Liberté Mining опитва нещо различно | Bulgarian.lamareschale.org

Liberté Mining опитва нещо различно

Liberté Mining опитва нещо различно

Liberté Mining обяви старта на нова минна облак услуга захранва изцяло от 100% възобновяеми ВЕЦ построен на протокола за контрагента.

Канадската компания се управлява от екип от опитни миньори, които използват минната мрежа P2Pool да помогне за смекчаване шанса за атака 51% от мрежата Bitcoin. Сега те са привеждане в състояние за всеки да закупи минни облак активи чрез наистина децентрализирана и прозрачна система на контрагента.

С издаването на активи чрез протокола контрагента, те позволяват тези активи да се търгуват свободно в реално време децентрализиран обмен Couterparty му. Контрагента е иновативна платформа за партньорска към партньорската пазари и финансовите инструменти. За разлика от Уолстрийт и други централизирани финансови институции, контрагентът предоставя отворени сигурни финансови инструменти и пазари, които не се нуждаят от надеждна трета страна или посредник за използване.

Платформата е построен на върха на Bitcoin и разширява функционалността на мрежата Bitcoin в нови и безпрецедентни начини. С контрагента, всеки, който има интернет връзка печалби достъп до финансови инструменти, които са били преди забранителни разходи или не е на разположение на всички.

Активите на минното дело облак услуги могат да се търгуват, но за разлика от конкурентните услуги това е направено незабавно чрез децентрализирана валута, която се управлява от самата мрежа контрагента. Уникалната природа на този ресурс го прави за разлика от всички други налични в този момент.

Liberté Mining може потенциално да се превърне в лидер в "зелена" минното дело. Докато конкурентите са изтъквани операции, които са чисти и енергийно ефективни, Liberté Mining е първата операция да се използва 100% ВЕЦ. Техният център за данни се захранва с помощта на почти всички напълно възобновяеми, емисионни безплатно, чисти енергийни източници за операциите по добив.

"Водеща добив басейн консумира 159,519,788KW / H на власт през първата година на експлоатация. Представете си, ако тази сила е била чиста, възобновяема енергия, като например, че се използва от Liberté минното дело. Водната предлага важно предимство, че не отделя парникови газове. Ние използваме напълно възобновяем вода вместо ограничените изкопаеми горива, което дава възможност за по-ниски разходи за енергия за работата на Liberté Майнинг ".

-Ryan Скот, главен изпълнителен директор, Liberté Mining

Liberté Mining е един от най-прозрачните минни басейни в съществуване. Използването на контрагента показва всички активи продавани и търгувани което позволява на всеки да се провери целостта на оператора. С P2Pool показващ статистика за експлоатация минни и ясно публикува информацията за контакт, купувачите могат да бъдат сигурни в своите инвестиции. Намерих тази идея за прозрачност напълно от край до край, за да бъде освежаваща промяна от това, което сме виждали наскоро с други добивни работи облак.

P2Pool е децентрализирана Bitcoin добив басейн, който работи чрез създаване на мрежа от минни възли партньорска към партньорската.

Акции P2Pool образуват "sharechain" с всяка акция съотнасяне хеш предходната акцията. Всяка акция съдържа стандартен Bitcoin блок с глава, някои P2Pool-конкретни данни, която се използва за изчисляване на сделката поколение (общата субсидия, изплащане скрипт на тази акция, а nВеднага щом, хеш предишния дял, а настоящата цел за акции), както и Меркле клон свързване това поколение транзакция да Меркле хеш заглавката на блок.

Веригата непрекъснато регулира целта си да запази поколение около една акция всеки тридесет секунди, точно както Bitcoin регламентира това да генерира един блок на всеки десет минути. Това означава, че намирането на акции става по-трудно (което води до голямо разсейване) колкото повече хора мина на P2Pool, макар и големи миньорите имат възможност да се повиши тяхната трудност, както и намаляване на ефекта от тяхното добив на минимална трудност P2Pool му.

