Bitcoin? Blockchain.info ви позволява да видите най-голямата Bitcoin transactionsfrom последната 50000 сделката.

Изпрати Bitcoins на различни адреси в една транзакция

Не толкова отдавна получих имейл от един потребител да ми показва как да изпратите Bitcoins на различни адреси в само една сделка. Това може да се използва за направата на изпращане на монети по-ефективно, а също и по-ниски такси на няколко сделки. Тъй като ние изпращаме много микро сделки за нашите нови абонати ние откриваме тази опция изключително ценно. Тази функция е достъпна в "Send Money" -> "Custom"

Проучване на входове и изходи

Ако сте по-опитен потребител можете да включите "Advanced" режим на блок изследовател Blockchain.info (намира се в сайта на долния). В този режим ще можете да видите какво са входовете и outputsof всяка сделка и техните скриптове.

Прикриване си Bitcoin Tracks транзакции

Тъй като blockchain основно позволява на хората да проследят сделките доста лесно това следващата опция е за тези, които изискват по-анонимност. SharedCoin е начин да се смесват на транзакциите си с други сделки, така че ще бъде по-трудно да се проследи (тъй като трудно да се анализира изходните увеличава).

Изпрати Bitcoins с SMS или имейл

Ако искате да изпратите Bitcoins на хора, които не разполагат с портфейла Bitcoin това може да стане лесно, като използвате за изпращане по електронна поща / SMS функция вътре "My Wallet". Получателят ще получите имейл го уведоми, че Bitcoins са били изпратени. След това той може да се отвори нов портфейл за тези Bitcoins.

Дръж си Bitcoins в хладилни помещения

Един от най-добрите начини да се защитите Bitcoinsis да използвате студена съхранение - това означава да съхранявате Bitcoin офлайн върху парче хартия, КАФЕ РЕСТОРАНТ ТРЕЗОР deviceor флаш памет. Blockchain.info ви позволява лесно да създадете хартия walletwhich ще има публичен и частен ключ на разположение за печат. Имайте предвид, че ако се прехвърли Bitcoins на този портфейл и не отпечатате частния ключ вашите Bitcoins ще бъдат загубени, така че бъдете внимателни.

Свързани новини


Post ICO

Време за приключване на търга

Post ICO

Bitcoin и бъдещето на парите: Атланта е домакин на крипто-конференция през октомври

Post ICO

20 експерти на Bitcoin, които трябва да следвате в Twitter

Post ICO

Съ-основателят на Apple Стив Возняк се присъединява към банкоматската компания, вдъхновена от блокада

Post ICO

Английската банка и Лондонската икономическа школа се присъединяват към форума на Bitcoin

Post ICO

Анонимен администратор разказва как използва училищни компютри, за да печели пари с Bitcoins

Post ICO

След 10 месеца Moolah подаде несъстоятелност

Post ICO

Белгийският финансов министър не прогнозира проблеми между националната банка и Bitcoin

Post ICO

През юли пристига нова и специална платформа Bitcoin за търговия

Post ICO

Авалон може да получи инвестиция от 200 млн. Долара и технология от 20 nm, за да стане лидер на минния пазар

Post ICO

Асоциация Bitcoin France е най-новата глава на фондацията Bitcoin

Post ICO

Внимание, всички студенти в Draper University: вече можете да платите вашето обучение с Bitcoin