Тази гигантска китайска мина Bitcoin разкрива всичките й тайни | Bulgarian.lamareschale.org

Тази гигантска китайска мина Bitcoin разкрива всичките й тайни

Тази гигантска китайска мина Bitcoin разкрива всичките й тайни

Пригответе се да видите редки снимки от минно-добивна операция Bitcoin намира в североизточен Китай. Снимките бяха наскоро публикувани от TheCoinsman.com и показват гигантски операция добив в стара, променяно предназначението фабрика.

Операцията включва 2500 машини хеширане далеч по 230 Gh / и, всяка, което означава, 230 милиарда изчисления в секунда, за единица. Очевидно е, че на мястото изразходва огромно количество енергия, която струва на операторите нещо подобно ¥ 400 000 на месец (около $ 60 000).

Източник: CoinsmanРезултатите от търсенето с Google вече показват цена BitcoinФактът, че Yahoo и Google - чрез своя финансите услуга - реши да добавите данни Bitcoin към техните финансови страници през миналия месец. Въпреки това, резултатите от търсенето с Google, в момента, показващи цената на cryptocurrency му.

Новината със сигурност ще постави усмивка на лицето на хиляди Bitcoiners разпространи в целия свят.

Търсенето на ключови думи като "Bitcoin цена" ще осигури обичайните резултати, заедно с нова кутия, която показва цената на една БТК. Валута по подразбиране е щатски долари, но можете да го промените, без да напускат главната страница.

Източник: NewsBTC


Как Bitcoin се сравнява с други криптоциклиС текущата цена около $ 600, Bitcoin определено е най-важният cryptocurrency в света. Има много други altcoins там, но нека ви напомня, че никой не се доближава до властта Bitcoin е. Научете повече за разликите между БТК и други cryptocurrencies, но също така и в сравнение с други методи за плащане.

Източник: Epoch Times и Statista


Как Bitcoin ще промени нестопанския и доброволния сектор InfographicВ момента има десетки благотворителни организации и организации по целия свят вече приемат Bitcoin и има все повече и повече хора осъзнават потенциала на cryptocurrency. Но защо трябва да си организация с нестопанска цел приемам цифрови дарения? Тази инфографика изброява предимствата на приемането на БТК и как да го направя.

Някои от организациите, които вече приемат Bitcoin са наистина добре известен като Khan Academy или водния проект. Така че, ако те са готови да го пробвам, защо да не си организация (или дори благотворителен ви подкрепят) направи същото?

Източник: WhoIsHostingThis.com


Как работят физическите криптокони InfographicНякои хора може да питат защо хората, които хвалят цифрови валути искат да ги превърне в физическите жетони. Е, има някои предимства пред него, в зависимост от вашето мнение по отношение на тези cryptocoins.

Въпреки това, днес това не е за тяхната полезност или стойност, днес ние искаме да ви помогне да разберете как тези монети работят. Време е за най-новата инфографика Bitcoin проверителя.


Колко сигурни са Bitcoins? InfographicНе е ли смешно, че някои от качествата, които правят Bitcoin толкова сигурно също са функциите, които правят най-известния cryptocurrency в света, така привлекателни за хакери?

Тази инфографика, публикувани от Whoishostingthis.com, разкрива как сигурно са си Bitcoins.

Източник: WhoisHostingThis.com

Свързани новини


Post Dogecoin

Monero Преглед

Post Dogecoin

Зад батериите

Post Dogecoin

11 Исторически моменти на Bitcoin: изображение на обратното броене на историята на криптограмата

Post Dogecoin

Седмица на лудото вълнение Infographic

Post Dogecoin

7 Мислите на известните хора за Bitcoin

Post Dogecoin

Топ 9: любимите наркотици на Bitcoiners, използващи Silk Road

Post Dogecoin

11 Популярни защитници на Bitcoin

Post Dogecoin

Bitcoin срещу USD срещу Gold - Ето защо Bitcoin печели

Post Dogecoin

10 Малки или отдалечени места, които са прегърнали Bitcoin

Post Dogecoin

Bitcoin клиенти случайно се сриват най-голямата мрежа за електронна търговия в света

Post Dogecoin

Как да оцелееш в Bitcoin катастрофата Infographic

Post Dogecoin

Какво представлява DarkSend?