Зад батериите | Bulgarian.lamareschale.org

Зад батериите

Зад батериите

Едно нещо, което аз съм бил любопитен е това, което зад кулисите на един Bitcoin faucetlooks подобни.

Какви предизвикателства са изправени собствениците и операторите, защо те го правят, какви истории имат ли те да се каже. Така че аз съм бил на интервю различни хора в мивката сцена Bitcoin.

Когато се стартира този сайт моята цел не е просто да се даде отзиви а по-скоро почеше сърбеж за писане, че имам и да усъвършенствате уменията си и допълнителен потенциал моя занаят. След стартирането на сайта, който ми отправи към Bitcoin Talk интернет форум за Bitcoin и реши да се опита и да проследим някои от собствениците и операторите на Bitcoin смесители за да види дали са готови да говорят с мен.

Бях предполага, че ще бъде бавно става, тъй като това е сравнително нов сайт и не съм имал много от възможността да го споделя от много, но в рамките на минути на моите искания за изказване с разработчиците на кранове някои отговори започнаха да идват инча

Бях безумно развълнувани да копае, за да разказват и дори е възможно да научат за това, което кара другите, които са създаването на тези сайтове.

Говорих с devthedev, които използва, за да работят devfaucet, че достига до над 2000 потребители, Boelens, които използват, за да работите с домашното Ананас кранчето, че има над 14 000 уникални посещения, а собственикът зад CoinLearn да се види какво е да бъдеш от другата страна на кранче.

Благодарение на всички вас, момчета, за предприемане на време, за да говори с мен.

Как всеки път да си старт в cryptocurrencies като Bitcoin?

Devthedev: Взех си старт, когато един приятел ме запозна с cryptocurrency.

CoinLearn: Можете да ме наричате второто поколение bitcoiner. Изпуснах лодката на минното дело CPU / GPU. Когато се присъединих към Bitcoin света, Bitcoin се търгуваше в своя връх, т.е. 1000+ долара. Както повечето от останалите от моето време, аз също получих първата си няколко Satoshis от кранове, като минното дело означава значителни инвестиции в момента.

Boelens: Аз съм участвал в Bitcoin общност за повече от година точно сега, и аз започна, когато бях направил инвестиция в БТК и е установено, Reddit и bitcointalk. Аз току-що публикува от време на време, се срещна някои готини хора и се включиха бавно.

Каква е била мотивацията за започване на Bitcoin кранче?

Boelens: Моята основна мотивация е, че е лесно да се създаде с TradeFortress "скрипт използва inputs.io в момента (което се оказа не е толкова лесно, след като трябваше да се промени много), също така, че просто изглежда забавно, вие" ще споделят богатството с другите, да получите показвания отиват за моя сайт, в резултат на печалба от реклами. Никога не съм направил истинска печалба, аз просто винаги изтича дори и с това, което са били изплатени.

CoinLearn: Нещо, което забелязах, че повечето от кранчетата са една страница CAPTCHA базирани и не предоставя никаква добавена стойност за потребителите или рекламодателите. Така че аз просто си помислих, защо да не се кодират нещо, където хората ще получат нещо, за да се научи, както и да печелят. По този начин идеята за CoinLearn ме порази...

Devthedev: За да се върне на общността и повишаване на осведомеността на иновативния валута.

Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени вас или са изправени пред работите с кранче? Има adblockers проблем?

Boelens: Има определено са някои проблеми / предизвикателства. В началото финансирането е било проблем, а TradeFortress (собственик на скрипта) също не помогна добре. Имаше vulnerablity в сценария, което е причинило някой да получи ключа на API и да открадне 0.18 БТК, след като го подновява и то като "фиксирана" от ТФ, същата сума е била открадната и аз загубих 0.36 БТК, което е голяма пречка. Той също така отказа да го възстанови (което е нещо разбираемо, тъй като това е моят собствен риск). В противен случай не съм имал толкова много въпроси, с изключение на спирането на inputs.io, разбира се.

