Зад кулисите в BetMoose | Bulgarian.lamareschale.org

Зад кулисите в BetMoose

Зад кулисите в BetMoose

Така че аз съм бил виждат много социална дейност медии от сайта BetMooserecently. BetMoose е първата в света социална, богат на функции, разпределени P2P борса за залагания и прогнози на пазара. BetMoose позволява на всеки да се поставят или да създадете залози за нищо. Ако сте фен на спорта, можете да намерите залог за любимия си отбор, спортни или плейофа сезон и за извършване на залози с други хора по същия залог.

Всеки може да създаде своя собствена фючърсния договор или "залог" под собствените си предложените условия. По време на "Залози период", анонимни и регистрирани потребители залагат си върху двете опции те се предскаже ще излезе за да е истина. В "Bet Краен срок", залагането спира и започва период на изчакване, докато настъпи часът за изход. По време на изход, домакин определя правилния резултат. В този момент, залагащите имат до 24 часа да докладват на залога ако домакинът е избрал грешен резултат.

BetMoose изглеждаше наистина интересна идея за мен, затова реших да седна с екипа на BetMoose и да говори с тях за продукта, Bitcoin и др. След като ги видя публикуване на Bitcoin Talk, Reddit и други места Посегнах със съобщение, за да се опита и да получите малко време от тях, докато те са заети с работа далеч от продукта.

Адам главен изпълнителен директор на BetMoose се радвам да задължи и да говори с мен още повече за BetMoose.

Адам, защо започнахте BetMoose?

Когато за първи път научих за Bitcoin миналата година, аз отидох в изследователски гуляй (сигурен съм, че най-често, когато за първи се вълнувам за Bitcoin) на всичко от гърба в края технология, за случаите на употреба, които идват от него. Всичко беше много ново за мен, но аз определено е видял бъдеще в нея, така че си купих някои да тествате този процес от първа ръка. Както научих повече за общността и проектите на всички, аз накрая идва през BetsofBitco.in (вече несъществуващата) и е вдъхновен от потенциала на "реалния живот залози за нищо" анонимен платформа. Аз също бях разочарован все пак - тя изглеждаше като много нисък ключ операция, управлявана от вероятно един човек някъде от домашен сървър, без никакви функции, както и масивни мащабируемост дизайн недостатъци. Това е, когато реших, че искам да се подобри по този модел. След консултация с моя близък приятел, който работи за друг начален по това време, стигнахме до чертожната дъска.

Значи вие сте били изграждане на екип и наистина цялата стартиране около тази идея. Това е страхотно, ти беше споменал, че сте искали да се изгради нещо мащабируеми, може ли да ми кажете повече за мащабиране и ако сте взели някаква външна инвестиция да расте вашия екип?

Ние разполагаме с екип от 6, въпреки че ние се опитваме да запазим модел като постно и устойчива, колкото е възможно. Това идва от това как работи нашият модел - също наш ключов елемент. В миналото, ИНТРЕЙД (прочутата Fiat прогноза пазар) направи 24 милиарда в рамките на договори ( "залози" на сайта им)), въпреки че все още трябва да използвате някои от тези пари (и по този начин също така работи с частичен резерв), за да се задържи на повърхността и по този начин не успя. Това отчасти се дължи на факта, че трябваше да се напише, фонд, както и решаване на собствените си договори.

Ние вместо фокусирани върху изграждането на P2P система за другите да правят това сами, следователно защо нашите домакини правят изрязани от изплащането Това означава, че на теория, ако спряхме развитие и маркетинг, можем да стартираме с минимални разходи режийни като разпределена платформа,

Това заяви, ние имаме някои други връзки, които помагат, включително на частен инвеститор, който сме работили в миналото и имат планове за в бъдеще на всички тези проекти, както добре.

Звучи като имаш екип и искаме да изградим нещо страхотно тук. Можете ли да ни кажете за някои от елементите на бъдещия вие и вашият екип работим в момента?

