Съобщения със скъпоценни камъни | Bulgarian.lamareschale.org

Съобщения със скъпоценни камъни

Съобщения със скъпоценни камъни

Gemsis по нов и вълнуващ мобилно приложение за съобщения за IOS и Android, която носи cryptocurrencies на масите, без необходимост от знания за Bitcoin, криптография или криптиране.

Това е вид на вълнуващата иновация чаках. Приложението Gems поставя силата на cryptocurrency в ръцете на потребителите, без обичайните усложнения, които обграждат cryptocurrency технология днес. Gems е приложение за социално-пратеник, който идва с интегрирана технология Bitcoin следващо поколение. Gems предлага WhatsApp стил мобилен опит, но с изцяло криптирана частни съобщения и вграден в портфейла.

Заявлението е едновременно пратеник и портфейл. Всеки потребител Gems автоматично получава портфейла, защитен с избрана при регистрацията пропуск. А избран Gems потребителско име действа и като псевдоним на свързан Counterwallet адрес, което го прави просто и лесно за потребителите да изпращат и получават или скъпоценни камъни или bitcoins (и по-късно други активи).

Приложението Gems изглежда наперен и е лесен за използване. Потребителят просто изтегля приложението, създава сметка, а след това можете веднага да започнете да споделяте съобщения с приятели и, като е активен в мрежата, донесла скъпоценни камъни. Въвеждане на нови потребители към Gems е само един пример за начин, по който потребителят може да бъдете възнаградени с скъпоценни камъни, стойността на която е пряко свързана с стойността на мрежата, тъй като винаги ще има фиксирана и ограниченото предлагане на скъпоценни камъни.

Въпреки че много точка на избор на вариант Gliph за нова платформа крипто-съобщения, интерфейс Gliph не е толкова привлекателен, или като като Gems лесен за употреба. Gliph в момента няма характеристики, които много масовите потребители куриерски биха искали да видят за прилагане на дневна съобщения.

Промоционалната видеото дава лесен преглед на това как работи камъни:

Седнахме с Даниел Пелед от екипа на скъпоценни камъни, за да се говори за скъпоценни камъни.

Майк: Защо потребителите да преминат от редовни приложения за съобщения, за да камъни?

Даниел: Поради последните инциденти, където е изтекла лична информация, потребителите на технологии са станали много по-загрижени за сигурността на своите данни. WhatsApp, например, магазините и не криптирате своите потребители съобщения, съобщения, снимки или видеоклипове. За сравнение, ръководство за данни не се съхраняват от камъни, която няма начин за достъп до съобщения и следователно съобщения и данни са наистина частни.

Скъпоценни камъни има други ключови характеристики, които го отличават от други приложения за съобщения, включително начина, по който подхожда към своите потребители. WhatsApp наскоро беше купена от Facebook за $ 19.00 милиарда. Благодарение най-вече на своите потребители, тя се превърна в изключително ценна компания. WhatsApp заплаща потребители $ 1 на година, за да използвате приложението. Скъпоценни камъни, от друга страна, е по-свободни и още повече, тя всъщност плаща потребители.

Това работи благодарение на уникалната ни валута-награда модел в ап. Онези, които искат да рекламират в мрежата Gems да закупите камъни жетони, за да го направят. Gems плаща жетоните директно към потребителите, за които те рекламират. Ако потребителите не искат да получават реклами, те могат лесно да се откажете. Това създава пазар, където потребителите могат да се възползват директно от своите скъпоценни камъни. Ние сме първите, които въвеждат тази марка нов модел за споделяне на икономика на пазара.

Майк: Можете ли да ни кажете малко повече за кодиране да се използва от камъни?

Даниел: Приложението Gems поема нула доверие и дори предпазва потребителски данни от собствени клауд сървъри скъпоценни камъни е. Всеки защитен изходящо съобщение се криптира с ключ, който е известен със сървъра, като получателят на съобщение единственият, който може да го разшифровате. Този модел поверителност предотвратява всякаква възможност за подслушване от трети страни, включително държавни агенции и корпорации.

Gems предлага смес от RSA 2048 и AES с 256-битови ключове. Криптирането се извършва с клиент на клиента, което прави сигурни съобщения неразгадаеми от инфраструктурата на скъпоценни камъни. Това е единственият реален начин да се постигне 100% неприкосновеността на личния живот, тъй като не се възложи на трети лица.

Майк: От техническа гледна точка, това е нашето разбиране, че скъпоценни камъни потребителски имена са по същество псевдоними на адреси в системата на контрагента. Ще успеем ли да има много различни валути в нашите скъпоценни камъни портфейлите си?

Даниел: Нашата цел е да се разработи много лесно и просто опит на потребителя; Ето защо, въпреки че е възможно да има много различни валути в портфейла камъни, ние вярваме, че е по-добре, за да стартирате приложението първоначално с поддръжка на скъпоценни камъни и Bitcoin само.

