Пълната и окончателна история на Bitcoin Infographic | Bulgarian.lamareschale.org

Пълната и окончателна история на Bitcoin Infographic

Пълната и окончателна история на Bitcoin Infographic

Събиране на всички важни събития, свързани с историята на Bitcoinin само едно място, не е лесна задача, но това инфографика върши наистина добра работа.

Въпреки, че нови истории продължават да се отчита по целия свят ежедневно, някои са по-важно, че друг. Но тези факти, които наистина значение са всички тук, благодарение на работата на екипа на Visual капиталистически (чрез Gizmodo). Ако мислите, че сте били липсва важна информация за Bitcoin, да погледнем в тази инфографика и със сигурност ще решите проблема си.Новата ера започна с Bitcoin InfographicЕто един чудесен инфографика, която обобщава много от проблемите, които в момента публикуват и дискутират върху 99Bitcoins. "The Encryption Standard", обяснява как се cryptocurrency брандиране началото на нова ера в съвременното общество. От основна информация за нашия любим монета, за да цитати от важните личности, които говорят за Bitcoin. Проверете го по-долу!

Via visualcapitalist.com


Броя на изчезването на Silk Road InfographicМного е казано и написано за изключване Пътя на коприната, ареста на администратор незаконното пазара е известен като Dread Pirate Робъртс - или Рос Улбрихт, ако търсите за истинското му име - и последствията от това историческо събитие в Bitcoin екосистема.

Но ние се обзаложите, някой ви показахме всичко това като Bitcoin Examiner ще: с едно страхотно инфографика, която събира всички важни datain само на едно място. След този ключов момент, любимата ни cryptocurrency потънал малко след това, за да се издигне като феникс, наскоро достигне $ 200 крайъгълен камък.


Възходът на BitPay InfographicАко има компания с една еволюция, която може да се сравни с Bitcoin и нейната история, това дружество е BitPay за плащане платформа за обработка.

След надминавайки си скромното начало, BitPay в момента е огромен случай на успех: той вече е надминал $ 100 милиона в Bitcoin сделки и има повече от 15,500 търговци, разпределени в 200 страни.

Настоящето е невероятно, разбира се, но това е винаги си струва да се помни, как за обработка на плащанията дойдох тук. Ето защо Bitcoin Examiner има нова инфографика за вас и, показват днес, всичко е въпрос на BitPay.


Този американски фотограф има нов проект, вдъхновен от BitcoinМеган Милър е името на базираната в Лос Анджелис на photographerthat наскоро реши да Стартът на нов проект, вдъхновен от най-известните цифрова монета в света.

Но как може да направите снимка на валута, която не разполага с физическо съществуване? Е, това е точно на мястото.

Милър не е точно заснемане Bitcoins, но предмети, които могат да бъдат или са били купени с cryptocurrency, както и типични моменти в живота на един истински Bitcoinersuch като изграждане на минни платформа или обмен на валута Fiat за цифрови пари.

Вижте някои от работата си по-долу.

Всички изображения от уебсайта Меган Милър

Свързани новини


Post Dogecoin

Крайният списък за Коледа за истински Bitcoiners Infographic

Post Dogecoin

Честване на петия рожден ден на Bitcoin по света и в интернет

Post Dogecoin

Namecoin: По-полезният близнак на Bitcoin? Infographic

Post Dogecoin

Колекция от 15 най-добри карикатури Bitcoin

Post Dogecoin

10 Amazing Bitcoin тениски и аксесоари

Post Dogecoin

Най-странни обекти, които можете да купите с Bitcoins

Post Dogecoin

Тази гигантска китайска мина Bitcoin разкрива всичките й тайни

Post Dogecoin

Liberté Mining опитва нещо различно

Post Dogecoin

15 места, където можете да си купите бира с Bitcoins

Post Dogecoin

Седмица на лудото вълнение Infographic

Post Dogecoin

10 Вкусни Bitcoin торти и бисквитки

Post Dogecoin

Как Bitcoin се използва в цяла Азия