Седмица на лудото вълнение Infographic | Bulgarian.lamareschale.org

Седмица на лудото вълнение Infographic

Седмица на лудото вълнение Infographic

Много може да се промени за седем дни и Bitcoin е най-добрият пример за това. Способността на тази невероятна cryptocurrency държи изненада общността, така че екипът на Bitcoin Examiner разработи инфографика с анализ за последната седмица. Погледни!Bitcoin банкомат в Канада InfographicМоже Bitcoin сега на обикновеното с помощта на новите Bitcoin банкомати? Е, това не можем да кажем със сигурност, но павилионите Bitcoin построени от Лас Вегас компанията със седалище в RoboCoin сигурност ще засили някакъв вид революция в цяла Канада. Очаква се страната да получи пет от тези машини, разпределени през пет големи градове: Ванкувър, Торонто, Монреал, Калгари и Отава.

Единствената потвърдена банкомат досега е този, който пристига във Ванкувър, в началото на октомври, благодарение на местната cryptocurrency магазина Bitcoiniacs. Останалата част от павилионите Bitcoin още очакваме потвърждение. За сега, разгледайте новата информационна графика доведе до вас от Bitcoin Examiner и да научат повече за иновациите.


Новият банкомат Bitcoin бе забелязан във финансовия район на ЧикагоНова двупосочна Bitcoin банкомат, произведени от Genesis Coinwas забелязан днес във финансовата зона Чикаго. Устройството може да се намери в О'Нийл на Уелс, на 411 S Wells Св

Източник: Instagram


Bitcoin за бизнес: Доброто, лошото и бъдещето ИнфографскиСлед тази година Черен петък и Кибер понеделник, говорим за отглеждане на връзката между Bitcoin и бизнеса в целия свят е почти задължително. Фактът, че потребителите счупи всички cryptocurrency разходи recordsduring пазаруване "празници" е привличането на повече търговци, отколкото някога в света на цифровата пари.

Бъдещето може да бъде ярка само. Но нека да се провери тази инфографика за повече информация.

Източник: FindMyShift.com


Bitcoin прави порив на CES 2015 в Лас ВегасНа изложението CES 2015, гигантската събитието също така известен като Consumer Electronics Show, ще има секция, посветена на Bitcoin. Събитието е глобална потребителска електроника и потребителски технологии търговско изложение, което се провежда в Лас Вегас, в Съединените щати.

Шоуто, което започва този вторник (6) и завършва в събота (9), е гарантирано наличието на добре познатия Bitcoin companiessuch като обмен Kraken и Blockchain.info. Вижте снимките по-долу.

Източник: Imgur.com


Bitcoin минни басейни: кой кой? InfographicСлед възможност за '51 процента атака "наскоро издържа от общността Bitcoin, че си струва да се знае повече за басейни минни разположение в пространството Bitcoin.

Въпреки няколкото миньорите, които са напуснали басейна междувременно Ghash.io все още е най-голямата минна група в екосистемата, с 33 процента от цената за хеширане в момента на създаването на тази инфографика. Броят представлява ясен спад в минната мощност на басейна, след като 42 процента проведе миналата седмица.

След възможност за '51 процента атака "е живял от общността Bitcoin през миналата седмица, че си струва да се знае повече за басейни минни разположение в пространството Bitcoin.

Ghash.io все още е най-големият басейн в екосистемата, с 33% от цената за хеширане в момента на създаването на тази инфографика. Броят представлява очевидно намаляване мощността на минното дело, след като 42 процента завладява миналата седмица.

Свързани новини


Post Dogecoin

Избор от 10 добре известни Bitcoin haters

Post Dogecoin

11 страхотни Bitcoin реклами

Post Dogecoin

Топ 9: любимите наркотици на Bitcoiners, използващи Silk Road

Post Dogecoin

5 неща, които съм научил от Амазон, като ми отказваше $ 21 000 от филиалните комисии

Post Dogecoin

18 страхотни Bitcoin Memes

Post Dogecoin

14 страхотни стартиращи Bitcoin

Post Dogecoin

Bitcoin клиенти случайно се сриват най-голямата мрежа за електронна търговия в света

Post Dogecoin

13 Бизнес, надяваме се, че ще приеме Bitcoin (доста моля?)

Post Dogecoin

Водещите 13 стелажи Bitcoin

Post Dogecoin

12 най-важни публикации на Bitcoin

Post Dogecoin

10 Amazing Bitcoin тениски и аксесоари

Post Dogecoin

Bitcoin: модерна златна треска? Infographic