За разлика от Bitcoin, възли не знаят цялата верига - вместо това те притежават само последните 8640 акции (последните 3 ден на стойност). С цел да пречат на атакуващите да работи по веригата в тайна и след това да го освобождава, първостепенни съществуващата верига, вериги се преценяват от колко много работа, тъй като те имат една точка в миналото. За да се уверят, че работата е направено, тъй като тази точка, възли гледат на блоковете Bitcoin, че позоваването на акции, за създаване на доказуем клеймото.

Децентрализирано изплащане обединяване решава проблема на централизирани минни басейни деградират децентрализацията на Bitcoin и се избягва риска от трудно да се открие кражба от страна на операторите басейн. Това се дължи на тази настройка, че тези, закупуване, за да Liberté Mining могат напълно да се знае, че хардуерът минната всъщност работи и да видим резултатите и да знаят, че компанията не е обиране на разстояние от върха както се твърди с други операции.

Райън и неговите партньори, Лео и Ник, са добре известни и уважавани Bitcoin членове на общността. Като активни и през целия експлоатационен живот на членовете на фондацията Bitcoin и Bitcoin алианс на Канада, делът на отбора страстта си към връщане към общността по много начини. И тримата също са въвлечени в улесняване на местните Bitcoin срещите си. Лео и Ник също работят техните собствени фирми Bitcoin банкомати, известни като BitSentand BitTeller. Райън също работи онлайн бижута компания, наречена Crypto бижутер.

Компанията обяви днес, че ще се засаждане на дърво за всеки актив продаден, за да компенсира въглеродните емисии, генерирани от други добивни работи.

Liberté Mining е подслушвани върху огромните ресурси на Carbon фермера да им помогне с засаждане на дърво в Канада, за да помогне за компенсирането на емисиите. Въглеродният фермера е уникална организация засаждане на дървета от името на физически лица, организации и фирми, които искат да помогнат в борбата на въглеродните емисии по целия свят.

Liberté Mining прави всичко добив в свободна P2Pool такса, която също води до по-високи печалби за притежателите на активи Liberté Минно дело.

Аз седнах с Райън от Liberté Mining да вземете мозъка му малко по отношение на добива на фирмата и облак като цяло.

Лео: Вие момчета са опитни миньори, които изглежда, че функционират няколко успешни операции в момента, така че защо се стартира нова жертва?

Райън: Ние стартираме нашата нова минна компания за справяне с няколко притеснения, които виждаме, появяващи се в крипто минни пространство. Първо е централизация на мрежата с появата на басейни контролиращи значителна хеширане власт. Ние виждаме това като сериозна заплаха за легитимността на Bitcoin и нещо, което трябва да се избягва на всяка цена. А 51 процента от времето нападки или дори възможността това да се случи по всяко време, има потенциала да направи щети на репутацията на Bitcoin. За растеж на приемане и инвестиции, доверие е изключително важен елемент. Продължава опасност от нападение има капацитет за тежко каскадьор растеж Bitcoins. Ние планираме да смекчи централизация, колкото е възможно с открит и прозрачен използването на P2Pool.

Друг аспект, който става все по-трудно да се обоснове е въздействието върху околната среда, които Bitcoin е създал със своите минни практики. Влиянието на мрежата се вижда по-ясно, когато се поставя в реални цифри световни.

В момента с мрежата седи около 200 PH въздействието на силата, необходима за околната среда е в размер от порядъка на около 192 000 бензинови коли и му расте всеки ден. Това трябва да бъде намалена, за какво е чувството за изграждане на нова цифрова икономика на архаичната и да се самоунищожи основата на миналото.

Ние знаем, че това няма да се промени за една нощ, но ние трябва да се даде на средната миньор шанса да мина по начин, който е екологично отговорен, въпреки че те не могат да имат достъп до Възобновяеми чиста енергия. Ние също така се това е крачка напред като си партнира с канадски въглероден офсет компания, наречена Carbon Фармър.