Adblockers не са били един-единствен проблем за мен, всъщност. Аз поставени рекламите в divs, използвано изображение, предоставена от спонсора и добави линк към него. Не мисля, че adblocker открити тези под формата на реклами. Ако използвате нещо като рекламите на Google да предоставят за вас реклами, то вероятно е проблем.

Devthedev: Един от най-големите предизвикателства пред които са изправени беше постоянни опити за хакерски.

CoinLearn: 1. В продължение на месеци, а аз се развива на сайта, включително лого, знаех CoinLearn.com е безплатно. Той получи жълт картон в деня, преди да се опита да всъщност го поръчате онлайн. Така че, отново трябваше да се реши кой домейн трябваше да се падне и промяна на логото и текстове по съответния начин.

2. В рамките на няколко дни след пускането на пазара, ние се сблъскахме с една атака на SQL инжекция. Така че аз трябваше да се вземат определени сайта и добавяне на кръпка, за да го спре в бъдеще.

3. Не се опита да има CAPTCHA за лекота на използване. Но започна да се забелязва в гръб, че хората използват авто-пилот, за да печелят монети. Сега имаме CAPTCHA в края на страницата за научаване.

4. Първоначално никой не се интересува от реклама на сайта. Така че аз трябваше да плащат от джоба си. Сега, тъй като ние се измъква кривата на Алекса и получаване тона трафик, рекламодатели браздят инча

Има Bitcoin смесители добър начин да започнете в Bitcoin? Да те служат като портал?

Boelens: Използвах кран на няколко пъти, когато чух за него през 2010-Иш, а след това не мисля, че голяма част от нея. (Ох, как ми се иска да не е форматиран, че HDD). Мисля, че те са добър вход, това е бавен начин да печелите, но тя Ви представихме как работят транзакции, и ще ви даде една малка част от Bitcoin да експериментират с, да видим какво всички възможности с него са.

Devthedev: Да, това е нашата основна цел и ние вярваме, че сме внесли в нови Crypto потребители.

Мисли на Майк

Докато говорех за тези различни момчета наистина помогна допълнително ме увери, че кранове са чудесен начин за хората, които имат нулев опит с Bitcoin най-малко да получат представа за това как работи всичко.

Разбира се, броят на монетите действително Ви са наистина малко, но ако просто искат да облива нозете си малко и има първата си сделка дойде в портфейла си те вероятно ще е добър начин да се върви.

Много кранове се появяват всеки ден и ние правим всичко възможно да се справи с тях и ще ви даде честен отзиви.

Ясно е, че повечето кранове са само изравняват и най-никога няма дори направи това, но те осигуряват една голяма услуга.

Всеки един от хората, с които говорих в тази част на обществото е повече от готов да отговори на въпросите им представени и бяха напълно открити и честни. Това е готино да се знае, че съществува тази общност!

Свързани новини


Post Dogecoin

Как Bitcoin се използва в цяла Азия

Post Dogecoin

Въведение в Myriadcoin и кратка история на валутата

Post Dogecoin

7 страхотни ASIC Bitcoin миньори

Post Dogecoin

10 Вкусни Bitcoin торти и бисквитки

Post Dogecoin

11 страхотни Bitcoin реклами

Post Dogecoin

13-те най-обещаващи cryptocurrencies

Post Dogecoin

10 Amazing Bitcoin тениски и аксесоари

Post Dogecoin

Колекция от 15 най-добри карикатури Bitcoin

Post Dogecoin

Прес съобщение: Trucoin обявява разпадането на партньорството си с NCC и Presto Financial заедно с плановете за официално стартиране, което почти ще удвои обхвата на старото партньорство на САЩ

Post Dogecoin

15 места, където можете да си купите бира с Bitcoins

Post Dogecoin

Разработчик на видеоигри, използващ технологията Blockchain, повишава $ 1 мм

Post Dogecoin

Bitcoin: модерна златна треска? Infographic