Какво представляват знаменитостите за Bitcoin? Тук са 6 съобщения, които искате да прочетете | Bulgarian.lamareschale.org

Какво представляват знаменитостите за Bitcoin? Тук са 6 съобщения, които искате да прочетете

Какво представляват знаменитостите за Bitcoin? Тук са 6 съобщения, които искате да прочетете

Bitcoin не е само за анонимност, поне не повече. Това е особено валидно, когато знаменитости започнем да говорим за това. След пет години на мощна активност, това cryptocurrency е завладял сърцата и портфейлите на виртуални няколко известни личности, а някои от тях, независимо дали те са Bitcoiners или не, се туитва за това.

Ако сте любопитни за това, което Snoop Dogg или Ричард Брансън трябва да се каже за цифрова валута, проверете тези шест последните туитове Bitcoin Examiner събрали за вас.

1. Snoop Dogg

Snoop Doggmay не знам какво име той ще има следващата, но музиката художника няма никакви съмнения относно бъдещето. Очевидно е, че следващата му албум ще бъде "на разположение в Bitcoin и доставени в безпилотен самолет".

2. Ащън Кътчър

Аштън Kutcheris известен Bitcoin поддръжник и инвеститор. Актьорът дори не бързаше да се насърчи Bitcoin Черен петък чрез Twitter, събитие, което се е случило на 29 ноември.

3. Макс Кайзер

Е, какво можем да кажем за Макс Кайзер? Очевидно е, че той туитове много за Bitcoin. Домакин на известния предаването "Кайзер Доклад" и Bitcoin любител защити cryptocurrency с тази страхотна чуруликане преди няколко дни.

4. Ричард Брансън

Предприемач милиардер Ричард Bransonrevealed той е Bitcoiner преди няколко седмици, когато той обяви, че Virgin Galactic ще започне приемането cryptocurrency да плати за пътувания до космоса. Според Брансън, Bitcoin е "футуристичен валута".

5. Джефри Тъкър

Известният изпълнителен редактор на либерален Книги, Джефри Тъкър, е публично подкрепяни Bitcoin много пъти. Той постоянно се говори за cryptocurrency в профила си в Twitter, като твърди, че cryptocurrency е синоним на "промяна".

6. Марк Хюз

Марк Hughesmight бъде най-малко известният от тези личности, но чуруликане си заслужава да има място в този списък. Членът на Европейския парламент за Източна Англия и известен финансов плановик казва Bitcoin е "най-голямата новост в валута в 6000 година".

Свързани новини


Post Dogecoin

Segwit срещу Bitcoin Unlimited и Bitcoins Fork обяснено просто

Post Dogecoin

12 страхотни Bitcoin регистрационни номера

Post Dogecoin

20 Евтини неща, които хората могат да купят онлайн с Bitcoin

Post Dogecoin

7 + 1 Забележими организации с нестопанска цел, които приемат Bitcoin

Post Dogecoin

Coin Brief има нужда от повече представители на монети!

Post Dogecoin

Къде получавате новините си за Bitcoin? 10 Bitcoin блога, които може би знаете

Post Dogecoin

Кой е Сатоши Накамото? Infographic

Post Dogecoin

13-те най-обещаващи cryptocurrencies

Post Dogecoin

Банкомат на Тайван, Дориан Накамото и няколко карикатури

Post Dogecoin

10 Amazing Bitcoin тениски и аксесоари

Post Dogecoin

Монетен обзор на сайта: Големи промени идват

Post Dogecoin

7 страхотни ASIC Bitcoin миньори