7 страхотни ASIC Bitcoin миньори | Bulgarian.lamareschale.org

7 страхотни ASIC Bitcoin миньори

7 страхотни ASIC Bitcoin миньори

ASIC minersare най-близкото, което някога ще бъде машина за пари! Тези зверове на властта и ефективност са най-популярният вид на минното дело устройство в момента и тяхната популярност и търсенето остава толкова високо, колкото в деня, в който се появи.

След като пристигнахме до theApplication интегрални схеми с конкретно (ASIC) ера, ние знаехме, че не може да се върне назад. Не, ние не искаме да се връщаме! Това не може да бъде по-добре, отколкото с ASIC чипове, технологията, специално проектиран да мина Bitcoins.

Това е слух, че един от тези миньори наскоро бе продаден за $ 20,000 USD на Ebay. Вярно? Ние не знаем. Ot може да бъде само клюки, но истинската истина е, че ASIC миньори са черешката на тортата. Днес, ASIC означава, бизнес и печалба, а ние сме тук, за да ви покажем някои от най-добрите миньорите там.

BitForce 500 GH / и 1. Butterfly Lab минна стенд

С невероятна 500 gigahashes в секунда на ефективност, тази ASIC добив платформа от Butterfly Labs бе видян за първи път на работа през юни.

2. Bitforce SC 60 Bitcoin Miner

Новият Единична Bitforce SC (Super Computer) може да произвежда 60 gigahashes в секунда, отнема около 270W, докато работи в горната част на неговата скорост.

3. Авалон V1

Тази модулна система с ASIC процесори е първият ASIC Bitcoin добив хардуера да бъдат изпратени от BitSynCom LCC. Дъното на Авалон V1 има четири хеширане единици, които ще представляват приблизително 89 gigahashes в секунда.

4. 5 GH / и ASIC Bitcoin добив хардуер

Това ASIC добив платформа, създадена от пеперуди Labs отне известно време, за да се избавят, а след като тя най-накрая пристигна тя доказа, че е добра инвестиция. Това разработчик единица може да постигне 5 gigahashes в секунда.

5. Бързо Hash-One 256 GH / и модул

Този добив платформа, разработена от Active Mining Corporation, ще бъде един от най-бързите коне в състезанието с 256 gigahashes в секунда. Производителят го нарича "Най-бързият Bitcoin Minnig чип".

6. KnCMiner

Създателите на този KnCMiner вървят с обещание за 28 нанометра ASIC дизайн в този добив платформа, наречена проект Юпитер. Машината може да стигнат до 400 gigahashes в секунда.

7. ASICMiner USB Блок Erupter

Това ASIC миньор може да не е силен като неговите "братя", но това е нещо, което другите не го правят: това е преносим. Проверете нашата инфографика за добив устройство.

Свързани новини


Post Dogecoin

19 Реални места, където можете да прекарате своите Bitcoins

Post Dogecoin

Ден на бащата в Австралия: идеи за подаръци за всеки баща на Bitcoiner

Post Dogecoin

15 места, където можете да си купите бира с Bitcoins

Post Dogecoin

10 Футуристични или извън обичайните проекти, които приемат Bitcoin

Post Dogecoin

Топ 5 американски града с повечето търговци, които са приятелски настроени към Bitcoin

Post Dogecoin

Днес беше бавен, но ето какво да очакваме през уикенда

Post Dogecoin

14 страхотни стартиращи Bitcoin

Post Dogecoin

20 Странни неща, които можете да закупите на Пътя на коприната

Post Dogecoin

12 страхотни Bitcoin регистрационни номера

Post Dogecoin

20 Евтини неща, които хората могат да купят онлайн с Bitcoin

Post Dogecoin

Смачкване на БТК Китай Инфограф

Post Dogecoin

Какво представляват знаменитостите за Bitcoin? Тук са 6 съобщения, които искате да прочетете