Namecoin: По-полезният близнак на Bitcoin? Infographic | Bulgarian.lamareschale.org

Namecoin: По-полезният близнак на Bitcoin? Infographic

Namecoin: По-полезният близнак на Bitcoin? Infographic

Конкуренцията между cryptocurrencies се нагрява, тъй като светът става все повече и повече любопитни за предимствата, предоставени от това нововъведение. Bitcoin може да се отправи към звездите, но други дигитални монети няма да изостане с желание. Погледнете exampleand Litecoin се вие ​​ще разберете за какво става дума.

За сега, ние ще се придържаме към поливалентен Namecoin, като няколко минути и приятно инфографика, за да го сравни с Bitcoin. Тук ще намерите някои различия, но най-вече сходства между тези два цифрови валути. Но бъдете нащрек, защото имаме много повече информационни графики за вас!Новият интерактивен Bitcoin infographic обяснява в основата на криптопревръщането по забавен начинМного информационни графики са направени за Bitcoin, но малко като този ние сме за да ви покажа. Сайтът FXCM.com наскоро публикува нов интерактивен Bitcoin infographicthat напълно променя начина, по който виждате тези информационни инструменти.

Най-информационна графика е разделен на три части: каква е Bitcoin, историята на Bitcoin и Bitcoin днес. За разлика от повечето информационни графики, че не е нужно да превъртате нагоре и надолу, за да видите специален раздел, трябва само да кликнете върху иконата и информационна графика ще ви покаже информацията, която искате да видите.

Въпреки, че е доста пълна, тази инфографика е съставен предимно от икони и за кратки периоди от текст, опростяване на процеса на обучение за Bitcoin. А най-хубавото е, че много икони или думи по информационна графика са свързани с други уеб страници, например, което я прави още по-интерактивни.

За да проверите това инфографика посещение FXCM.comand да се забавляват.


Novacoin: спорното дете на Peercoin и Litecoin InfographicДнешната инфографика е около Novacoin, вторият cryptocurrency въз основа на прилагане на комбинирана система за доказване на кол или доказване на работа. Виртуалната монетата, смятан за най-големия седми cryptocurrency през август 2013 г., съчетава функции от Peercoin и Bitcoin. Можете да го наречете хибрид.

Може би най-голямата разлика в сравнение с Bitcoin е липсата на ограничение от монети, които могат да бъдат произведени, наред с други подробности, които можете да разберете с помощта на тази инфографика.


Peercoin: нискоенергийната Bitcoin beater? InfographicPeercoin, по-рано известен като PPCoin, е роден с мечтата за подобряване на системата, създадена преди това с Bitcoin. Това cryptocurrency е първият, който се основава на прилагането на комбиниран дял за доказване на и система за доказване на работа, промяна на един от най-оригиналните основните принципи на виртуална валута.

Тези две дигитални монети имат много общо помежду си, както и важни разлики. Обърнете внимание на това следната инфографика доведе до вас от Bitcoin Examiner и ще видите. Peercoin е въведена през август 2012 г. И все още се бори за най-сигурният монета в света на cryptocurrencies.

Свързани новини


Post Dogecoin

Криптопроменливостта, която е живяла два пъти: Coinye е обратно Infographic

Post Dogecoin

Пълната и окончателна история на Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

10 Футуристични или извън обичайните проекти, които приемат Bitcoin

Post Dogecoin

10 Amazing Bitcoin тениски и аксесоари

Post Dogecoin

Как Bitcoin се използва в цяла Азия

Post Dogecoin

Monero Преглед

Post Dogecoin

20 Странни неща, които можете да закупите на Пътя на коприната

Post Dogecoin

БТК за начинаещи: разбирането на Bitcoins и как да ги извоюваме Infographic

Post Dogecoin

5 неща, които съм научил от Амазон, като ми отказваше $ 21 000 от филиалните комисии

Post Dogecoin

Днес беше бавен, но ето какво да очакваме през уикенда

Post Dogecoin

Разработчик на видеоигри, използващ технологията Blockchain, повишава $ 1 мм

Post Dogecoin

Смачкване на БТК Китай Инфограф