БТК за начинаещи: разбирането на Bitcoins и как да ги извоюваме Infographic | Bulgarian.lamareschale.org

БТК за начинаещи: разбирането на Bitcoins и как да ги извоюваме Infographic

БТК за начинаещи: разбирането на Bitcoins и как да ги извоюваме Infographic

На Bitcoin екосистемата... Място, което е едновременно фантастичен и сложна, особено за новодошлите. Bitcoin е трудно да се разбере концепцията от само себе си, butit става още по-лошо, когато действия като търговия или добив идват заедно.

Via Mining.comКитай управлява обмена на Litecoin по света InfographicКитай е не само Господар и командир на Bitcoin търговия по цялата планета, това е също управляващата Litecoin, според тази инфографика доведе до вас от 99Bitcoins.

В този случай, най-голямата борса в сцената е китайската OKCoin. Общият обем на азиатския платформата е толкова голям, като надвишава сбора на обема на всички други борси.


Надстройване на монети в HTTPS и други актуализацииЗдравейте всички,

Извиняваме се, ако нещата изглеждат малко вероятен, или трудно да се движите в момента. Ние сме в процес на позволяваща пълна SSL криптиране на монети Кратко, което ще отнеме малко време, за да се усъвършенства. Въпреки това, крайният резултат ще бъде на стойност то, както и цялата област ще бъде пренесен до HTTPS, и ще осигури допълнителен слой на сигурност за нашите потребители.

За съжаление, някои от нашите приложения, които не се обработват ключа много добре, и трябва да бъде ремонтиран един по един (което е най-забележимо в момента с формата на нашата начална страница). Нашата страница е с нов дизайн в момента, но това не е най-новия дизайн.

Можете да очаквате, че всички въпроси, произтичащи от нашето преминаване към HTTPS да бъдат решени в рамките на следващия ден или два, и да се надяваме нашата нова страница ще бъде представена (потенциално заедно с една интересна нова функция, която ние работим върху).

Още веднъж се извиняваме за евентуално елементарно или объркване това е причината. Обещаваме, че е само временно!

На Ваше разположение,

Краткият Екипът на монети


Пожарна монета за миньориMining може да бъде сериозен бизнес в продължение на много Bitcoin ентусиасти.

Coin Fire е бил един от любимите ми места за посещение за общо Bitcoin новини, но когато става въпрос за добив на сайта не винаги е имал най-добрите доклади, новини, редакционни статии или мнения.

Като се започне веднага, че аз се надявам да променя това.

Моето име е Лий и аз съм бил миньор за изминалата година. Присъединих се към персонала на монети Fire като нов жител миньор и аз ще Ви предоставим най-новото в cryptocurrency добив новини, ревюта и много повече.

Имам няколко мнения в тръбата и не мога да чакам, за да ги споделя с вас. Новата монета Fire секция / миньори ще се стартира в следващите няколко дни и ние с нетърпение очакваме да споделят най-новото в света на cryptocurrency добив с вас.

Снимка на BKeychain.com


CoinTerra започват поръчки за миньор 16nmCoinTerratoday обявиха своето следващо поколение Bitcoin Miner - на AIRE Миньор ™. В очакваното изпълнение на ват на 5х настоящите миньорите поколение, ASIC на 16nm базиран AIRE Miner сега е на разположение за ограничен период от време предварителна заявка с очаква доставка в Q1 2015.

След успешния старт на TerraMiner IV ™ Bitcoin миньор през януари 2014 г., CoinTerra е вече приема предварителни поръчки за следващия си поколение на Bitcoin миньор, революционната AIRE миньора.

Най-AIRE миньора, който в момента насрочено за кораба на клиенти в Q1 на 2015 г. Е с висока ефективност Bitcoin миньор, базирана на CoinTerra новия 16nm Шива ™ ASIC насрочено за лента в края на септември 2014 година.

Най-AIRE миньора носи на пазара не само значителни подобрения в производителността в малък форм-фактор, но също така осигурява безпрецедентна енергийна ефективност.

Най-AIRE Миньор вече е достъпен за предварителна поръчка на въвеждаща цена от $ 2499 за единица + S / H за ограничен период от време. Клиентите могат да

Свързани новини


Post Dogecoin

Как Bitcoin се използва в цяла Азия

Post Dogecoin

Прес съобщение: Trucoin обявява разпадането на партньорството си с NCC и Presto Financial заедно с плановете за официално стартиране, което почти ще удвои обхвата на старото партньорство на САЩ

Post Dogecoin

Най-добрите 7 татуировки Bitcoin

Post Dogecoin

7 страхотни ASIC Bitcoin миньори

Post Dogecoin

Издаване на услугата Nxt Multigateway: търговия БТК и LTC в рамките на Nxt!

Post Dogecoin

13 най-активни групи за срещи Bitcoin

Post Dogecoin

Как да оцелееш в Bitcoin катастрофата Infographic

Post Dogecoin

Една година от Bitcoin изображения: Топ 10 снимки от Bitcoin subReddit

Post Dogecoin

14 страхотни стартиращи Bitcoin

Post Dogecoin

Зад кулисите в BetMoose

Post Dogecoin

10 Amazing Bitcoin тениски и аксесоари

Post Dogecoin

Честване на петия рожден ден на Bitcoin по света и в интернет