Краткосрочно, нашата цел е да продължим да изграждаме нашата платформа (сигурност, социални взаимодействия, UX, и т.н.) и да се измъкнем от бета.

Средносрочна нашата цел е да се въведат автоматични доказателствени платежоспособност доклади и инструменти за нашите потребители да се чувстват комфортно с нас не работи (както за доверие и технически причини) с монети, нито провеждане на частичен резерв, независимо от причината.

Дългосрочна имаме една от двете цели;
2. Преминете към Fiat.

Обърнете внимание на "или" вместо "и". Това е умишлено. В момента не вярвам, че има начин да се направи това, което правим с приемане на Fiat и работи като КПР. Приемане на Fiat ще донесе значителен обем, докато работи като КПР носи значителен (Ly повече) доверие, намалява разходите, но също може да намали силата на звука, тъй като настоящите наличните средства да го направи много по-потребителски недружелюбно.

Публикуваме постоянни актуализации в 2 от нашите теми, по reddit.com/r/betmoose- един е ChangeLog с това, което на сайта е актуализиран с, а другият е "Какво, по който работим в момента", който дава поглед на това, което ние строим / изпитване, докато говорим. По същия начин, ние продължаваме нашата bitcointalk.org конец актуална. Мога да ти разкажа повече за страхотно нови неща, по който работим, но до момента това се публикува / четене, имам чувството, че ще се работи по-страхотно нови неща, така че най-добрият залог е да се провери тези 2 източника. Грубо все пак, ние работим по-социална интерактивност (като "дейност център"), мини игри, за чат прозореца и сезиране програма.

Уау, превръщайки се в КПР?!? Можете ли да ни кажете какво мислите, защо би го направил и може би обяснение за нашите читатели за това какво КПР е?

ЦАП са доста сложно понятие, за да обсъдят по-подробно в една единствена точка, но в общи линии, това е корпорация с липсата на централизирана група на директорите. Вместо това, той е или автоматизирано въз основа на набор от предварително установени правила и насоки, и / или решения се вземат чрез децентрализирано ръководство (от няколко души) анонимно.

Добре е да отбележим, че ЦАП са много абстрактни, теоретични организационни конструкти, такива, които не са били тествани наистина на практика. BetMoose може да бъде КПР на теория. Ние няма да отговарят на всички технически определения, но децентрализиран собствеността (чрез инвестиции или друг път), могат да направят това възможно. Това е така, защото дейността на основните от администраторите на сайта дългосрочни могат да бъдат автоматизирани по децентрализиран начин. Дейности като се вземе решение за премахване на което е сигнализирано, съдържание, както и решаване на нерешени и спорни залози са основните задачи.

Средствата ще могат да се провеждат в няколко подпис портфейли контролирани от домакина, потребителят и тази, в която се намира ключа чрез консенсус на тези оракули "магистър". Това ще се превърне в BetMoose децентрализиран обмен договор. Важното е да се намери стотици, ако не и хиляди (вероятно ще бъде една малка част от общия userbase сайт) на тези доверени оракули, които ще посредничат оспорвани залози (като пример), без да се въвеждат вектори на атака като Сибил атаки (известен още като един физически лице, действащо като 100 оракули и по този начин се хванат от гласовете).

Защо направи това? За науката! (Наред с други рационални бизнес причини)

Какво е едно от предизвикателствата сте изправени с BetMoose?

Нашата най-голямото предизвикателство (както и другите P2P платформи) е потребителите и обем. Тя става по-лесно, тъй като платформата расте (както ние сме били, което е добре), а залозите, които се случва обикновено продължават да заминават на все по-голям процент, обаче, ако сте нов хост, без започване на ликвидност (въпреки че може да имат добър залог!), тя може да бъде предизвикателство да се получи, че от решаващо значение малко започва ликвидност.

Ние правим всичко възможно, за да помогне, но това е в крайна сметка до домакин на най-малко публикувате залог си някъде, за да получите някои външни очи върху него.

