Syndicoin ви позволява да финансирате онлайн съдържание | Bulgarian.lamareschale.org

Syndicoin ви позволява да финансирате онлайн съдържание

Syndicoin ви позволява да финансирате онлайн съдържание

С всички от драмата, която е била разгръща като на края за Bitcoin сайтове и payolaone въпрос, който е дошъл многократно от много от всички страни на въпроса е как можем да плащат писатели за онлайн съдържание.

Много от въпросните сайтове продължи записа се каже, че няма да се спре практиката на приемане на подкуп статии, много потребители на Twitter също казаха, че са добре с практиката на подкуп, защото авторите трябва да се яде, както и те не знаят на по-добро решение.

Може Syndicoinbe потенциален решение за този проблем и за подпомагане на финансирането на сайтове, които са производство на съдържание?

Syndicoin е интересна концепция, създадена от разработчика Джулиан Хейт, че според уебсайта Syndicoin:

Докато сърфирате в интернет, Syndicoin държи лично внимание на исканията за плащания от участващите сайтове.

Когато сте готови, посетете Syndicoin да се преразгледа и да плати за съдържанието, което искате. Премахване на елементи са ви неприятни, след това кликнете плати. Преглед на плащането във вашия портфейл Bitcoin преди излъчването му в мрежата.

Чрез плащат за съдържание, те възнагради издатели и да ги насърчи да се разчита на пряко финансиране, вместо реклами.

Концепцията със сигурност звучи доста невероятно. Като читател на сайтовете, към които не е нужно да prefund портфейл, не е нужно да се регистрирате за всяка услуга. Можете просто да сърфирате в интернет, както обикновено правя и се разрешава на сайтовете да изпращат предложените съвети за съдържание.

Coin Fire наскоро реализира API Syndicoin и когато посещавате, ако наистина харесвам това, което четеш има възможност да подпомогне финансирането на този вид журналистика. От толкова малко издатели подкрепят Syndicoin директно Юлиан е създал на разширението за Chrome, за да се преодолее пропастта - събира Bitcoin дарение адреси от сайтове, които ги предоставят, дори и ако те не поддържат Syndicoin директно.

Докато посещавате монети Пожар може би сте забелязали малката кутия в горния десен ъгъл при зареждане на страницата. Това е Syndicoin в действие!

От крайния потребител гледна точка нещата не биха могли да бъдат много по-лесно. Джулиан ни показва как изглежда от другия край на нещата и как изпращане на дарението е прост с Syndicoin. Фактурата се генерира и ви позволява да плащат за това, което искате. Ако не искате да плащате за определена страница, можете просто да го изтриете от фактурата и тя ще си отиде.

Coin Fire седна с Джулиан да го кажете ни повече за Syndicoin.

Coin Fire: Благодаря, че отделихте време, за да говори с нас. Какво ви накара да се създаде Syndicoin?

Юлиан: Разбира се, на първо място, аз съм ентусиаст Bitcoin. Аз вярвам в него като средство за съхраняване на стойността и система сделка. В същото време, денят ми работа е уебмастър за производител съдържание, parentmap.com. Това работа ми е да мисля за бизнес модел на производителя съдържание. Исках да дам създателите на съдържание и друг вариант, за да си осигурят приходи от работа.

Coin Fire: Какъв вид предизвикателства сте изправени работи по Syndicoin?

Юлиан: Очевидно е, че основното предизвикателство е приемане и критична маса.

Другото предизвикателство досега е в работата с двете основни портфейлите (Bitcoin QT и Bitcoin портфейл на Android), като се уверите, моята система е съвместима с двете.

Използва технология syndicoin (bip70 - https://github.com/bitcoin/bips/blob/master/bip-0070.mediawiki) е нова и портфейлите все още не напълно и постоянно го подкрепят. Оправих един проблем с Bitcoin-qtwhich ми даваше главоболие и разработи за заобиколно за Bitcoin портфейл на андроид.

Друго предизвикателство идва, когато производството на код за бърза реакция. Първоначално, надявах се да се запазят всички данни за транзакциите на клиента. Аз трябваше да се откаже от тази цел, за да се получи код QR (данни сделка често е по-голям от код за бърза реакция може да се съхранява).

Coin Fire: Какви са бъдещите ви планове за Syndicoin?

Юлиан: Аз не разполагат с никакви големи планове за подобрения. В отговор на обратна информация получавам, като поддържа най-много случаи на използване, колкото мога. Искам да запазя системата
прост и изчистен - в съответствие с оригиналната концепция.

Основната ми цел в момента е на промоция. Ще разкрасяване на сайта - добавяне на лого и още малко цвят.

Аз създадох разширение за Chrome, за да обувка каишка системата. Той добавя syndicoin JavaScript за всяка посетена страница, така че всякакви Bitcoin адресите на тези страници са запазени в syndicoin като заявки за плащане.

Coin Fire: Bitcoin решава много проблеми Micropayment, които са били възпитавани в миналото. Какво мислиш, че това ще отнеме, за да създателите на съдържание предлагат обръщане чрез Bitcoin в мащаб?

Юлиан: Мисля, че производителите на съдържание, ще го приемат постепенно. Първа на Bitcoin общност, но постепенно по-основните обекти - ако можем да докажем, че потребителите ще плащат доброволно. Това все още е големият въпрос. Надявам syndicoin и Bitcoin ще направи по-лесно достатъчно, че да можем да покажем на хората, ще плащат.

Ще бъде интересно да се види как Bitcoin занимава с въпроса за силата на звука сделка. Гавин заяви Bitcoin не е много подходящо за микроплащания.

Той говори за плащания по-малко от една стотинка и аз съм за извършването на плащания по в диапазона от $.25- $ 1. Така че може би това не са "микроплащания" в смисъл, че е използване. Надявам се, че по-големи умове от моя ще реши проблема, като Bitcoin състояние да се справят с повече сделки по-евтино.

Syndicoin се опитва да отговори на въпроса чрез комбиниране на няколко сделки, които не са чувствителни към в една. Но това, важи само до момента. Bitcoin ще се нуждаят от по-добър отговор в крайна сметка, дори и да е максимално опростено, увеличаване на размера на блок или блок честота.

Ще бъде забавно да видим какво ще стане. Това е вълнуващ момент за Bitcoin и чувствам, че ставам подготовка за работа с syndicoin в точния момент. Надявам се, че и уверени, че могат да се намерят решения и да работи гладко Bitcoin тъй като тя расте. До Луната!

Свързани новини


Post Dogecoin

Топ 9: любимите наркотици на Bitcoiners, използващи Silk Road

Post Dogecoin

Въведение в Myriadcoin и кратка история на валутата

Post Dogecoin

Какво представлява DarkSend?

Post Dogecoin

Монетен обзор на сайта: Големи промени идват

Post Dogecoin

Избор от 10 добре известни Bitcoin haters

Post Dogecoin

Bitcoin ATM fever: списък на 8 различни машини

Post Dogecoin

8 Лекари, които ще ви накарат да се чувствате по-добре в замяна на Bitcoins

Post Dogecoin

Bitcoin срещу USD срещу Gold - Ето защо Bitcoin печели

Post Dogecoin

14 страхотни стартиращи Bitcoin

Post Dogecoin

13 Бизнес, надяваме се, че ще приеме Bitcoin (доста моля?)

Post Dogecoin

10 Малки или отдалечени места, които са прегърнали Bitcoin

Post Dogecoin

Какво представлява Такокоин? Урок по Tacocoin и Merge Mining