Крайният списък за Коледа за истински Bitcoiners Infographic | Bulgarian.lamareschale.org

Крайният списък за Коледа за истински Bitcoiners Infographic

Крайният списък за Коледа за истински Bitcoiners Infographic

Вие сте Bitcoiner с виртуални пари в брой изгаряне цифров си джоб? Имате ли проблеми с креативност и закупуване на коледни подаръци за семейството не е вашата чаша чай?

Тогава тук е отговорът на всички ваши проблеми: в последната минута Коледа пазаруване listcomposed хубави и оригинални подаръци, които могат да бъдат закупени онлайн с cryptocurrency и доставени навсякъде по света. Ти дори не трябва да се оставят в хола да запълни празното пространство под дървото.

Това е време, за да разберете кой е палав и хубаво тази година... Има весела Коледа с много крипто-подаръци.Разпространение на богатство Част I: фиат валута срещу БТК ИнфографВъпреки Bitcoin се счита за едно демократично валута, неговото разпределение в момента е странно, подобно на несправедливо разпределение на богатството, което е характерно Fiat currencyacross света.

Ето една визуална обяснение доведе до вас от Bitcoin Examiner, който показва как двата вида валута вече са разпределени.


Разпределение на богатството Част II: фиат валута срещу БТК ИнфографТук е втората част на нашия визуален анализ на разпределението на богатството Bitcoin е (проверете първата част тук), в сравнение с начина, по който Fiat валута се разпространява по целия свят. Днес искам да ви покажа тези данни под друга светлина.

Обърнете внимание на най-новата инфографика Bitcoin проверителя.


Знаете ли какво се случва, когато Bitcoin се появи в Happy Tree Friends?Не забравяйте, "Happy Tree Friends"? Ако името не говори нищо, мисля за известен американски анимационен където сладки любими същества са жестоки "приключения" с наистина графични окончания?

Е, един от последните епизоди имаше специален гост: а Bitcoin! И не, резултатът не е добър.

Можете да кликнете към него вижте видеото.

Източник: Mondo Media


Какво става с Dogecoin? InfographicЗа някои хора това е просто шега. За любителите на cryptocurrency, това е 13-та най-голямата дигитална монета наоколо, сред група с повече от 140 претенденти.

Тя изглежда като Dogecoinis тук, за да остане, заедно със своя забавен мем шиба ину. Еха. Много по-голям. Така инфографика!


Каква е сделката с Litecoin? InfographicКогато Litecoinwas стартира преди малко повече от две години, беше обявено ивторият нова и подобрена версия на Bitcoin, а cryptocurrency, че ще се промени системата. Но съм го завладява всички свои цели или е този път твърде дълъг за краткия си живот?

В 99Bitcoins, ние искал да чуя вашето компетентно мнение за Litecoin или друга cryptocurrency, така че решихме да споделят тази подп инфографика с вас. Научете всичко, което трябва да се знае и да направи избора си.


Каква е сделката с Namecoin? InfographicТова не беше само Bitcoin че процъфтява през 2013 г., както и други cryptocurrencies като Namecoinalso взеха скок и става (почти) мейнстрийм. Може би това е така, защото това altcoin, създадена през 2011 г., не е само форма на дигитален брой, но също така работи като независим доставчик на име на домейн.

След като се регистрирате пик на цените в края на ноември, Namecoin продължава да върви нагоре. Само погледнете в тази инфографика доведе до вас от Bitcoin Examiner и проверка на номерата.

Свързани новини


Post Dogecoin

Bitcoin: модерна златна треска? Infographic

Post Dogecoin

Прессъобщение от BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

9 от най-добрите и най-популярните квартали Сатоши

Post Dogecoin

20 Странни неща, които можете да закупите на Пътя на коприната

Post Dogecoin

Bitcoin ATM fever: списък на 8 различни машини

Post Dogecoin

Днес беше бавен, но ето какво да очакваме през уикенда

Post Dogecoin

19 Реални места, където можете да прекарате своите Bitcoins

Post Dogecoin

Въведение в Myriadcoin и кратка история на валутата

Post Dogecoin

14 страхотни стартиращи Bitcoin

Post Dogecoin

Bitcoin срещу USD срещу Gold - Ето защо Bitcoin печели

Post Dogecoin

10 Малки или отдалечени места, които са прегърнали Bitcoin

Post Dogecoin

5 неща, които съм научил от Амазон, като ми отказваше $ 21 000 от филиалните комисии