1-800-Цветя ще приемат Bitcoin | Bulgarian.lamareschale.org

1-800-Цветя ще приемат Bitcoin

1-800-Цветя ще приемат Bitcoin

Coin Пожар е получил информация от източник на 1-800-Flowers, че те ще започнат да приемат Bitcoin скоро.

1-800-Flowers.com, Inc. Е цветен и подарък търговец на дребно и дистрибуция компания в САЩ. Това беше един от първите търговци на дребно да използват телефонен номер 24 х 7 безплатен и интернет за директни продажби на потребители.

Coin Fire също е научил от друг източник, че 1-800 Цветя ще използват Coinbase да приема и плащания на процеса за страната на интернет продажбите на бизнеса и монети Пожар е научил, че Крис Маккан президента и брат на основателя на Джеймс McCann (този на рекламите) е лично наблюдаващи преговорите между 1-800 Цветя и Coinbase.

Те ще се присъединят CheapFlowers.com компания, която е част от мрежата Teleflora и се управлява от импулсите Communications, Inc. В приемане на Bitcoin в интернет за цветя и други подаръци. Други големи флорални фирми, които приемат bitcoins включват BloomNation и някои teleflora агенти.

Въпреки че подробностите по това време са оскъдни ние ще държи под око ситуацията и да има по-нататъшни доклади, тъй като те идват инча10 000 Bitcoin минни ASIC чипове са на път за европейските клиентиЕвропа най-накрая получи първата си партида от Avalon ASIC чипове, които бяха доставени в Швейцария. Това е 10,000 устройства с мощност от стандартната 282 MH / и часовник и около 300 MH / и всеки овърклок, които са част от по-голяма пратка, произведени от компанията, която може да се увеличи Bitcoin мрежа hashrate от 500%.

Тъй като тези персонализирани чипове, създадени да мина Bitcoinsrequire се намира на дъски ПХБ преди потребителите може да започне производство на cryptocurency, на ASICS се доставят на клиентите. След това, те ще бъдат определени в бордовете на потребителите или от компании като Burnin.

След поръчка на чипове през април, устройствата взеха 99 дни, за да пристигнат. Според Зефир, потребителят Reddit, който е разпространение на Asics, това е първата от общо седем партиди, които ще пристигнат с 10,000 чипа. Устройството разполага първоначално с индивидуална цена от 0.078 БТК, но Зефир добави 9.9% такса за неговото обслужване и друг 10% такса за данъци, които трябва да издигне цената, на 0.1 БТК на чип.

Ако са изпълнени очакванията, разкрити от Зефир, чиповете са били забити в Германия за доставка и сега трябва да бъдат по пътя си към клиентите. Честит добив!

Via thegenesisblock.com


13% от американците предпочитат Bitcoin за злато, докато цените се покачват седмичноВ IRS е постановил на Bitcoin, а някои със сигурност ще бъдат разочаровани. В IRS е решил, че трябва да се разглежда Bitcoin собственост, а не на валута, което означава, че приходите Bitcoin ще бъдат подложени на по-високи данъци. В IRS отбелязва, че Bitcoin няма никакъв правен статут във всяка юрисдикция, и по този начин не се квалифицира като валута. Независимо от това, IRS класифициране Bitcoin като имот може да си позволи Bitcoin потребители някаква правна защита в бъдеще като валута е най-малкото да бъде официално признат.

Свързани новини


Post ICO

Нов продукт пристига в света Bitcoin: предплатената кредитна карта

Post ICO

Американското дъщерно дружество Rakuten Super Logistics приема Bitcoin за корабоплаването

Post ICO

Бизнесът в Берлин прегръща цифровата валута

Post ICO

Банката на Запада затваря сметката на Amagi Metals поради плащания Bitcoin

Post ICO

60 Втори видео новини Резюме - 22 Януари, 2018

Post ICO

Данъчната служба на Австралия (накрая) публикува насоките за Bitcoin

Post ICO

Андерсън хвърля друго предложение за увеличаване на ограничението на размера на блока

Post ICO

Почти половината от британските потребители на Bitcoin вярват в регулирането на криптопроменливостта

Post ICO

Всички Bitcoins и Litecoins няма: полски Bitcoin обмен Bidextreme.pl хакнат

Post ICO

ASICMiners USB Block Erupter е продаден в BTCGuild само за 40 минути

Post ICO

Американският Червен кръст вече приема бисквитките чрез BitPay

Post ICO

Наръчник за максимално увеличаване на печалбите Ви от Bitcoin