Разработчик на видеоигри, използващ технологията Blockchain, повишава $ 1 мм | Bulgarian.lamareschale.org

Разработчик на видеоигри, използващ технологията Blockchain, повишава $ 1 мм

Разработчик на видеоигри, използващ технологията Blockchain, повишава $ 1 мм

Виждали сме някои интересни идеи и концепции, базирани на blockchain технологии през последните няколко месеца и много хора говорят за видео игри и blockchain технологии.

Тази седмица Mark Kern, който е ключов член-основател на red5 Studios и е един от оригиналните разработчици в резултата при Светът на Warcraft обяви най-новия си игрален рисков МЕК-Entertainmentand на Oculus VR игра, която ще се интегрира blockchain технологии.

Инди игра разработчик е работил тайно за нова игрална вселена, която ще се захранва от модифициране общност, построен за Oculus Rift от земята, и се интегрира с blockchain технология, подобна на Bitcoin за захранване на своя играч задвижване икономика.

Играта разполага с ретро 8-битов и SNES вдъхновен стил Арт захранва от нов проследяване на лъчи МЕК Забавления, вокселните графичен енджин. Мултивселена Играта ще съдържа огромни процесуални пейзажи и потребителски скриптове сървъри.

Kern се присъедини и няколко други професионалисти гейм индустрията, включително и бивши ключови разработчици от Oculus Rift, ID Software, Red 5 Studios, Activision Blizzard-и Chucklefish, както и експерти от нововъзникващите крипто-валута индустрия.

Coin Пожар е в състояние да формулирам Марк от тежката развитие да говори с него за новата игра и какво крие бъдещето за blockchain технологии с игри.

Майк: понятията Играта изглежда наистина готино. Какво ви накара да се създаде 8bit игра за такава мощна платформа?

Марк: Добре, 8-битов е по-скоро маркетинг фрази, за да апелирам към чувството за ретро игра, която ние искахме да предаде на геймърите. Двигателят е всъщност един много мощен "микро-вокселна" лъчи проследи двигател, който работи с много бързи темпове на кадрите, които са от съществено значение за илюзията VR. Можем да покажем 4096 микро-воксели за всеки традиционен размер вокселна в игра като Minecraft.

Но за да отговоря на вас въпрос, ние направихме ретро графика подход в продължение на няколко причини. Първият е, че ние обичаме ретро игри, и SNES дни. Книгата, която вдъхнови тази игра, "Ready, Player One" от Ърнест Клайн е пълно догоре ретро 80-те и игрални позовавания на 90-те. Искахме да улови това чувство. Втората е, че ние сме малък инди студио и искахме други малки студия, за да може да се създаде MMO опит в нашата игра. SNES стил графики са около 30-40x-лесно и бързо да се направи от следващото поколение модели. Това наистина отваря вратите за малки Modder екипи от 1-3 души.

Майк: Чухме дума, която търсите как blockchains могат да се интегрират с игри? Можете ли да ни даде повече подробности за нашите читатели на това, което изглежда като че с играта си?

Марк: Ние сме много развълнувани за осигуряване на валута в играта за играч на играч сделки. Това не е злато спадове в играта, между другото, неговата по-скоро като валута, посветена на транспортиране на стойност между играчи. Тъй като ние имаме тази вселена на играта сървъри с различни игри, искахме универсална валута, която може да работи "между световете" така да се каже и дори, може би, извън играта. Публичният и децентрализиран характер на blockchain технология впишат идеално в нашите цели.

Но има и други приложения. Имаме идеята за собствеността на земята в нашата игра, например. Това е чудесен виртуален актив, който може да се проследи на върха на blockchains. Bitcoin оцветени монети и пазар актив NXT са страхотни начина да направите това. Налице е също така идеята за децентрализирана аукционната къща. Повечето игри имат вътрешен аукционна къща, но някои blockchains там вече подкрепят децентрализирани пазари за виртуални и дори реални стоки. Изследване на blockchain технологии, за да можем да кажем, имаме аукционната къща, която търгува между игри е много интересна възможност.

Майк: Какъв период от време гледаш за това, че играта излезе?

Марк: Вярваме в бързо развитие и цикли за бързо освобождаване. Също така ще бъде изграждането на етапи, така че, докато аз не разполагат с дата на излизане все още, ще се видим сцената обществен изгражда от нас през следващата година.

Майк: Какви са някои други готини идеи можете да видите с игри и blockchain технологии?

Марк: споменах някои от тях вече, но аз също съм заинтересован да види дали можем да използваме blockchain за неща като сигурен играч на играч по време на игра електронна поща и кръстосана игра комуникации. Ако усетите тема тук, това е "кръст игра" част. Смятаме, че blockchains предлагат по вълнуващ начин най-после да се прехвърля информация и активи между игри, дори и напълно различни видове игри.

Защо това е вълнуващо? Е, от гледна точка на даден играч, да поставите стотици часове в игра, за да печелят награди и усъвършенствате своите характер. Не е ли жалко, че няма начин да се вземе вашата упорита работа с вас в друга игра? Не би ли било чудесно, ако можехте да конвертирате екипировката си на пазара за универсален, децентрализирана валута, и да използва това, за да купуват неща в напълно различна игра? По този начин, вашите усилия и време като играч никога не се губят или заключени в един мач.

Майк: Можете ли да видите игри, където валутите, спечелени в игрите се търгуват на пазарите, заедно с други валути, като Bitcoin?

Марк: Определено. Виж, Bitcoin е около A6b пазарна капитализация, но игри имат най least14B в пазарна капитализация за самостоятелно виртуални стоки. Всеки казва, крипто валута не е подкрепен и от нищо... Е, те ще бъдат в игри. Виртуалните валути в игри са вече добре разбрани и приети от геймъри. Virtual злато се купува и продава на стойност, определена от времето на играчите и усилия toobtain злато и предмети по време на игра. Ние може да донесе тази стойност до blockchain, потенциално вземане на крипто валути по-ценна, тъй като те имат "критерий" на стойност въз основа на тези виртуални предмети.

Докато разработчиците на играта са са доста стиснати устни за това, което идва те ще издадат повече подробности и информация в близко бъдеще и се окуражава и други, които се интересуват от играта и платформа за регистрация на интернет страницата на HTTP: //MEK-Entertainment.com/because тези регистрирате ранния ще получите допълнителни бонуси и награди в играта като специални благодарности от екипа.

Свързани новини


Post Dogecoin

Водещите 13 стелажи Bitcoin

Post Dogecoin

15 места, където можете да си купите бира с Bitcoins

Post Dogecoin

Bitcoin ATM fever: списък на 8 различни машини

Post Dogecoin

Monero Преглед

Post Dogecoin

8 Умът издухва Bitcoin heists

Post Dogecoin

Честване на петия рожден ден на Bitcoin по света и в интернет

Post Dogecoin

Становища относно криптопосочеността от 6 политически кандидати, които са приятелски настроени към Битко

Post Dogecoin

12 страхотни Bitcoin регистрационни номера

Post Dogecoin

Syndicoin ви позволява да финансирате онлайн съдържание

Post Dogecoin

Segwit срещу Bitcoin Unlimited и Bitcoins Fork обяснено просто

Post Dogecoin

Как да стартирате печеливша Bitcoin минна ферма

Post Dogecoin

11 Исторически моменти на Bitcoin: изображение на обратното броене на историята на криптограмата