Важно е да се отбележи, че тъй като това е най-начинаещи потребители ще контролират основна ценност на социалната мрежа, че е твърде рано да се прогнозира какви други нови идеи ще влязат в съществуване. Ние ще се вход на притежателите Скъпоценни камъни "предвид за бъдещи възможности.

Майк: Как анонимен мога да бъда на това приложение?

Даниел: Повечето социални мрежи не насърчават или подкрепят вярно анонимност на своите потребители. Помислете WhatsApp: всяка сметка трябва да бъдат обвързани с работно телефонен номер, наложена от изискване за изпращане на SMS по време на регистрацията. Вие не можете да си създадете профил в WhatsApp, без да идентифицира себе си. Същото важи и за Facebook, която по дефиниция съдържа истинското си име, а не анонимен псевдоним.

Скъпоценни камъни, за разлика от други мрежи, потребителят, позволява да изберете нивото на анонимност и неприкосновеност на личния живот, с който да се чувствате комфортно. Вашите данни никога не се споделя с трети страни, освен ако не сте съгласни. По подразбиране, а камъни представляват само съдържа анонимен псевдоним-избрания от вас потребителско име. Потребителското име не трябва да се отразява истинската си самоличност по никакъв начин.

Потребителите, които се чувстват комфортно да споделят своите недвижими телефонен номер може да изберат да свържете телефонен номер към профила си в скъпоценни камъни. Потребителите ще могат да намерят един друг по-лесно, ако те не трябва да знаете потребителско име и вместо това те могат да разчитат на телефонен номер, те може би вече знаете. Телефонният номер се винаги пази в тайна, обаче, и само тези, избрана от потребител ще има достъп до него. Винаги е възможно да се поддържа пълна анонимност, ако желаете. Gems не изискват никакви реални идентификация, за да работи.

Същото ниво на анонимност важи за вашия скъпоценни камъни портфейл. Тъй като всеки Gems сметка също е портфейла на скъпоценни камъни, портфейла си адрес ще бъде анонимна като сметката си.

Майк: Точно сега имаш заявление IOS и Android приложение в тръбата. Някакви планове за правене на уеб-базиран пратеник, X заявление OS, Windows Phone приложения, както и други видове? Видяхме, че Телеграма работи по разширяване на няколко други места бързо. Възнамерявате ли да правиш едно и също?

Даниел: Имаме други платформи версии са планирани на дългосрочната ни пътна карта; обаче, на този първоначален етап ние се фокусираме само върху мобилни Android и IOS, тъй като на тях се падат процент мнозинство от нашия целеви пазар.

Майк: Какви елементи на скъпоценни камъни ще бъде с отворен код, ако има такъв?

Даниел: По време на фазите на бета развитие, изходния код няма да бъде на разположение на обществеността. Приложението от страна на клиента ще бъде с отворен код, след като са извършили необходимата увереност и сигурност на качеството анализ за да се гарантира, че процесът не ще постави нашите потребители в риск.

Това ще даде възможност на външни разработчици да извършва одит и подобряване на функционалността на приложението камъни. Виждаме много стойност в участието на отворен код общност. Важно е да се подчертае, че всички сделки, отнасящи се до валутата в Gems в момента са на базата на отворен код код (контрагента), както и че в основата на нашата технология IM е базиран на софтуер с отворен код, както и (SignalR).

Допълнителна информация за скъпоценни камъни могат да бъдат намерени на интернет страницата на скъпоценни камъни, нишката Bitcoin Talk, или чрез @getgemsorg Twitter акаунт.

Coin Fire ще остане в крак с най-новите разработки с камъни и ще се уверите, за да ги споделим с нашите читатели!

Изображения с любезното съдействие на скъпоценни камъни.

Свързани новини


Post Dogecoin

12 най-важни публикации на Bitcoin

Post Dogecoin

7 страхотни ASIC Bitcoin миньори

Post Dogecoin

Смачкване на БТК Китай Инфограф

Post Dogecoin

14 страхотни стартиращи Bitcoin

Post Dogecoin

Зад батериите

Post Dogecoin

19 Реални места, където можете да прекарате своите Bitcoins

Post Dogecoin

Една година от Bitcoin изображения: Топ 10 снимки от Bitcoin subReddit

Post Dogecoin

15 места, където можете да си купите бира с Bitcoins

Post Dogecoin

Ден на бащата в Австралия: идеи за подаръци за всеки баща на Bitcoiner

Post Dogecoin

Как Bitcoin се използва в цяла Азия

Post Dogecoin

20 Странни неща, които можете да закупите на Пътя на коприната

Post Dogecoin

Монетен обзор на сайта: Големи промени идват