На последно място, ние сме били, свързана с въпросите на целия пазар на Bitcoin, използвайки статистически малко от http://bitinfocharts.com/top-100-richest-bitcoin-addresses.html(as един пример). От нашия анализ, ние вярваме, ~ 500 хил души (най-много) имат Bitcoin, която е 0.01 БТК или повече (само за $ 3). Реално обаче, тази сума се намалява наполовина, ако се вгледате в тези, които притежават нещо повече от 0,1 БТК. Така че, дори ако всеки един човек, който имаше Bitcoin е да го използвате на сайта ни, щяхме да сме в не повече от 250K потребители.

Кои са някои от вашите цели с BetMoose?

Нашата цел като Bitcoin предприемачите трябва да си, за да донесе повече хора в екосистемата на Bitcoin, не се бори на съществуващата. Създадохме нещо, което не е на разположение или лесно възпроизводими с Fiat, да се надяваме да покаже силата на Bitcoin и cryptocurrencies като цяло. Ние сме също така планира да дават безплатни монети на новите потребители (смислен сума, като $ 2-3 всеки) - ние искаме да стане първата, забавен и лесен за стъпка в Bitcoin за тях. И за разлика от кранчето, те ще могат да ги използват веднага. Надяваме се, че повече хора да се присъединят към нас в нашата визия за Bitcoin осиновяване.

Неотдавнашните решения в Канада има ли ефект от това, което вие правите? Аз не съм адвокат, но със сигурност не изглежда като тя ще се прилага, но дори и все още щях да се радвам да чуя за вас и вашите екипи мисли за него и това, което може да означава, ако нещо за BetMoose.

Не. Не е добро обобщение някъде, но в общи линии (перифразирано от резюме на някой друг):

Ако бизнес модела е Fiat БТК трогателно обмен, а след това сте MSB и се нуждаете от лиценз.

Ако вашият бизнес модел не е за преместване Fiat човек на човек, а е Bitcoin магазин, игра, обслужване и т.н. (като BetMoose), тогава няма какво да се притесняваш.

Това решение е всичко за Fiat - канадски долари са под юрисдикцията на Канада, по този начин те могат да създадат това решение.

Всичко това каза обаче, че не работи в Канада (имаме 2 сървъри в 2 юрисдикции (едната е безотказен архивиране, която не сме имали да се използва все още)), а ние не насочите канадци директно. BetMoose е също толкова "в облака", тъй като получава, така че няма физическо присъствие е нашата силна страна. Ние също така поддържа анонимност точно за тази цел, като се опитва всичко възможно да се възпроизведе модел БТК-е е.

Благодаря за вас време Адам! Не мога да чакам, за да продължите да гледате BetMoose расте!

Свързани новини


Post Dogecoin

15 места, където можете да си купите бира с Bitcoins

Post Dogecoin

Криптопроменливостта, която е живяла два пъти: Coinye е обратно Infographic

Post Dogecoin

Къде получавате новините си за Bitcoin? 10 Bitcoin блога, които може би знаете

Post Dogecoin

7 Трябва да гледате видеоклипове с Max Keizer Bitcoin

Post Dogecoin

6 места, където можете да купите автомобили с Bitcoin

Post Dogecoin

Тази гигантска китайска мина Bitcoin разкрива всичките й тайни

Post Dogecoin

14 страхотни стартиращи Bitcoin

Post Dogecoin

Крайният списък за Коледа за истински Bitcoiners Infographic

Post Dogecoin

Bitcoin: модерна златна треска? Infographic

Post Dogecoin

Прес съобщение: Trucoin обявява разпадането на партньорството си с NCC и Presto Financial заедно с плановете за официално стартиране, което почти ще удвои обхвата на старото партньорство на САЩ

Post Dogecoin

13 най-активни групи за срещи Bitcoin

Post Dogecoin

БТК за начинаещи: разбирането на Bitcoins и как да ги извоюваме Infographic