10 Симптомите на партньорство, обсебен от Bitcoin Infographic | Bulgarian.lamareschale.org

10 Симптомите на партньорство, обсебен от Bitcoin Infographic

10 Симптомите на партньорство, обсебен от Bitcoin Infographic

Дали ви гадже истински Bitcoiner? Има един лесен начин да разберете веднъж завинаги: просто вземете този тест и да откриете, ако вашият партньор е наистина пристрастени към cryptocurrency.

Източник: Imgur.com чрез Raphaela Lucsok & Цвиле Antukaite50 Ненормални факти за Bitcoin InfographicBitcoin все още е загадка за много от нас, дори и за тези, които притежават някои от най-известните cryptocurrency в света. Ние може да чете новините, изучава процесите и дори експериментират с технологията, но има и винаги ще съществуват някои тъмните подробности пренебрегваме. Досега!

Тук е най-добрият крипто-информационна графика, този, който разкрива, 50 от най-лудите и добре поддържани Bitcoin тайни.

Infographic публикувани от WhoIsHostingThis?


7 пощенски картички Bitcoin, които можете да изпратите на вашите колеги BitcoinersНие знаем, че звучи малко странно мислене, че хората, които използват и поддържат цифрови пари могат да се интересуват изпращане на пощенски картички чрез традиционните пощенски услуги, но това всъщност е оригинален да го направя тези дни. Ето списък на невероятни Bitcoin картички!

Ден Bitcoin Card 1. Бащата


8 Bitcoin милионери: от джуджетата до богатите гуруТе са млади, те са богати, те са милионери Bitcoin! Ние вече говорихме за някои от тях в миналото в Bitcoin Examiner, но нека погледнем по-отблизо в сладкия свят на милионери cryptocurrency.

1. Чарли Shrem

Чарли Shrem е само на 23 години, но той е вече милионер. Той е съсобственик на Evr, един от най-известните стомашно кръчми в Manhatan и един от малкото заведения, които приемат Bitcoin в района, и основател на Bitinstant валутния платформа. Научете повече за историята си тук.

2. Роджър Ver

Хората наричат ​​"Bitcoin Исус" от Роджър веранда това не е случайно. Той е най-силен Bitcoin защитник там и един от големите инвеститори в областта на cryptocurrency. Експертът, който живее в Токио (Япония), в момента участва в множество проекти, свързани Bitcoin. "Bitcoin е най-важното изобретение в историята на света, тъй като в интернет", казва той.

3. Winklevoss близнаци

В Харвард близнаците, завинаги свързани със създаването на Facebook, се казва, че собствениците на 1% от всички съществуващи Bitcoins. Освен това, Winklevossbrothers Сега стартираме новия си Bitcoin борсово търгуван фонд.


Карта Bitcoin: изтегляния по операционна система Infographic99Bitcoins наскоро публикува articleabout любимите операционни системи на Bitcoiners по целия свят. Вдъхновени от една и съща информация, сайтът Visual.ly създаден този колоритен инфографика.

Цветовете в тази "Организацията на обединените нации на Bitcoin" представляват разпределение на сваляне на оригиналния Bitcoin клиента от операционната система.

Кликнете към него видите различните карти и цялата презентация.

Свързани новини


Post Dogecoin

7 Мислите на известните хора за Bitcoin

Post Dogecoin

10 Футуристични или извън обичайните проекти, които приемат Bitcoin

Post Dogecoin

Тази гигантска китайска мина Bitcoin разкрива всичките й тайни

Post Dogecoin

Топ 9: любимите наркотици на Bitcoiners, използващи Silk Road

Post Dogecoin

13-те най-обещаващи cryptocurrencies

Post Dogecoin

Къде получавате новините си за Bitcoin? 10 Bitcoin блога, които може би знаете

Post Dogecoin

Една година от Bitcoin изображения: Топ 10 снимки от Bitcoin subReddit

Post Dogecoin

Издаване на услугата Nxt Multigateway: търговия БТК и LTC в рамките на Nxt!

Post Dogecoin

8 Лекари, които ще ви накарат да се чувствате по-добре в замяна на Bitcoins

Post Dogecoin

Монетен обзор на сайта: Големи промени идват

Post Dogecoin

Интервю: Бъдете чули на Bitcoin Megafon

Post Dogecoin

Как да оцелееш в Bitcoin катастрофата Infographic