Ден на бащата в Австралия: идеи за подаръци за всеки баща на Bitcoiner | Bulgarian.lamareschale.org

Ден на бащата в Австралия: идеи за подаръци за всеки баща на Bitcoiner

Ден на бащата в Австралия: идеи за подаръци за всеки баща на Bitcoiner

Повечето хора са щастливи да имат много специален герой в света, някой те наричат ​​баща. Няма никаква казва колко баща ни е направил за нас, тъй като ние ставаме това, което сме до голяма степен благодарение на нашите родители. С Ден на бащата в Австралия приближава бързо (7 септември), неизбежния въпрос станове: Какво получаваме, баща ти за подарък за Деня на бащата (или на всеки друг ден)? И ако се случи да бъде сред хората, които вземат активно участие в движението за приемане Bitcoin, може да се чудя, какъв подарък да си купиш баща си през тази година с най-популярната cryptocurrency в света.

Не се притеснявайте, ние сме проучили този въпрос и излезе с един куп различни идеи и дейности за подаръци, за да отговарят на всички видове бащи!

1. Ръчно изработени ножове

Един външен вид подарък изглежда е класически когато става въпрос за Ден на бащата. Така че, ако баща ти се радва туризъм или къмпинг или най-малкото да направи своя път към пустош всеки от време на време, защо да не го смятат за получаване на по-скоро хладно сгъване или ръчно изработени нож? Колкото по-модерни парчета са невероятно добре проектирани и излизам като ефектни произведения на модерното промишлен дизайн. Чудите се къде можете да получите един от тези за Bitcoin? Не търсете повече, отколкото Knives4Bitcoin, което осигурява невероятна селекция от ножове за всички приложения и естетически вкус.

2. Modern изкуство

Точно като бащи, обаче, подаръци може да варира значително. По този начин, ако баща ти е видът да се насладят на външния вид на съвременното изкуство, което наистина може да направи nowrong чрез проверка на Cointemporary, модерна художествена галерия, който приема плащания в строго Bitcoin. Намира се в Виен, Австрия, тази галерия е курирана от ревностните поддръжници на движението виртуална валута, Валентин Ruhry и Анди багажника. Трябва да признаем, както на техниката и в галерията изглеждат изключително ефектно. По този начин, по начин, Cointemporary вече успя и че е пионер абсолютно ново и изключително ниша в рамките на движението Bitcoin. Така че, ако обичате Cointemporary-домакин изкуство, помислете за закупуване на някои от които с Bitcoin!

3. Кожен портфейл

Дали да се осигури вашите кредитни карти, малко на брой или умерено количество офлайн Bitcoin, подарък от aleather walletis като голяма част от класически като удобен или подарък, свързани със спорта. Един истински важно за почти всеки човек, портмоне кожа е нещо, което се остарява наистина добре, особено ако ръчно изработени от изберете, изискан материал, какъвто е случаят с елементите, предложени за Bitcoin от HandAndSew. Така че, ако търсите за целенасочено подарък и знам със сигурност, че старата портфейла на баща ти се нуждае от подмяна, даде този подарък идея е добра внимание, тъй като тя не е само декларация за стил, но също така и надежден дисплей на практическа функция.

4. Ipad и зарядно устройство за кожени ръкави

Портфейл кожа не е единственият хладно ръчно изработени подарък можете да получите баща ти тази година за Bitcoin. Joli Originalssells някои грандиозно италианска кожа и холандски woolfelt ръкави за Ipad Air, Ipad мини, Ipad, iPhone, MacBook Air и MacBook Pro и зарядно. Ако баща ти е собственик на някое от тези устройства, имайте предвид, че можете да ги допълнят за него със стилни ръчно изработени аксесоари.

5. Кожена връв тако

Говорейки за аксесоари, ръкави не са единственият интересен аксесоар може да получите баща ти за своите джаджи. Така че, ако баща ти е фен на поддържаме чиста, и подредено, а редовно използване на USB кабел или слушалки по време на път, с кабел Taco може да бъде добър избор за подарък. Един ред включва три Шнур Такос, свързани с почистване на вътрешността на чантата си, като се започне от разхвърлян да се охлади. Шнур Такос са достъпни в няколко цвята.

Ако желаете да се разшири опциите си за ръчно изработени предмети, защо не разгледате Bitcoin общност Etsy е? Имате ли възможност да го увеличат с една степен, докато търсите нетривиални, интересни и модерни подаръци за баща хип? Тогава определено трябва да видите част от BitDazzle, което е било сполучливо наречен Etsy на Bitcoin за мъже. От брада сапун за връзки с копчета за ръкавели, BitDazzle има какво е това, което търсите по отношение на едно страхотно подарък за вашия готин татко!

6. Електронни устройства

Понякога просто искате да отидете на всички, а има и перфектно много подходящ подарък категория за това. Ние сме в действителност, говорим за електронни устройства. Докато майките не могат да намерят нова технология привлекателна, има много бащи там, че наистина правя! Така че, ако баща ти обича да сърфирате в интернет на джобно устройство, или освен това има дата смартфон, който се нуждае отчаяно актуализация, вие определено може да погледне в него ще има нов смартфон, с HTC Onebeing сред най-очевидните топ претендентите.

7. Вкусна храна

Като част от подаръка и в знак на благодарност, защо не вземете баща си в продължение на една хапка от Hero Subsif сте в Мелбърн, или на ресторант за чаша вино никъде другаде! Това е перфектното дейност да покаже на баща ти, че те е грижа, както и за да бъдете в крак с събития в живота си, а споделяне на нещо страхотно за ядене. Въпреки, че в списъка на местата, които приемат Bitcoin не е толкова дълго, все още е AirBitz directoryis един от най-добрите и най-лесни за използване, че ние открихме в интернет до момента. Така че защо не погледнете, кой знае, може би има и подходящо място за да излязат на плащане със Bitcoin близо до вас!

Тази статия е публикувана в партньорство с ShopJoy

Представен на изображението: Wikimedia

Свързани новини


Post Dogecoin

Топ 9: любимите наркотици на Bitcoiners, използващи Silk Road

Post Dogecoin

6 места, където можете да купите автомобили с Bitcoin

Post Dogecoin

Интервю: Бъдете чули на Bitcoin Megafon

Post Dogecoin

7 страхотни ASIC Bitcoin миньори

Post Dogecoin

Монетен обзор на сайта: Големи промени идват

Post Dogecoin

Най-странни обекти, които можете да купите с Bitcoins

Post Dogecoin

19 Реални места, където можете да прекарате своите Bitcoins

Post Dogecoin

Какво представлява Такокоин? Урок по Tacocoin и Merge Mining

Post Dogecoin

7 Мислите на известните хора за Bitcoin

Post Dogecoin

Въведение в Myriadcoin и кратка история на валутата

Post Dogecoin

13-те най-обещаващи cryptocurrencies

Post Dogecoin

10 Малки или отдалечени места, които са прегърнали Bitcoin