Трети Crypto станция CryptRadio стартира на 1 октомври | Bulgarian.lamareschale.org

Трети Crypto станция CryptRadio стартира на 1 октомври

Трети Crypto станция CryptRadio стартира на 1 октомври

Наскоро профилирани BIT-FM и са покрити Chain Radiosince, преди да го пуснат и сега друг играч на мястото и ще стартираме 1 октомври.

CryptRadio ще се случва на живо след серия от успешни меки катери и тестове и седнахме с Лий основател на гарата, за да се говори за това какво крие бъдещето за CryptRadio.

Майк: С верига радио и BIT-FMwhat е, което прави уникален CryptRadio от това, което правят другите в това радио пространство?

Лий: За да се разбере как гледаме на нашите услуги, което трябва да ви дам някои фон върху себе си Лий (основател и на въздуха личност). Аз идвам от богат опит продажби работи в продължение на 14 години в продажбите на високо ниво / маркетинг съм работил с риселъри да се намерят начини за отглеждане на бизнеса си. Индустрията Идвам от много лишена от напред мислене и риск, той е бил / е моя работа да помогне на клиентите си да преодолеят това, за да могат да реализират своите цели, втората част на моя фон е да използвам за да бъде DJ и да има любов към всичко, музика.

Така че тук е мястото, където тези две среди идват заедно, за да разграничи това, което ние се стремим да направим. CryptRadio.ca иска да Проактивно дръпнете външния свят IN.

Нашите програми и съдържание, като през цялото време държите крипто оттенък също ще имат много познато усещане за радио хората слушат ежедневно.

Нашите Talk сегменти няма да се фокусира само върху техническите аспекти на крипто, ние ще се опитаме да обсъдим реалния свят използване на крипто, и най-голямата разлика е, ще поканим нашите слушатели да се обадя в LIVE и да споделят своите мисли по темите, които представляват, и дори позволява на викащия да се движат на дискусията в посоки, които според тях са от значение.

Майк: Разкажете ни малко повече за програмиране, които използвате на вашата станция. Какво ще кажете за в бъдеще? Кои са някои от плановете си за предоставяне на съдържание за вашите слушатели?

Lee: Така че в момента сме направили 3 меки катери, най-вече, за да се тества системи, производство и шоу на живо запис. Тези, които настроена вероятно чу нещо като микс от токшоу / музика. Дори имахме един от I / O екипа монета DEV се съгласяват да се присъединят към нас на живо и да поговорим за новия си портфейл HTML5 който бе освободен на следващия ден.

Ние искаме да бъдем в състояние да имат нещо за всеки. Нашата музика ще варира навсякъде от страна на хип-хоп до рок, дори имаме един ден за любители певци, ленти, DJ, за да представят своята работа, за да се играе на нашите Open Mic предавания.

Бъдещето зависи от това колко добре сме получили.

Както много на този проект е нещо, себе си и другите двама членове на екипа си да премине на първо всички да научат за Crypto и разбира се, ние се надяваме, че един ден можем да го направим на пълно работно време, така че нашата еволюция, ще зависи от това как много търсене, която получаваме от слушатели, и колко подкрепа, която получаваме от потенциални рекламодатели и спонсори.

Нашата съдържание ще се ръководи от редица източници, разбира популярни музикални и музикални тенденции, общност новини и способността да се превърне, че новините в дискусия на слушателите ни ще искат да вземат участие в това, ако шанса възниква ние ще се радваме да работим с хора по целия свят посещават Crypto събирания да се превърне в нещо като на приземния репортерите за събития на живо.

Майк: Какво ще кажете за лицензиране на музика? Ние знаем, че Bit-FM работи за осигуряване на лицензи, за да стартирате Интернет радиостанция и че веригата за Радио получили лиценз в значителни разходи. Какво означава положението изглежда като за CryptRadio?

Лий: Голям Въпрос!

Това е предизвикателна област, защото тя е много пиле или ситуацията на яйце. За придобиване на лиценз може да бъде значителен разход, обаче ние сме работили с някои от услугите, които предлагат колективни лицензи, и размера да бъде част от този колективен се основава на колко часа на въздух път, когато производството, както и приходите да генерирате, лицензията обхваща Северна Америка и Канада, които ние смятаме, че ще покрие нуждите ни.

Първи този вид лиценз е сравнително лесно, но може да изисква някои промени в нашия стрийминг доставчик отново сравнително прост ключ да се направи.

Така че за сега ние работим за и очаквам, че трябва да има, че подредени преди 01 Октомври

Майк: Какви планове са на място, за да се запази станция устойчиво? Виждали сме верига Радио бори с това, тъй като разходите за стрийминг, лицензи и постоянни атаки DDOS ги сломени от доста редовно.

Лий: Мисля, че, както в случая на всеки проект, пътя им напред е до голяма степен неизвестен, но имаме план, който се надяваме да генерират средствата от които се нуждаем, за лицензи, производство уебсайт, както и всички традиционни неща като хидро, хардуер, под наем и т.н.