Ние ще се засаждане на дърво за всеки TeraHash продава чрез Liberté минното дело. Ние не само сме предлагане на миньорите възможност да свършат своята част от минното дело в екологично отговорен начин, но ние сме им дава възможност да се помогне за компенсирането на вреда, нанасяна на планетата от миньорите, използващи електроенергия, която е създадена с помощта на изкопаеми горива.

Лео: Какво ви накара да се използват от контрагента за издаване на активи за Liberte?

Райън: Ние винаги сме били заинтригувани от децентрализирани технологии. Бях след разработването на редица проекти, като ви позволява да издава активи или дефинирани от потребителя жетони. Чувствахме контрагента предложи да най-ефективния начин за издаване на Bitcoin добив на активи, което ни позволява да се направи минни изплащания директно към собствениците на активите на контрагента портфейла адрес. Той също така ни дава достъп до сигурна платформа за търговия за клиенти, за да търгува своя актив, в откритите пазари. Собствеността на активите използва самата мрежа Bitcoin, което позволява на всеки да провери списъка актив срещу нашите минни операция статистика на P2Pool. Контрагент помага защитава нашите клиенти от заплахата от нападение, кражба на техните средства / активи чрез централизиран сървър ние контролираме. Това дава пълен контрол на активи и собственост на клиента.

Лео: Какви са най-големите предизвикателства, които сте изправени в създаването на операции за Liberte?

Райън: Нашата най-голямото предизвикателство винаги е бил общ капацитет власт. Нещата се променят бързо в минната пространство Bitcoin и хардуер сега достига плътност на мощността, невиждани досега в стандартен център за данни. Намирането на по-ниска цена на хостинг решение с висока плътност на мощността на сървърите не е лесна задача. Тъй като ние бързо открили сегашните центрове за данни не са проектирани с Bitcoin предвид. Именно поради тази причина решихме да изградим нашата собствена съоръжение, което ние контролира.

Лео: Случвало ли ви се имат планове за изграждане на собствените си устройства?

Райън: Ние ще направим това, което е най-доброто за нашите клиенти. Имаме някакъв опит за покупка чипове за целите на производство, предавам на никого в производствения сектор, както му не всеки е лесна задача.

Ние ще продължим да изграждаме силни връзки с настоящите нашите доставчици, тъй като ние се фокусираме върху нашите силни страни. Нещата могат да се променят бързо в пространството Bitcoin и ние винаги сме отворени към идеята, тъй като ние растат. Бих предпочел да инвестира в R & D за възобновяеми енергийни източници, както свободните това ще осигури по-голяма полза за света като цяло.

Мисля, че с отворен извор дизайнът ще бъде първата стъпка към гарантирането достигна масите и не е изключване като толкова много в миналото. Като една страница от Bitcoins книги тук.

Лео: Възможно ли е прилагане на различни различни устройства от различни ASIC компании?

Райън: Да, ние сме разполагане на множество видове хардуер от реномирани производители.

Това позволява на нашия бизнес модел, за да остане възможно най-гъвкава. Срещали сме много велики хора в производствения сектор хардуер и тези взаимоотношения са тези, които притежават скъпи и обичат да се насърчи. В крайна сметка всичко се свежда до математиката. Нашата основна отговорност е да миньорите, опитвайки се толкова силно, колкото е възможно да се увеличи ефективността и поддържането на ниски разходи.

Лео: Какво ще ви отличи от много големи рискови ценни операции?

Райън: Ние силно вярваме, че нашата работа се откроява като най-екологичният операцията добив Bitcoin към днешна дата. Надеждата ни е да изградим по-добро бъдеще за всички, и че започва с определяне на грешките от миналото. Предлагаме и доверието на инвеститорите, че ние сме регистриран канадски бизнес.

Лео: Възможно ли някога ще се търси финансирането с рисков капитал за разширяване на дейността ви?

Райън: Нашият екип винаги търси инвеститори, които имат сходни ценности като нашите собствени. В момента сме в процес на търсене на финансирането с рисков капитал от два отделни източници. Ако някой се интересува ли се ние винаги сме отворени за дискусии.

