Становища относно криптопосочеността от 6 политически кандидати, които са приятелски настроени към Битко | Bulgarian.lamareschale.org

Становища относно криптопосочеността от 6 политически кандидати, които са приятелски настроени към Битко

Становища относно криптопосочеността от 6 политически кандидати, които са приятелски настроени към Битко

Bitcoin намери своето място в политическия свят в различни страни по целия свят. Това не е точно новина, знаем. Но имам сте платили достатъчно внимание на това, новите Bitcoin-приятелски политически кандидати са били казват за най-известния цифрова монета в света? Ето списък!

1. Ще Hammer

Кой е той? кандидат либертарианец за Камарата на представителите Юнайтед от страните от Общността на Вирджиния Шесто, САЩ.

Това, което той има да каже:

# 8220; Имал съм Bitcoin за повече от година, както и някои Litecoin и Dogecoin. Аз първоначално имам някои Bitcoin и не направи много с него. Но в началото на тази година си купих две блок erupter кубчета да мина сама. (...) Bitcoin отвори цял нов сектор в икономиката, насочени към обновяване на изпълнение на това, което е в бъдеще, както и позволи на хората да се откажат по същество на една система, която те не са съгласни с. Това е нещо прекрасно. "

Източник: CoinTelegraph

2. Майкъл Глен

Кой е той? Кандидат за област първата съвет седалка Балбоа полуостров, Newport Beach Общинския съвет, в Калифорния (САЩ).

Това, което той има да каже:

# 8220; Как хората прекарват парите си трябва да бъде техния бизнес. (...) Аз виждам ролята на технологиите като решаване на реални проблеми в света, както и създаването на работни места, в трайни начини, като например осигуряване на търговци рентабилни шлюзове в електронната търговия и онлайн пазари. "

Източник: Bitcoin Examiner

3. Андрю Хемингуей

Кой е той? кандидат на републиканците за губернатор на Ню Хемпшир (САЩ), най-младият кандидат за губернатор в състояние история.

Това, което той има да каже:.. "Всеки кандидат има своя база и тяхната мрежа Мисля, че по природа валутните тенденции значително млади и технически грамотни, така че това е моята база (...) Моите приятели използват Bitcoin, техните приятели използват Bitcoin, това е част от една общност. "

Източник: CNBC

4.Ossian Smyth

Кой е той? Кандидат за работа Дан Лири, един крайградски крайморски град в окръг Дъблин, Ирландия.

Това, което той има да каже:

# 8220; Мисля, че това е един от най-прозрачните начини за получаване на дарения. Никой не може да знае колко пари могат да бъдат дарени по банкова сметка, но с Bitcoin всеки може да отидете на веригата на блок и погледнете в портфейла. "

Източник: Bitcoin Examiner

5. Джаред Полис

Кой е той? Представлява втори район на Колорадо на Конгреса и е кандидат за преизбиране на Камарата на представителите.

Това, което той има да каже: Аз съм горд да бъде един от първите членове на Конгреса да се насърчава личната финансова свобода с приемането на цифрова валута за вноски.

Източник: CNBC

6. Блейн Ричардсън

Кой е той? Независим Белфаст консервативно движение за втора област на щата Мейн Конгреса, САЩ.

Това, което той има да каже?

# 8220; [Cryptocurrency] е най-съвременни. Нашата кампания изпробва технологии и възможности, които не кампания в историята на щата Мейн някога разгледани. БТК не е свързана с централната банка и това е много добра ".

Източник: Bitcoin Examiner

Свързани новини


Post Dogecoin

9 от най-добрите и най-популярните квартали Сатоши

Post Dogecoin

Разработчик на видеоигри, използващ технологията Blockchain, повишава $ 1 мм

Post Dogecoin

15 места, където можете да си купите бира с Bitcoins

Post Dogecoin

Криптопроменливостта, която е живяла два пъти: Coinye е обратно Infographic

Post Dogecoin

Зад батериите

Post Dogecoin

10 Малки или отдалечени места, които са прегърнали Bitcoin

Post Dogecoin

21 страхотни Litecoin Mining Rigs

Post Dogecoin

Прес съобщение: Trucoin обявява разпадането на партньорството си с NCC и Presto Financial заедно с плановете за официално стартиране, което почти ще удвои обхвата на старото партньорство на САЩ

Post Dogecoin

12 страхотни Bitcoin регистрационни номера

Post Dogecoin

Coin Brief има нужда от повече представители на монети!

Post Dogecoin

Какво представлява DarkSend?

Post Dogecoin

Namecoin: По-полезният близнак на Bitcoin? Infographic