Така че най-напред, ако сте видели нашата уеб страница, че е основна и една част много прилича на веригата за Радио бяхме молба за дарения, а имаше няколко, които помогнаха дарения / общността средства за реклама е ясно, няма да бъде наш основен източник за финансиране.

Така че аз отивам да бъде изготвянето на основните ми умения като продажбите професионално и активно попитам за малкия и мед размер бизнес да рекламирате при нас, но те трябва да са готови да приемат Crypto. Това, което ще направим, е да донесе на потребителите на Crypto повече места да прекарат монета, научи нов бизнес за общността, но и генерира това, което ние смятаме, че ще бъде 60% - 80% от фонда се нуждаем, а остатъкът ще дойдат от спонсори, и ние в крайна сметка ще проучи дарения отново, но обществото в момента, тъй като виждаме, че всъщност не е "даване" един като цяло поне не докато не може да донесе стойност, така че ние смятаме, че не е нашето място да попитам за свободни пари на хмела.

Така че добрата новина е, ние имаме някои бизнес, които са се съгласили да ни ги покаже колко лесно е да се приеме Bitcoin и ще бъде на борда, за да рекламират своите стоки и услуги.

Майк: Станцията се стартира на 1 октомври? Какви неща имате ли става за този ден?

Така че 01 октомври е датата, ние сме плоча да започне отново в очакване на технически или лицензиране, които могат да бъдат изтеглени назад, но мога да кажа неща, които са на път за 1 октомври

Нашата цел за 1 Октомври ще бъде да се съберат възможно най-много възможности за взаимодействие, колкото е възможно, ние имаме 3 I / O монета подарявам, която до голяма степен ще основани на социалните медии взаимодействие LIVE. SO например първо чуруликане на въпрос към публиката ще спечели, разбира се ние ще имаме някои много музика играе, че е стартирането ние най-вероятно ще играе по малко от всичко в сегмента, за да дадем на хората усещане за това какво да очакват, дори имаме някои отворите Mic оригинална музика от някои големи местни таланти.

Ние ще имаме рекламодатели, спонсори и реклами, и Лора нашия резидент начинаещ ще въведе й сегмент "зоната на начинаещ", която ще се фокусира върху нови или любопитни хора да Crypto, разбира се, ние сме по-планирано, който се развива всеки ден.

Майк: Кое Ви накара да се интересуват от участие в онлайн радиостанция за cryptocurrency?

Ами аз винаги съм имал любов към музиката, а наскоро основен любов на крипто. Аз също вярвам, че има голямо бъдеще за криптографска или поне идеята за правене на бизнес го използвате. Исках да намеря начин да се ускори процеса на приемане от страна на главния поток бизнес общността на крипто.

Виждайки работата на услуги като Bitpay и други подобни компании, които правят приемат Bitcoin по-лесно и практично, бях вдъхновен и се чувствах почти призив за действие. Радио е нещо, което съчетава любовта ми към музиката и Crypto на този призив за действие. Радио е чудесна среда, която достига до милиони, така че какъв по-добър начин да се направи план по движещи Crypto в по-общоприет начин за правене на бизнес.

Майк: Какво най-много вие и вашият екип за cryptocurrency вълнува?

Така че истинската вълнението идва от възможностите и колко по-лесно правене на всичко може да бъде използването на този начин на плащане. Като един търговец едно нещо, което винаги се борят с е клиентите, които са имали предизвикателства намират начини евтини, за да приемат плащания.

Например, за да може един бизнес да се изгради като бенефициент с големи канадски банки, за да се направи онлайн банкиране документите и правната бюрокрацията е ум-разпенващ.

Така Crypto на помощ.... Създаване на портфейла, за да приеме Crypto избор и настройката си с "онлайн банкиране" така да се каже. Не бюрокрацията, в банкови такси. Така накратко това, което ни вълнува най-много, е как Crypto може, и ние вярваме, че ще се промени начина, по който се провежда бизнес и как този вид децентрализирана валута позволява по-малък до среден размер на бизнеса расте. Нашата вълнение е наистина в световната прилагането недвижими виждаме възможно.

Свързани новини


Post Dogecoin

БТК за начинаещи: разбирането на Bitcoins и как да ги извоюваме Infographic

Post Dogecoin

Банкомат на Тайван, Дориан Накамото и няколко карикатури

Post Dogecoin

Coin Brief има нужда от повече представители на монети!

Post Dogecoin

7 страхотни ASIC Bitcoin миньори

Post Dogecoin

10 Amazing Bitcoin тениски и аксесоари

Post Dogecoin

Каква е сделката с Peercoin? Infographic

Post Dogecoin

11 Исторически моменти на Bitcoin: изображение на обратното броене на историята на криптограмата

Post Dogecoin

18 страхотни Bitcoin Memes

Post Dogecoin

Как да стартирате печеливша Bitcoin минна ферма

Post Dogecoin

Какво представлява DarkSend?

Post Dogecoin

7 + 1 Забележими организации с нестопанска цел, които приемат Bitcoin

Post Dogecoin

7 Мислите на известните хора за Bitcoin