Смачкване на БТК Китай Инфограф | Bulgarian.lamareschale.org

Смачкване на БТК Китай Инфограф

Смачкване на БТК Китай Инфограф

Живот БТК Китай през последния месец не е било лесно. След като най-великият Bitcoin exchangein света, платформата пое твърд хит през декември, когато китайското правителство обяви, ограничителни мерки по отношение на Bitcoin.

Тази инфографика, доведе до вас от Bitcoin Examiner, детайли как БТК Китай дерайлира от релсите за успех.Дали Bitcoin току-що победи Paypal? InfographicBitcoin чества няколко нови постижения на дневна база, през последните месеци, а през началото на тази седмица, станахме свидетели на нов голям момент: когато Bitcoin "победи" PayPaland превърна в петия най-голям в света плащане мрежа.

Но са цифрите като ясен и прост като това? Може би не, но това инфографика доведе до вас от Bitcoin Examiner ще ви помогне да хвърли малко повече светлина по този въпрос.

Добави тази инфографика към вашия сайт, като копирате и поставите следния код за вграждане:

Знаете Bitcoin само победи Paypal? [Infographic] от екипа на Bitcoin Examiner


Най-новата комична лента на Дилбърт е вдъхновена от BitcoinЗапочвайки деня си със забавен комикс звезда от известния Dilbertcan't бъде лошо. Но това може да бъде дори по-betterif тази лента е вдъхновена от Bitcoin!

Този път автор Скот Адамс реши да направи Dogbert изглежда като малко Сатоши. Както винаги, си "леко" грубо и контролиране на природата идва. Но, хей... Той е създал Bertcoin, така че ние да му прости.

Ако не знаех, че Дилбърт досега, вие не знаете какво ви липсва. Обърнете внимание на официалния websiteand да се посмеем с ленти Dilbert му.


Feathercoin: може ли това да е малката промяна на crypto? InfographicС общо 336 милиона монети и награда от 200 монети на блок, Feathercoin има много различия, когато го сравняват с Bitcoin. Това cryptocurrency е вдъхновен от Litecoinand според интернет страницата си, тя "не се конкурира с Bitcoin или Litecoin, а допълва".


Пет години на Bitcoin InfographicТой е бил почти един месец, тъй като петият рожден ден на Bitcoin. Крайъгълният камък е честван на 1 ноември, в деня, когато Сатоши Nakamoto пусна оригиналния бял paperthat е в произхода на cryptocurrency.

През 2008 г., основателят на Bitcoin промени света, а днес ние искаме да отпразнуваме това постижение с най-доброто доказателство за успеха на валутата: цифрите!


GAW Увеличава отново цените на HashletРедактори Забележка: първи пост Лео тук на монети Fire първоначално бе с един филиал на връзката, за да GAW миньори. Аз лично съм говорил с Лео по отношение на тази практика и че Coin Пожар не е ангажиран с помощта на партньорски връзки в новините. Той се е съгласил да не се направи това да се движим напред и аз лично я е премахнал филиал на връзката. Ние приемаме редакционна цялост е много важно в монети Огън и този вид на практика не е в духа на нашите редакционни указания, дори ако тя е разкрита като филиал на връзката в историята. - Майк

GAW миньори ще се увеличават цените на GAW Hashletonce отново към нова цена от $ 24.95 за 1mH / и от $ 19.99 (от първоначалната цена на $ 15.99), в опит да се забави търсенето на покупките, така компанията има време, за да се справи с все по-нарастващите изисквания, което виждат за услугата.

Coin Fire ще има един по-задълбочен преглед на услугата Hashlet по-късно тази седмица.

Свързани новини


Post Dogecoin

Как да оцелееш в Bitcoin катастрофата Infographic

Post Dogecoin

7 Мислите на известните хора за Bitcoin

Post Dogecoin

11 страхотни Bitcoin реклами

Post Dogecoin

Каква е сделката с Peercoin? Infographic

Post Dogecoin

10 Малки или отдалечени места, които са прегърнали Bitcoin

Post Dogecoin

13 Бизнес, надяваме се, че ще приеме Bitcoin (доста моля?)

Post Dogecoin

Segwit срещу Bitcoin Unlimited и Bitcoins Fork обяснено просто

Post Dogecoin

6 места, където можете да купите автомобили с Bitcoin

Post Dogecoin

14 страхотни стартиращи Bitcoin

Post Dogecoin

Топ 9: любимите наркотици на Bitcoiners, използващи Silk Road

Post Dogecoin

Съобщения със скъпоценни камъни

Post Dogecoin

Интервю: Бъдете чули на Bitcoin Megafon