Криптопроменливостта, която е живяла два пъти: Coinye е обратно Infographic | Bulgarian.lamareschale.org

Криптопроменливостта, която е живяла два пъти: Coinye е обратно Infographic

Криптопроменливостта, която е живяла два пъти: Coinye е обратно Infographic

Живот Coinye не е лесно да се следват. Ако altcoin се счита за мъртъв, само преди няколко дни, сега очевидно се връща към живота и е с нов "дом" в Coinyetheco.in.

"Противно на общоприетото мнение медии, ние не сме мъртви. Ние работим усилено, за да ви донесе някои интересни нови допълнения!", Гласи главната страница на сайта. В стремежа си да се опита да избегне повече проблеми с Kanye West и неговата дружина от юристи, че администраторите също добавя следното съобщение, подписано от "неизвестен източник":

Дали Kanye участва? Абсолютно не! Бихме искали да стане ясно, че ние сме напълно независими от човека, и не трябва да има объркване по отношение на намерението или произхода на този проект. Името "Coinye" е предназначен единствено като пародия, не посочване или косвено на подкрепа или участие.

Така че това е все пак, ако не друго, а интересен експеримент. Най-голямото предизвикателство ще бъдат намалени обмен да се изброят, и да държат достатъчно миньори в общността, за да запази мрежата нагоре - но това е на първо място. Това е първият опит за сваляне / демонтаж на монета. Това осигурява полезна информация за бъдещето как устойчива cryptocurrencies трябва да са извън контрола над китове манипулират пазарите.

Ще Първата поправка, при които някои артистични и редакционни пародии на търговски марки са позволени в САЩ, работа в този случай? Екипът зад завръщане Coinye се надява така, тъй като те също се надявам да се установи обмен в близко бъдеще.

Докато това не се случи, тук е инфографика за Coinye доведе до вас от Bitcoin Examiner.

Свързани новини


Post Dogecoin

Прес съобщение: Trucoin обявява разпадането на партньорството си с NCC и Presto Financial заедно с плановете за официално стартиране, което почти ще удвои обхвата на старото партньорство на САЩ

Post Dogecoin

5 неща, които съм научил от Амазон, като ми отказваше $ 21 000 от филиалните комисии

Post Dogecoin

Интервю: Бъдете чули на Bitcoin Megafon

Post Dogecoin

Седмица на лудото вълнение Infographic

Post Dogecoin

Най-добрите 7 татуировки Bitcoin

Post Dogecoin

12 страхотни Bitcoin регистрационни номера

Post Dogecoin

Зад батериите

Post Dogecoin

Избор от 10 добре известни Bitcoin haters

Post Dogecoin

13-те най-обещаващи cryptocurrencies

Post Dogecoin

19 Реални места, където можете да прекарате своите Bitcoins

Post Dogecoin

Смачкване на БТК Китай Инфограф

Post Dogecoin

БТК за начинаещи: разбирането на Bitcoins и как да ги извоюваме Infographic