Прессъобщение от BitcoinExpo 2014 | Bulgarian.lamareschale.org

Прессъобщение от BitcoinExpo 2014

Прессъобщение от BitcoinExpo 2014

 Отговорности: Това е съобщение за пресата на условие за монети Кратко от BitcoinExpo 2014 година.

BitcoinExpo 2014

BitcoinExpo 2014is заседателната главината на зараждащия силата на нарастващото Китай и западните традиции и иновации в технологиите.

Организатори на Central European Bitcoin Expothat се проведе във Виена в края на май вече се оказа, че те имат голяма способност за глобално свързване на хора в индустрията Bitcoin. Те са създали много приятелска и непринудена атмосфера, което доведе като добавена стойност и помогна за създаване и подкрепа на нови бизнес проекти в индустрията. Това са само няколко от многото положителни въздействия. Организаторите обещаха, че BitcoinExpo 2014will бъде още по-добре и все още се различава от други конференции. Китай е най-големият пазар с най-високите обеми за обмен, най-големият производител на миньорите и също доминира и в много други области. Тогава там е западната част на света, което от друга страна предлага най-големите личности. 2014will на BitcoinExpo съчетават и двете от тези уникални характеристики на Изтока и Запада.

Експо в Шанхай ще направи разликата

BitcoinExpo 2014will бъде тридневно събитие, което ще започне в петък, септември 19thwith страна. "Това ще бъде най-добрата възможност за работа в мрежа, изграждане на отношения, а също така ще помогне на всички присъстващи, за да се насладят на цялото събитие повече от всеки друг", казва главен мениджър събитие Андрей Sebesta и заключава, че "това ще бъде чудесна възможност да въведе и да се запознаят с китайски култура по-добре ". Събота ще започне с конференция, така и на международно изложение. След отваряне пленарна сесия и официална начало, участниците могат да се насладят на много вдъхновяващи речи, които обхващат почти всеки аспект и най-актуални теми, които ще бъдат представени от местните експерти, както и от тези от други части на света. Второ неизбежна част от събитието е изложба бяха всеки може да се насладите на представяне на чисто нови или много иновативни продукти и услуги и да говоря с много интересни представители на компанията. Така че, когато искате да се присъедините и да имат възможност да се срещнат най-уважаваните представители на бизнеса или просто искате да имате надеждна информация за общността на китайски Bitcoin от техните много добре признати членове и много повече, купуват билетите си, сега за Earlybird цените тук.

Кой, кога и колко?

Enrepreneurs, инвеститори, Стартиращи фирми, юридически специалисти, съветници Ентусиасти, студенти и всички останали е добре дошъл.

Конференцията ще се проведе в Шанхай на 19-21 септември 2014 година.

Имате време до 8-ми август, за да си купите един ранен птица 2 ден пълен билет за САМО 169EUR / RMB 1488 или VIP три дни билет само за 299 EUR / RMB 2588.

BitcoinExpo 2014will не само един от най-големите събития, свързани със Bitcoin но един от най-достъпните на всички събития, които имат какво да предложи на целия крипто общност, така че не се колебайте, да се присъединят и да разширите общността по целия свят. Bitcoin Експо 2014will се проведе в Шанхай през септември 19-21, 2014.

Свързани новини


Post Dogecoin

Трети Crypto станция CryptRadio стартира на 1 октомври

Post Dogecoin

Топ 5 американски града с повечето търговци, които са приятелски настроени към Bitcoin

Post Dogecoin

13 Бизнес, надяваме се, че ще приеме Bitcoin (доста моля?)

Post Dogecoin

Конан, BigFoot, специален памфлет и символ на революцията

Post Dogecoin

Coin Brief има нужда от повече представители на монети!

Post Dogecoin

13 най-активни групи за срещи Bitcoin

Post Dogecoin

Основите на Dogecoin

Post Dogecoin

Къде получавате новините си за Bitcoin? 10 Bitcoin блога, които може би знаете

Post Dogecoin

7 страхотни ASIC Bitcoin миньори

Post Dogecoin

Седмица на лудото вълнение Infographic

Post Dogecoin

Тази гигантска китайска мина Bitcoin разкрива всичките й тайни

Post Dogecoin

5 неща, които съм научил от Амазон, като ми отказваше $ 21 000 от филиалните комисии