Bitcoin ATM fever: списък на 8 различни машини | Bulgarian.lamareschale.org

Bitcoin ATM fever: списък на 8 различни машини

Bitcoin ATM fever: списък на 8 различни машини

Приемането на масата на Bitcoin насърчавани много технически грамотни предприемачи да инвестират в нови видове софтуер и хардуер и много cryptocurrency ATMsspread целия свят се потвърди тази тенденция.

Bitcoin Examiner събрана информация за осем различни банкомати. Някои от тях са по-скъпи, някои от тях предлагат по-малко възможности, някои от тях имат впечатляваща марка зад тях... Въпреки това, в края на краищата, едно нещо е сигурно: избор на най-добрите е трудна задача!

1. Robocoin

В Robocoin банкомат позволява на потребителите да купуват и продават Bitcoin. Той е един от най-известните машини в света и компанията предприема следващата стъпка от превръщането на тези банкомати в Bitcoin клонове с функции и услуги, подобни на тези, предлагани от банките.

Производител: Лас Вегас базирани Robocoin

Цена: 

18500

Факт

Robocoin ще актуализира своите машини с нови банкови подобни функции в средата на 2014 година. Ще машини позволява на потребителите да изпращат директно цифрови средства за всяко лице, с помощта на обикновен телефонен номер.

Къде можете да намерите някой от тези? Ванкувър (Канада) или Сиатъл и Остин (САЩ).

2. Lamassu

В Lamassu не се счита за банкомат, тъй като тя само позволява на потребителите да купуват cryptocurrency. Това означава, че устройството обикновено се нарича "автомат". И все пак, компанията е един от първите в света, да рискуват в екосистемата Bitcoin и Lamassu е успех около планетата.

Производител: Lamassu

Цена: $ 6500

Факт

 Тази компактна машина приема бележки от над 200 страни.

Къде можете да намерите някой от тези? Лондон (Великобритания) или Ню Мексико и Грузия (САЩ).

Уебсайт

3. Genesis1

Платформата Genesis1 "представлява върха на технологията ATM", според производителя, Genesis1. Тя позволява на потребителите да купуват и продават Bitcoin и други cryptocurrencies (като Litecoin и Dogecoin) за Fiat валута.

Производител: GenesisCoin

Цена: $ 14 500

Факт

С характеристики като четец на магнитни / EMV карти, Банка клас система за 1700 до 6800 бележка банкомати и четец на пръстови отпечатъци по избор, на Genesis1 е един от най-модерните банкоматите на пазара.

Къде можете да намерите някой от тези? Уислър и Квебек (Канада) или Тихуана (Мексико).

Уебсайт

4. Coinplug

Никаква идентификация е необходимо да използвате тази Bitcoin банкомат, който е свързан с обмена Coinplug, но има ограничение на 100,000 вона (около $ 100). Въпреки това, всеки адрес може да се използва до три пъти.

Производител: Coinplug и Nautilus Hyosung

Цена: N / A

Факт

 първата двустранна платформа, за да бъде произведен от производител на редовни банкомати, Nautilus Hyosung. Тя позволява на потребителите да купуват и продават Bitcoin в замяна на Fiat валута.

Къде можете да намерите някой от тези? Сеул (Южна Корея).

Уебсайт

5. Umbrellab

Стартирането която се развива този любопитен Bitcoin банкомат цели да интегрира технологията cryptocurrency свързани в 300 съществуващите павилиони електронни услуги в момента работи в различни заведения на територията на Обединените арабски емирства.

Производител: Umbrellab

Цена: N / A

Факт: Въпреки че е само еднопосочен устройство, което позволява на потребителите да купуват Bitcoin с Fiat валута, тази машина е вече успех в Обединените арабски емирства, които допринасят за популярността на Bitcoin.

Къде можете да намерите някой от тези? Дубай, Обединени Арабски Емирства).

Уебсайт

6. PayMaQ

Липсата на испанската разпоредба относно cryptocurrencies е много по-лесно за компании като PayMaQ и Bbank да произвеждат и инсталират свои собствени Bitcoin банкомати направени. Тези две предприятия планират да разпространят 100 машини в страната през следващите три месеца.

Производител: Umbrellab

Цена: N / A

Факт: PayMaQ стартира два различни Bitcoin устройства, които ще се управляват от неговия партньор Bbank. Първата версия ще позволи на потребителите да купуват Bitcoin с евро, като се използват изключително сметки между € 20 и € 500. От друга страна, втората версия ще позволи на клиентите да купуват и продават cryptocurrency.

Къде можете да намерите някой от тези? Барселона (Испания).

Уебсайт

7. БТМ

Местната стартиране BitTeller стартира първия БТМ машината по време на скорошното събитие CoinFest.

Производител: BitAccess

Цена: N / A

Факт: Подобно на други Bitcoin банкомати в Канада, БТК дава възможност на потребителите да купуват Bitcoin с Fiat валута, а също и да се превърне в пари в брой cryptocurrency.

Къде можете да намерите някой от тези? Уинипег (Канада).

Уебсайт

8. BTC-О-MATIC

На Bitcoin машини, произведени от БТК-O-MATIC са напълно автоматизирани топ-нагоре банкомати и да отнеме само няколко минути, за да се създаде. Освен това, устройствата на компанията са оптимизирани за работа в рамките на една верига.

Производител: BTC-О-MATIC

Цена: Между $ 4000 и $ 7500.

Факт: В момента компанията развива четири различни банкомати: на Flyex, DualFly и MiniFly - всички смятат автомати и не е правилно банкомати -, както и на FlyMaster, единственият, който изпълнява двупосочни операции.

Къде можете да намерите някой от тези? Амстердам (Холандия).

Свързани новини


Post Dogecoin

Как да оцелееш в Bitcoin катастрофата Infographic

Post Dogecoin

Седмица на лудото вълнение Infographic

Post Dogecoin

7 + 1 Забележими организации с нестопанска цел, които приемат Bitcoin

Post Dogecoin

20 Странни неща, които можете да закупите на Пътя на коприната

Post Dogecoin

Водещите 13 стелажи Bitcoin

Post Dogecoin

6 места, където можете да купите автомобили с Bitcoin

Post Dogecoin

11 Популярни защитници на Bitcoin

Post Dogecoin

БТК за начинаещи: разбирането на Bitcoins и как да ги извоюваме Infographic

Post Dogecoin

Конан, BigFoot, специален памфлет и символ на революцията

Post Dogecoin

Въведение в Myriadcoin и кратка история на валутата

Post Dogecoin

Трети Crypto станция CryptRadio стартира на 1 октомври

Post Dogecoin

Bitcoin клиенти случайно се сриват най-голямата мрежа за електронна търговия в света