Как да оцелееш в Bitcoin катастрофата Infographic | Bulgarian.lamareschale.org

Как да оцелееш в Bitcoin катастрофата Infographic

Как да оцелееш в Bitcoin катастрофата Infographic

Както вече знаете, Bitcoin все още е летлив валута, така че стойността му може да отиде нагоре и надолу, много пъти в рамките на един ден. Обикновено тези промени са много фини, но една голяма катастрофа никога не е вън от играта.

Поради тази причина, ние създадохме тази невероятна и пълна инфографика с всички необходими направления, за да ви помогне да се справят с трясък Bitcoin. Най-добрият съвет? Никога не позволявайте на емоциите си поемат контрола. Погледни!Как да обясним Bitcoin на вашите баби и дядовци InfographicАко Bitcoin може да даде главоболие на младите хора, които се опитват да разберат основите на cryptocurrency, така че как да си обясним тайните на цифрови пари на нашите баби и дядовци?

Не, това не е невъзможна задача... Най-малко, ако имате помощта на тази страхотна инфографика.

Infographic публикувани от TechFaster.com


Litecoin минни басейни: кой кой? InfographicВторият по големина cryptocurrency в света продължава да расте със стабилни темпове и ние искаме да се посвети известно време да Litecoin, особено за групите, които копаят цифровия монета.

Ето защо днес Bitcoin Examiner ви носи визуален анализ на "Кой кой е" в света на дългосрочни грижи минни басейни. Знанието може да бъде забавно... Но също така и много полезно.


Litecoin срещу Bitcoin: кой печели крипта-битката? InfographicАко това е било уестърн, това сравнение ще бъде цяло много по-различно: вместо инфографика, ние ще трябва Bitcoin от едната страна и Litecoin от друга страна, както въоръжен и опасен със своите каубойски шапки и шумни ботуши шпори. Кой ще бъде най-бързият натискане на спусъка?

Е, това ние не знаем, но ние имаме хубава инфографика, за да ви покаже, че поставя двата най-големи cryptocurrencies в worldface да се изправи. Готови ли сте за сваляне на картите?


Макс Кейзър твърди, че Bitcoin е Червеният кръст на валутитеМакс Кайзер не могат да се наситят на Bitcoin. Домакин на шоуто "Кайзер Доклад" отново туитна за най-известния cryptocurrency тази сряда (18).

След спорен чуруликане, свързани с Bitcoin, този път Макс Кайзер говори за увеличаване на Bitcoin сваляния в Аржентина, като начин да избягат от огромните инфлационни и икономически проблеми, които засягат страната.

Финансовата Експертът каза, че виртуалната валута е "Червения кръст от валути", най-вече, защото "когато има паника, има Bitcoin".

Via maxkeiser.com


Макс Кийзер: Ако черната Америка отиде 100% Bitcoin те могат да контролират американската икономикаИзвестният водещ на предаването "Кайзер Доклад" (излъчен по RT), Макс Кайзер, туитна за Bitcointhis неделя (14). Американският телевизионен оператор, и финансов експерт, пише "Ако черна Америка отиде 100% Bitcoin те биха могли да контролират икономиката на САЩ в рамките на 10 години. Уайти е твърде frickin глупав, за да го получи. Това е нашето време". Той не е дори малко по-афро-американка, но това не е от значение...

И той не спира до тук, той продължава разпространение теорията си в секцията за коментари: "(! Го получите), ако всички от черна Америка купил Bitcoin, когато става was.50 сто щяха да контролира по-голямо богатство от бяла Америка".

Свързани новини


Post Dogecoin

7 страхотни ASIC Bitcoin миньори

Post Dogecoin

14 страхотни стартиращи Bitcoin

Post Dogecoin

11 Исторически моменти на Bitcoin: изображение на обратното броене на историята на криптограмата

Post Dogecoin

Топ 5 американски града с повечето търговци, които са приятелски настроени към Bitcoin

Post Dogecoin

Монетен обзор на сайта: Големи промени идват

Post Dogecoin

7 Мислите на известните хора за Bitcoin

Post Dogecoin

Топ 25 уебсайтове Bitcoin и Cryptocurrency Worldwide

Post Dogecoin

Трети Crypto станция CryptRadio стартира на 1 октомври

Post Dogecoin

21 страхотни Litecoin Mining Rigs

Post Dogecoin

БТК за начинаещи: разбирането на Bitcoins и как да ги извоюваме Infographic

Post Dogecoin

Смачкване на БТК Китай Инфограф

Post Dogecoin

9 страхотни илюстрации Bitcoin