Каква е сделката с Peercoin? Infographic | Bulgarian.lamareschale.org

Каква е сделката с Peercoin? Infographic

Каква е сделката с Peercoin? Infographic

Peercoin определено е обещаващ cryptocurrency

Комплект за фиксиране на явни недостатъци, които влияят на световноизвестния Bitcoin, особено когато става въпрос за разходите за добив.

Тази виртуална валута е наистина вдигна от гледна точка на пазарна капитализация още през декември и нейното развитие продължава да върви нагоре в класациите, тъй като това инфографика от Bitcoin Examiner ще ви покаже. Добра новина за миньорите и Peercoiners там.Каква е сделката с Primecoin? InfographicPrimecoin определено е един от най-интересните монети в цялата вселена на cryptocurrency, която е да се каже много, тъй като тази вселена в момента има повече от 140 "жители".

С уникалната мисия и специални функции, че си струва да се знае повече за цифрова монета и това е точно това, което можете да направите с помощта на тази инфографика доведе до вас от Bitcoin Examiner.


Кой притежава всички Bitcoins? InfographicС милиони Bitcoins се разпространяват по целия свят, това е все по-трудно да проследят местонахождението на всеки цифров монета. Ето защо съществуват информационни графики като тези!

Точно като във вселената на Fiat, в света на Bitcoin се определя и от неравенството, според някои. Други говорят за свободен пазар и Bitcoiners, които могат да празнуват благосъстоянието им, защото те бяха първите, които осъзнават силата на най-известния cryptocurrency в света.

Infographic публикувани от WhoIsHostingThis?


Кой е останал след TerraHash? InfographicС изчезването на ASIC производител минни съоръжения TerraHashin в края на септември, много се промени в екосистемата на cryptocurrency, но много други минни компании все още са тук, произвеждащи rigsand като се уверите, нивото на трудност ще поддържа до. В момента има марки като Cointerra или KnCMiner, че току-що са започнали доставка своите Юпитер платформи на доволни клиенти.

Докато светът минната няма да загуби толкова много без TerraHash като можете да видите с помощта на нашата инфографика, основният проблем ще бъде оставен за клиентите, които вече са поръчани от компанията и платени, тъй като TerraHash само обяви, възстановяване на около 50 на сто от всяка поръчка.


Защо Bitcoin е бъдещето на плащанията по света InfographicИзминахме дълъг път от времето на древността, когато се използва за търговия крави като че ли са богатство. Въпреки това, ние не спира след създаването на пари и други стоки, ще отиде по-далеч и днес ние седим на прага на съвременността, благодарение на Bitcoin.

Нека се опитаме да разберем шумотевица около cryptocurrency и как тя се променя нашия свят с помощта на тази инфографика, създаден от Chargeback.com.

Via entrepreneur.com


Защо Китай управлява величината на екологичната система за търговия Bitcoin InfographicКитай. Земя на неуморните работници, а понякога странна храна, но и дом на най-голямата в света борса Bitcoin, сега ненадмината БТК Китай. Китайците научават cryptocurrency нататък, като последните анализи търговия ще ви покаже. Тази инфографика доведе до вас от Bitcoin Examiner сравнява най-новите стойности, които се разпределят на пазара в съответствие с най-известните борси по целия свят.

БТК Китай е на върха на играта за последните няколко месеца

Надминавайки Япония базираната в Mt. Gox - веднъж най-големия в света борса - и също толкова известен Bitstamp.

Докато Съединените щати продължава да се опитва да регулира cryptocurrency и нейните банки настояват за затварянето на сметките на някои клиенти с най-малката връзка с Bitcoin, китайските любителите са напълно безплатни за търговия в страната, според Yi Gang, представител на народна банка на Китай.

Добави тази инфографика към вашия сайт, като копирате и поставите следния код за вграждане:


Защо Китай управлява Bitcoin търговия екосистемата [Infographic] от екипа на Bitcoinexaminer

Свързани новини


Post Dogecoin

9 от най-добрите и най-популярните квартали Сатоши

Post Dogecoin

6 места, където можете да купите автомобили с Bitcoin

Post Dogecoin

Трети Crypto станция CryptRadio стартира на 1 октомври

Post Dogecoin

Какво представляват знаменитостите за Bitcoin? Тук са 6 съобщения, които искате да прочетете

Post Dogecoin

20 Евтини неща, които хората могат да купят онлайн с Bitcoin

Post Dogecoin

Конан, BigFoot, специален памфлет и символ на революцията

Post Dogecoin

10 най-скъпи елемента, които можете да купите с Bitcoins

Post Dogecoin

7 + 1 Забележими организации с нестопанска цел, които приемат Bitcoin

Post Dogecoin

Пълната и окончателна история на Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

Namecoin: По-полезният близнак на Bitcoin? Infographic

Post Dogecoin

10 Футуристични или извън обичайните проекти, които приемат Bitcoin

Post Dogecoin

Coin Brief има нужда от повече представители на монети!