Конан, BigFoot, специален памфлет и символ на революцията | Bulgarian.lamareschale.org

Конан, BigFoot, специален памфлет и символ на революцията

Конан, BigFoot, специален памфлет и символ на революцията

Кратък списък с най-добрите снимки от седмицата в света Bitcoin.

1. Bitcoin на Конан

 

В "главен оперативен директор (главен оперативен директор) на Bitcoin", обясни по телевизията, което е около cryptocurrency.

2. Bitcoin BitFoot

 

Проектът Bitcoin Йети скоро ще бъде разпространението безплатни брошури за Bitcoin евангелисти да раздават, според списание Bitcoin.

3. Bitcoin памфлет

 

Bitcoin брошура в пощенската кутия на някого!

4. Bitcoin е революция

 

Това невероятно изображение представя иновативната сила на cryptocurrency.Primecoin: бързо издигнатата монета, която обслужва науката InfographicPrimecoin е позната още от неговия произход, тъй като cryptocurrency роден да направи добив полезни. Всеки знае, че един от проблемите, често посочени от миньорите е, че решаването на сложни и произволни алгоритми, които по-късно да генерират дигитални монети е дълъг и труден процес, който прекарва много енергия за нищо.

И това е точно това, което Primecoin искаха да променят, като става първият доказване на workbased cryptocurrency. В света на виртуални пари, това е може би една от монетите с повече разлики в сравнение с Bitcoin, но можем ли наистина да се обадя Primecoin "крипто 2.0"?

Първо прочетете тази инфографика доведе до вас от 99Bitcoins и след това да реши.


Възходът на Bitcoin: как да защитите своята цифрова валута InfographicНяколко години след създаването си, Bitcoin е несъмнено най-най-известните и мощен cryptocurrency. В момента над 60000 търговци разпространяват по целия свят приемат Bitcoin като валиден начин на плащане. Тази група включва огромни компании като Zynga, излишък от запаси и дори иБей.

Въпреки това, има един проблем, който засяга всички нови технологии и Bitcoin не е изключение: всичко е въпрос на безопасност. Все още има много въпроси около характеристики cryptocurrency и с нивото на сигурност и тази инфографика е точно за това. Проверете го по-долу или да посетите Bluecoat.comto я видите в по-различен и по-интерактивен начин.

Източник: Bluecoat.com


Симпсън има специална реклама BitcoinТя изглежда като Bitcoin да влезе в световно известна шоуто The Simpsons. Един от последните епизоди черта тази страхотна Bitcoin обява, че можете да видите по-долу. Очевидно cryptocurrency е наистина да стане мейнстрийм!

Източник: Imgur.com


Основите на Bitcoin: присъединете се към цифровата революция на валутитеЗнаете ли, че над 74 000 Bitcoins се разменят всеки час? Това означава повече от $ 2,3 милиона... Cryptocurrency е наистина расте, както можете да видите, но има и нови потребители се присъединяват вълната всеки божи ден.

Ето защо 99Bitcoins решиха да публикуват тази велика инфографика от OnlineAccountingDegrees.net, да предоставят основна информация за хората, които са само забелязваме съществуването и потенциала на Bitcoin сега. Научете повече и се предаде на властта на cryptocurrency!

Via dashburst.com

Свързани новини


Post Dogecoin

10 Футуристични или извън обичайните проекти, които приемат Bitcoin

Post Dogecoin

Bitcoin ATM fever: списък на 8 различни машини

Post Dogecoin

Liberté Mining опитва нещо различно

Post Dogecoin

Топ 25 уебсайтове Bitcoin и Cryptocurrency Worldwide

Post Dogecoin

Съобщения със скъпоценни камъни

Post Dogecoin

Monero Преглед

Post Dogecoin

17 Малки фирми, които приемат Bitcoins

Post Dogecoin

Кой е Сатоши Накамото? Infographic

Post Dogecoin

21 страхотни Litecoin Mining Rigs

Post Dogecoin

Namecoin: По-полезният близнак на Bitcoin? Infographic

Post Dogecoin

Днес беше бавен, но ето какво да очакваме през уикенда

Post Dogecoin

10 Amazing Bitcoin тениски и аксесоари