Лео: KNC миньор, а други започват да се получи в пространството минната облак. Как мислите за това?

Райън: Ние приветстваме всякаква конкуренция в пространството, защото в сърцето ние сме средната миньор търсят най-добрите настройки за добив.

Ние вярваме, че един по-конкурентен пространство ще има по-малко място за хора, които искат да разположат измама сценарии, за да вземе миньори трудно спечелените Bitcoin. Един от нашите основатели директори трябва да бъде максимално открита и прозрачна, колкото е възможно. Публикуваме видеоклипове на нашия мина да покажем на хората, че ние сме по-осезаем компания с съоръжение и действителното хардуер, а не просто още една муха през нощта, създаден, че ще избяга с вашия монета.

Нашата компания се стреми да прави неща, които искаме бяхме видели в други операции, когато започнахме добив. Усещането за "Това може да стане по-добре" е причината да започна Liberté Mining и причината ние чувстваме, че ние ще останем значение в тази индустрия за известно време да дойде.

Лео: Виждали сме много измами наскоро включително Lunamine, че е наистина добре изпълнени и дори Гавин Андерсън операции разпит минни. Колко трудно е то ще бъде да се диференцират своите операции от тези на лошите играчи?

Райън: Мисля, че бяха осезаемост и ангажираността на клиентите се предлагат в В този свят на доверие-малко крипто валута по ирония на съдбата, все още трябва да има ниво на доверие.. Ние искаме да се ангажира обществото и да им покажем, че ние сме миньори точно като тях и ако те имат проблем, те могат да ни се обадите.

Ако те искат да видят нашия сайт имаме видео и ние, за да направим повече. Искаме хората да бъдат толкова развълнувани за добив, тъй като ние сме макар и да остава за околната среда. Ние също го намерите доста подозрително, когато други операции казват "не" на видеоклипове и никога не излизат и казват кои са те. Това кара хората да се чудят и с право, миньорите имат право да видят съоръжението и знаят операциите са легитимни. Смятаме, че е време, че миньорите да станат и да принуди компанията да играят по правилата.

Какво обществен злато минна компания разказва своите клиенти, че дори не мога да видя снимка на тяхната работа? Ако това не ви накара да се чувстват откачи аз не знам какво ще стане.

Хората казват, че това е най-дивия запад от Bitcoin но ние вярваме, че само пустинята искаме да видим в Bitcoin е тази, която не се повлиява от изгарянето на изкопаеми горива, за да поддържа мрежата.

Liberté Mining е един от най-завладяващите концепции за въвеждане на минната облак пространство в крак с такъв силен акцент върху прозрачни, децентрализирана и енергийни съзнателни усилия.

След като лично видял клиповете на оборудване, изречени с основателите и са се ентусиазирани от идеята за използване на контрагента за активите на минни Това е една от първите операции облачни минни, че съм бил развълнуван от време на време.

Свързани новини


Post Dogecoin

20 Евтини неща, които хората могат да купят онлайн с Bitcoin

Post Dogecoin

Bitcoin: модерна златна треска? Infographic

Post Dogecoin

10 най-скъпи елемента, които можете да купите с Bitcoins

Post Dogecoin

7 Мислите на известните хора за Bitcoin

Post Dogecoin

Bitcoin срещу USD срещу Gold - Ето защо Bitcoin печели

Post Dogecoin

Как да стартирате печеливша Bitcoin минна ферма

Post Dogecoin

10 Малки или отдалечени места, които са прегърнали Bitcoin

Post Dogecoin

Най-добрите 7 татуировки Bitcoin

Post Dogecoin

Интервю: Бъдете чули на Bitcoin Megafon

Post Dogecoin

7 Трябва да гледате видеоклипове с Max Keizer Bitcoin

Post Dogecoin

20 Странни неща, които можете да закупите на Пътя на коприната

Post Dogecoin

10 Amazing Bitcoin тениски и аксесоари