Интервю: Бъдете чули на Bitcoin Megafon | Bulgarian.lamareschale.org

Интервю: Бъдете чули на Bitcoin Megafon

Интервю: Бъдете чули на Bitcoin Megafon

Bitcoin Megaphoneis интересна идея, че сме гледали нараства през последните няколко седмици. Концепцията на сайта е проста и е описан като остави парите си говорим за вас, Bitcoin Мегафон позволява някой да публикувате съдържание, като се обръща на характера. Кратки съобщения струват стотинки, но вече си пост, толкова повече ще плащат.

Когато публикувате, можете автоматично да създаде сигурна виртуална "върха буркан", че всеки може да дари, и само вие можете да се съберат парите. Можете и ръчно да въведете собствен публичен Bitcoin адрес за съвети.

Говорихме с създател Майк Соломон за Bitcoin мегафон, за да научите повече за сайта, бъдещите му планове, както и това, което прави той взимаше.

Coin Fire: Благодаря, че отделихте Майк известно време от графика си развитие, за да споделим с нашите читатели. От колко време сте били в Bitcoin?

Майк: Аз съм сравнително нов в света на Bitocin. Бях чувала някой споменава за него в пресата, но не направи "дълбоко гмуркане" до март 2014 г. Това е, когато научих за обществени / частни ключове, портфейли, както и основите на осигуряването си bitcoins. И, разбира се, че това е, когато прекарах няколко долара, за да играят наоколо с. Казах си, че няма да спре да научите за Bitcoin, докато мога да разбера точно какво, по дяволите, се случва в blockchain.info. (Натиснете по този сайт като аутсайдер Bitcoin е толкова объркващо това всъщност оживен.)

Coin Fire: Какво имаш вълнува Bitcoin?

Майк: За мен, най-вълнуващият аспект на Bitcoin е микроплащания. С цифров пари можете да направите най-различни неща, които е невъзможно (или просто непрактично) със съществуващите системи за разплащане. Мисля, че хората ще плащат много повече за малките неща, ако беше смазан. Вземете магистралата например. С радост бих плащате част от една стотинка за всеки, който ми позволява да ги премине. Или с диета; ако мащаб ми автоматично ще плати на KKK $ 1 за всеки ден аз не отслабна, аз може да е малко по-слаба в момента. (Това последното например очевидно е шега, но това е технически възможно...)

Всички говорят за това, как тя е толкова готино, че Bitcoin ви позволява да изпращате един милион долара по целия свят в продължение на почти нищо. Но аз мисля, че е важно да се разгледа на другия край на спектъра. С Bitcoin можете да си купите нещо, което струва една малка част от една стотинка. Колко хубаво е това?

Coin Fire: Какво ви накара да се изгради този проект?

Майк: Исках да се изгради нещо, което би могло да бъде възможно само с Bitcoin. Вярно е, че бихте могли да са изградили нещо подобно на Bitcoin мегафон пред Bitcoin, но това би било болезнено комплекс за потребителите, с участието на потребителски акаунти, пароли, кредитни карти... Гадост. Никой не би публикувал нещо.

Но с Bitcoin, всички пречки пред публикуване на съдържание просто да изчезне. Хората могат да посетят сайта, да видят за какво става дума, и за секунди се създаде пост, че ще се види по целия свят и потенциално да започнете да печелите им съвети.

Никога не сме виждали преди динамична, където може да се каже всичко, което искате, анонимно, и да правят пари от него.

Coin Fire: Какви са вашите цели с Bitcoin мегафон?

Бих се радвал да се докаже, че микроплащания имат бъдеще в издателската дейност. На този етап това е просто един голям експеримент, за да видите колко хора са се обръща и разтоварване, но ако приемането Bitcoin продължава да свали Надявам се, че ще видят собствениците на сайта като основа за създаване на нови източници на доходи.

Това е смешно, защото по време на деня си работа, аз се създадат много онлайн реклами, които се надявам денонощие да бъде заменен или изместен от приходите, генерирани директно от Bitcoin. В момента наложено мнение е, че "потребителите няма да плащат за съдържание", и докато аз съм съгласен, ние още не сме видели това, което потребителите ще или не ще правите с Bitcoin. Това е вълнуващ момент, за да видите растат приемане тази технология.

Coin Fire: Кои са най-големите предизвикателства досега с него?

Сайтът може да бъде смущаваща за хора, които не са любопитни или знаят много малко за Bitcoin. Няма нищо друго като него в интернет, така че е трудно да се предадат незабавно концепцията за нови посетители.

Coin Fire: Какво е било най-големите успехи с него?

Обичам да виждам нови идват в сайта, и аз обичам да виждам хора да се накланят. Бих казал, че най-гордият ми момент беше на стартирането ден, когато някой умело е публикувал човекът "до Луната", а някой друг да го отклони в рамките на няколко минути. След неуморно изграждането на обекта е било такова оправдание, за да видите, че веднага да започнете да спечелят тяга.

Coin Fire: Какви са бъдещите ви планове за Bitcoin мегафон?

Майк: Мисля, че най-големият булевард за растеж е в самостоятелно публикуване. Аз говоря с няколко автори, които се интересуват от публикуване на тяхната работа директно на Bitcoin мегафон. Всеки, който се опита да публикуват самостоятелно да ви кажа, колко трудно е да се правят пари. Така Bitcoin Мегафон е привлекателен за поети и писатели, тъй като им дава възможност за незабавно осигуряване на приходи. Проправят път към творческата общност е огромно предимство за мен.

Също така, ако има достатъчно търсене Бих се радвал да се създаде API, така че то да може да бъде ремиксирана около уеб. Един начин да видите на сайта е да расте превърна в нещо като Craigslist за маркетингови послания. Така че да има достъп до тези данни могат да бъдат полезни за много хора.

Каквато и да е форма на сайта се, това е интересно да видим нови и творчески начини хората правят постове. Виждам ASCII изкуство, Base64 кодиран изображения, стените на повтарящи се знаци, за да привлече вниманието; това е много вдъхновяващо. Разбира се има и малко спам и порно. Предполагам, че това е всичко, част от забавлението. :-P

Свързани новини


Post Dogecoin

Конан, BigFoot, специален памфлет и символ на революцията

Post Dogecoin

Днес беше бавен, но ето какво да очакваме през уикенда

Post Dogecoin

20 Странни неща, които можете да закупите на Пътя на коприната

Post Dogecoin

5 неща, които съм научил от Амазон, като ми отказваше $ 21 000 от филиалните комисии

Post Dogecoin

13 най-активни групи за срещи Bitcoin

Post Dogecoin

Bitcoin: модерна златна треска? Infographic

Post Dogecoin

Какво представляват знаменитостите за Bitcoin? Тук са 6 съобщения, които искате да прочетете

Post Dogecoin

10 Amazing Bitcoin тениски и аксесоари

Post Dogecoin

Bitcoin клиенти случайно се сриват най-голямата мрежа за електронна търговия в света

Post Dogecoin

10 Футуристични или извън обичайните проекти, които приемат Bitcoin

Post Dogecoin

Съобщения със скъпоценни камъни

Post Dogecoin

Segwit срещу Bitcoin Unlimited и Bitcoins Fork обяснено просто