14 страхотни стартиращи Bitcoin | Bulgarian.lamareschale.org

14 страхотни стартиращи Bitcoin

14 страхотни стартиращи Bitcoin

Влияние и власт Bitcoin е съвсем очевидно всички краища на света с раждането на няколко нови предприемачи и компании, които всеки ден решат да прегърне cryptocurrency.

Добре дошли в света на бизнеса Bitcoin, където се появяват предприятия единствено поради наличието на тази невероятна нова технология. Ето списък на 14-невероятни стартиращи компании от много по-различен fieldsof виртуалната валута Вселената.

1. TruCoin Technologies

Тази платформа позволява да търгувате Bitcoin чрез множество борси, докато използвате само една услуга. "Ние вярваме, че автономните индивиди са в най-добра позиция да решат къде собствените приходи и средства трябва да бъдат разположени", можете да прочетете на сайта на TruCoin му.

2. Mt. Gox

Въпреки, че то се случва през много проблеми напоследък, Mt. Gox все още е обменът Bitcoin, която работи най-голям брой сделки.

3. Alydian

Стартовата Alydian, която се подкрепя от бизнес инкубатора Bitcoin Coinlab "революционизира индустрията Bitcoin с минно предприятие мащаб".

4. Butterfly Labs

Butterfly Labsproduces няколко минни устройства, както и други приложения. Фирмата се занимава с някои забавяния в изпращането на своите предварително поръчани и дългоочаквани устройства.

5. Bitpay

BitPaywas основана през май 2011 г. И днес е лидер в областта на процесора Bitcoin плащания. "Нашата мисия е да направим Bitcoin любим начин на плащане, всеки търговец", твърди компанията.

6. Coinbase

Базираната в Сан Франциско Стартирането създадоха световен цифров портфейл, който ви позволява да използвате безопасно, купуват и приемам Bitcoin. Мисия Coinbase е да направи лесен за използване по целия свят cryptocurrency.

7. BitInstant

BitInstant също преживява трудни времена: в момента не работи поради голям процеса на модернизиране и се обвинени в престъпления като неоснователно обогатяване. Три потребители наскоро заведоха дело срещу компанията. Основната цел на стартиране е да предоставя бързи парични преводи между и в Bitcoin борси.

8. Coinsetter

Това Bitcoin платформа за търговия прави живота на валутните търговци на по-лесно. Coinsetter описва себе си като "надежден и лесен за употреба платформа".

9. Tradehill

Tradehill премиер твърди, че е "сигурна и надеждна виртуална валута за търговия решение за професионални инвеститори, фирми и правителства". Услугата е насочена към лица и организации, които искат да обменят $ 10 000 или повече.

10. BTCe

0

Тази България на базата на обмен cryptocurrency позволява на потребителите да търгуват Bitcoins, Litecoins и Namecoins за щатски долари, евро и рубли.

11. Bitcoin Magazine

1

Bitcoin Magazinewants да бъдат "най-точна и актуална източник на информация, новини и коментари за Bitcoin и крипто-валута". В момента списанието достига стотици хиляди читатели месечно.

12. BTC Jam

2

БТК Jamis точка към точка Bitcoin кредитиране мрежа, където "инвеститори могат да печелят по-висока доходност и кредитополучателите могат да избират курсове те могат да си позволят".

13. Gliph

3

Gliphwas, представена наскоро в 99Bitcoins, тъй като компанията предоставя услуга, която съчетава комуникация и Bitcoin сделки.

14. BtcTrip

От всички търговци, които се занимават и да приемат Bitcoin, BtcTripis специално. Тази платформа дава възможност да се купуват самолетни билети с cryptocurrency и нови услуги Очаквайте скоро.

Свързани новини


Post Dogecoin

Liberté Mining опитва нещо различно

Post Dogecoin

Кой е Сатоши Накамото? Infographic

Post Dogecoin

20 Странни неща, които можете да закупите на Пътя на коприната

Post Dogecoin

Водещите 13 стелажи Bitcoin

Post Dogecoin

Днес беше бавен, но ето какво да очакваме през уикенда

Post Dogecoin

Bitcoin клиенти случайно се сриват най-голямата мрежа за електронна търговия в света

Post Dogecoin

SEC разследване на миньори GAW в ход

Post Dogecoin

Интервю: Бъдете чули на Bitcoin Megafon

Post Dogecoin

Ден на бащата в Австралия: идеи за подаръци за всеки баща на Bitcoiner

Post Dogecoin

Топ 25 уебсайтове Bitcoin и Cryptocurrency Worldwide

Post Dogecoin

Най-странни обекти, които можете да купите с Bitcoins

Post Dogecoin

Топ 5 американски града с повечето търговци, които са приятелски настроени към Bitcoin