11 Популярни защитници на Bitcoin | Bulgarian.lamareschale.org

11 Популярни защитници на Bitcoin

11 Популярни защитници на Bitcoin

След излагане на най-големите си опоненти, днес превключите предавките и искам да ви покажа списък на хората и институциите, които са одобрени cryptocurrencysince началото. В крайна сметка, Bitcoin има много фенове и тези следващите 11 популярни адвокати са само някои от тях.

1. Пол Греъм

Пол Grahamis момента третия основен технологичен инвеститор да покажат подкрепата си за Bitcoin. Той е един от най-уважаваните и влиятелни Bitcoin застъпниците, тъй като най-ранен етап от историята на виртуална валута.

2. Министерството на финансите на Германия

Germanytook много стъпки, за да помогне на cryptocurrency расте до момента, последната от които е новото правило, което казва, че Bitcoin е "частен пари" и "валутна единица".

3. Франк Schäffler

Това е невъзможно да се говори за Германия и не обръща внимание на името на Франк Schäffler. Добре известният член на финансовата комисия на парламента прави всичко възможно, за да се насърчи любимата му cryptocurrency.

4. Джейсън Калаканис

Американската интернет предприемач и блогър беше един от първите лица говорят за Bitcoin в интернет, разпространяване на думата и за повишаване на осведомеността. "Ние сме 100% сигурни, че правителствата ще започнат забрана Bitcoins през следващите 12 до 18 месеца", пише през 2011 година.

5. Уикилийкс

След случая с Джулиан Асанж, Wikileakshad за преодоляване на финансовата блокада. И познайте какво помогна? Bitcoin, разбира се.

6. Expensify

  

По-рано тази година, сервизни Expensifyenabled Bitcoin плащания, като огромна стъпка, за да помогне и да подкрепят cryptocurrency.

7. Насим Талеб

Това ливански американски есеист, учен и статистик - който винаги се фокусира работата си върху проблемите на случайността, вероятността и несигурност - е основен поддръжник Bitcoin. В началото на годината той пише на Reddit: "Bitcoin е началото на нещо голямо: валута, без правителство, нещо, което е необходимо и наложително".

8. Дейвид Фридман

Известният икономист е един от хората, които се е опитал да се повиши информираността за Bitcoin се обяснява на хората, с прости думи, както направи в този анализ.

9. Ащън Кътчър

Известният холивудски актьор сам се предаде на властта на Bitcoin през май, когато той обяви, че спира да инвестира в cryptocurrency. По това време, той каза: "Bitcoins очевидно все повече и по-подходящи (...) Най-голямото нещо с Bitcoin не е самата Bitcoin, но това, което прави, че децентрализирана технология наистина правим?".

10. Кевин Роуз

Кевин Роуз е известен поддръжник cryptocurrency от сферата на финансите. "закупени още няколко Bitcoins на $ 95 вчера... Нещо супер завладяваща за Bitcoin", той twitted обратно през май.

11. Кевин О'Лиъри

0

Бизнес инвестиционен банкер Кевин О'Лиъри, от О'Лиъри фондове, показа наскоро колко много обича Bitcoins, казвайки, че растежа на cryptocurrency направи спечелят място сред световните валути.

Свързани новини


Post Dogecoin

10 Вкусни Bitcoin торти и бисквитки

Post Dogecoin

Пълната и окончателна история на Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

Монетен обзор на сайта: Големи промени идват

Post Dogecoin

9 от най-добрите и най-популярните квартали Сатоши

Post Dogecoin

Прессъобщение от BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

Syndicoin ви позволява да финансирате онлайн съдържание

Post Dogecoin

Трети Crypto станция CryptRadio стартира на 1 октомври

Post Dogecoin

11 Исторически моменти на Bitcoin: изображение на обратното броене на историята на криптограмата

Post Dogecoin

13 Бизнес, надяваме се, че ще приеме Bitcoin (доста моля?)

Post Dogecoin

18 страхотни Bitcoin Memes

Post Dogecoin

Основите на Dogecoin

Post Dogecoin

Интервю: Бъдете чули на Bitcoin Megafon